Bana açilmasini istiyorum?

Şu an çalıştığım yerde iki aydır çalışıyorum. Ve çalıştığım katın üst katında bı adam çalışıyor aynı servise biniyoruz aynı yemekhanedeyiz felan. Her kafami cevirdigim yerde onu görüyorum. Sürekli bana baktığını görüyorum. Ben ona bakmazken bile bana baktığını hissediyorum. kendisi üst kattan aşağı indi benim çalıştığım kata sırf sürekli beni görmek için. Çıkmıyor artık yukarı. Ve gözü hep üstümde her dakka bakıyor. Biseyler soruyor öylesine konuşmak için. Ben biriyle konuşuyorsam işi bırakıp beni izliyor. Dün de bı arkadaşım geldi iş gorusmesi için. Dün gördü merakından duramadu bugün bana onu sordu. Cevabını alınca rahatladı. Benden şeker istedi yok diyince şeker gibiyim diyosun yani dedi. Utandım güldüm. Ben ona o gözle bakmıyordum hiç ama o böyle davranarak aklıma girdi. Benimde aklim hep onda. Sabahları servisten en önce o iniyor binanın önünde beni bekliyor sırf görmek icin. sizce aşık mı oldu? Ve bana açılması için ne yapmam gerekiyor. Utanıyorum bişey derse 🙂 o da bana açılmak için can atıyor adım bekliyor napmaliyim?

Bana açilmasini istiyorum?