Hiç arkadaşım yok sevgilim yok?(yargılamak çok basittir lutfen ciddiyetle cevap verin)?

İzmir Ankara İstanbul bakıyorum etrafıma bakıyorum. İnsanlara bakıyorum lisede üniversitede arkadasim olmadi kizlarla sohbet ediyorum daha fazlası olmuyor tanıştığım kizlar sosyal medyada sevgilisi var normaldede sevgilileri var benim hiç arkadaşım yok o kadar çok kıskanıyorum ki herkesin arkadasi varken benim olmamamasi bana haksizlik gibi geliyor buluşmaya gitmistim
Kız beni buluşmanın ortasında terk etti 10 senelik arkadaşım bana çok fazla yalan söyleyerek manipule etti hep sürekli yalan söyledi Allah belamı vermiş gibi hissediyorum ailemle hiç geçinemiyorum sürekli şiddetli kavgalar ediyoruz üniversitede arkadasim olmadi çünkü oradaki çocuklar bana sen kiz değilsin moruk kusura bakma dediler arkadaşım yok:( keşke o serseriler yerinde olsaydim en azından arkadaşım sevgilim olurdu kiskanmaktan hergun aglamaktan hergun iç cekmekten bıktım derdimi anneme anlatıyorum pek dinlemiyor valoranttan dc den biriyle konuştum. Kız çok benimle konuşmuyordu artık Allaha inanmiyorum affedersiniz ama benden daha çirkin çocuklar çok güzel kizlarla konusmayi bile beceremeyen erkekler kizlarla gülüp eğleniyor o kadar çok dua ettim ki benimle buluşan kız sadece küfürlü ve cinsel sakalardan bahsettiler yanindaki erkek kankasiyla kimsem yok hiç arkadaşım yok annem babam var başka kimsem yok o kadar çok kiskaniyorum ki :( ben nerede hata yapıyorum şu an derdimi anlayamayabilirsiniz ama arkadaslarinizin değerini bilin
Güncellemeler
1 yıl
Sinirden ellerim titriyor yaşım 23
Güncellemeler
1 yıl
Yardım edin
Hiç arkadaşım yok sevgilim yok?(yargılamak çok basittir lutfen ciddiyetle cevap verin)?