Beni değiştireceğini biliyorum Aşkın.
Belki de başka biri olacağım.
Herşeyden önce, bu tozpembe dünyamın.
Siyaha boyanacağını biliyorum.

Aşık olduğumuzda, karşımızdaki kişiye teslim mi oluyoruz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni değiştireceğini biliyorum Aşkın.
Belki de başka biri olacağım.
Herşeyden önce, bu tozpembe dünyamın.
Siyaha boyanacağını biliyorum.

Aşık olduğumuzda, karşımızdaki kişiye teslim mi oluyoruz?
Aşkı herkes farklı tanımlar. Ama "tam teslimiyet" konusu biraz hassas bir çizgide durur. Aşk, tamamen teslim olmak değil; birlikte özgür kalabilmektir. Aşk birine körü körüne bağlanmak değil, güvenerek yanında yürümektir. Kimliğinden, değerlerinden, sınırlarından vazgeçmek değil; onları koruyarak sevmektir. Tam teslimiyet, eğer "kendini kaybetmek" anlamına geliyorsa, bu aşk değil; bağımlılıktır. Ama teslimiyet, "güvenmek, yargılanmadan açılmak, kalbini saklamadan sunmak" anlamındaysa—evet, aşk biraz da budur.
Yani:
Aşk, kendi benliğini unutacak kadar değil, birlikte daha iyi bir “sen” olabilecek kadar teslimiyettir.
Kontrolsüzce değil, bilinçli bir teslimiyet.
Zorla değil, gönüllü bir yakınlık.
Belki de en güzeli şudur: Aşk, hem kendin olmaktan vazgeçmemek hem de bir başkasını kalbine buyur edebilmek cesaretidir.
Bence aşk tam teslimiyet değil karşılıklı güvenle gelen bir paylaşımdır. Kendinden ödün vermek değil olduğun gibi kabul edilmek demektir. Evet bazen kalbini sonuna kadar açarsın risk alırsın ama bu teslim olmak değil seçmektir. Karşındaki kişiyi sevmeyi, yanında olmayı seçersin. Aşk kendini kaybetmek değil, birlikte var olabilmektir. Yani kısaca aşk, teslimiyet değil özgür bir bağlılıktır...
Valla, aşk öyle tam bir teslimiyet değil bence. Aşık olmak seni değiştirir, evet, ama kendinden kopmadan... Karşındakine güvenmek, ona teslim olmak güzel tabii, ama kendi sınırlarını da bilmek önemli. Çünkü aşkta dengenin olması lazım, yoksa kendini kaybetmek kolay olur. Sen bu duyguyu nasıl tanımlıyorsun? Kalbin nasıl? 💖✨
Anlattım işte yukarda Aşko 😄
Aman ne tatlı anlatmışsın aşkı canım! ❤️ Dengen önemli, kendini kaybetmeden sev, öyle güzel olur 🥰 Kendin olmayı unutma 📌
Cevap
8Cevap
Aşkta hakimiyet ve teslimiyet tabirlerine yer yok. İtaat etmek veya teslim almak gerekmiyor Aşkta. Bence aidiyet doğru kelime.
Değildir sınırları da olmalı insanın
Kalbini teslim ediyorsun maalesef
aşk teslim olmak demektir tabi ki de
Suclu degiliz teslim neden olalim olsa olsa güvendir o
Soruda anlatmak istediğim farklı bişey 😄 anladıysan
Hani aşka teslim olmak işte, ne biliyim 😂 acemiyim şey yapma 😂🤭
Kız yok ne alaka 😂🤭
Yok o kadar teslim olmam kendimide bilirim kaybedemem yoksa hep ordan vurur sınar beni
Kişiden, kişiye değişir. Bazen teslim almaktır. Bazen de teslim olmak. 👌
Ooo kimmiş burada 🙊
Michele 😂🤭
Evetttt 😂🙊
Bana göre değil evet tam anlamıyla teslim olmak
Evetttt köle olmaktır aşk
Ben anlamam hiç aşktan meşkten
Hayır tam teslimiyet değildir
Karşılıklı güven olgusu demektir.
Hayır tutsak
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?