Tüm kombin çorabına kadar bende😂 az önce 3 tane keten gömlek siparişi verdim onun için🫠😂

Tüm kombin çorabına kadar bende😂 az önce 3 tane keten gömlek siparişi verdim onun için🫠😂

Doğruyu söyleyeyim yapmam neden yapayım ki ancak evlendikten sonra bir yuva kurduk ve aile olduktan sonra böyle bir şey yapabilirim ben ilişkilerde maddiyatın bu kadar ön planda olmasını hiçbir zaman doğru bulmuyorum işte hediye almak kıyafetini karşılamak başka bir şeylerini karşılamak bunlar doğru değil En azından benim için Çünkü insanlar ayrıldıktan sonra bunları problem yapıyor birbirinin başına kalkıyor Bence ilişkilerde bu kadar maddiyat söz konusu olmasın.
kiz arkadasima corap almistim. bunu giymem bu ne * miyim dedi. sok olmustum. yani duz siyah ve izsiz bir corapti. o sebeple kadinlara hediye almak cok riskli makul seyleride begenmezler. vereceksin kartini git ne istersen al diyeceksin ama oda bende yok
evet, bi çok leyini alır kombinini yaparım. geçen ay, ihtiyacı olmamasına rağmen, trendyolda denk geldiğim tatlıcık çoraplardan aldım, 4-5 çift kadardı :)
genelde birbirimize beğendiğimi şeyler daha etkili oluyo
Merhaba..
Sevgilinizle birlikte eğlence amaçlı alışveriş yapabilirsiniz. Alışveriş yaparken mutlu bir şekilde sohbet ederken bir yandan da dolabınızı güzel ve ekonomik yönden doldurabilirsiniz.
Sosyal olarak birbirinize zaman ayırmanız gerçekten çok güzel bir şey.
Cevap
23Cevap
Merhaba,
Evet yaparım diyecektim vazgeçtim birlikte yapılmalı! 😅
Gerektiği durumlarda yaparım..
yaparım ben tabi ki de
Evlatlık mı aldım yapsın kendisi alışverişini fikrimi sorarsa söylerim tabi😀
Ben aldım onu hehe😂😂
Amin amin😂😂🌸
Ey güzel allahım yazdıysan lütfen boz :D market alışverişine bile evdekilerle gitmiyorum :D
Aşık ol da görecem seni😂
Demem bananeğğğ 😂
Kocasının öteberisini alan bisürü hatun var, onlardan biri olamadım. :D yok yok almazdım, yoksa alır mıydım nan? :D en iisi ruh halime göre deyip tüymek! :p
Gerçekten seversem sevilirsem herşeyi yaparım vallahi
Yaparım tabiki zevkle konuşa gülüşe beraber yaparız o ayrı bir aksiyon ahass🤭
Yani gerektiği durumlarda yaparim ne olacak sevdigim adam hersyimdir sonuçta
Ona neyin yakışacağını bilirim alırım. Zevk sahibi kadınlar bu konuda da uzmandır.👔👞🎊
Mağara devrinden kalma giyinmesin diye yaparım 😂
Eğer önemli birşeyse evet ama keyfi olarak kolay kolay yapmam 😄
O kadar alışveriş seviyor ki o kendine alır bol bol benim almama çok gerek kalmıyor.
Kuryeliğini yaparım bana alışveriş listesini verirse.
Seve seve yaparım. El ele beraber alışveriş yapmaya da hayır demem.
Hediye dışında hayır. Kendi giyeceğini kendi alsın. 😂
Eğer çok yoğunsa işleri varsa tabii ki de yardımcı olurum ben yaparım alışverişimi
Yapmam kendisi yapsın
Beğendiğim bir şey olursa alırım evet.
Durumu yoksa alışverişini yaparım onun dışında gerek duymam
Kahve, çay, başka 😂🤷
Yaparim zevkime güvenir zaten sevgilimse
kocamsa evet sevgilimse yapmam
Sevgilimle alışveriş yaparım
Yapilir ve keyifli olur :)
Hiç sevmem boyle seyleri😬
Sevgilim olursa ahiret hesabını bile ben öderim.
Evet rahmetli aliyordu
Beraber yapardık tabi
Hayır yapmam niye yapayim
Gerekirse evet
Yaparım
Gerekiyorsa evet
Bize denk gelmedi ya hiç
Evet yaparım
Yapmıştım 😅
Yaparım
Yaparım tabiki
Yaparim paranın bir önemi yok