Sevdiğim insanın giyimine karışmak gibi bir niyetim olmaz, çünkü onun tarzı da kişiliğinin bir yansımasıdır. Kimi zaman yakıştığını düşündüğüm bir şey olduğunda içimden gelir söylerim ama bu yönlendirme değil, bir hayranlık olur. Ben sevdiysem zaten olduğu haliyle sevmişimdir, dışına müdahale etmek, içindeki özgürlüğe saygısızlık gibi gelir bana. Bir kıyafet insanı değiştirmez ama bir bakış, bir yorum çok şeyi değiştirebilir. O yüzden ben sevdiğimin kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olmasını isterim. Çünkü sevgi, değiştirmek değil; olduğu gibi kabullenmektir.
Aslında bir insanla birlikte oluyorsan başında onun giyimini kuşamını davranışını yani görerek onu kabul etmişim demektir sonradan sorun çıkarmak istemem, Ama şunu söyleyeyim birlikte olacağım kişinin usturuplu giyinmesini isterim yani başı açık olması problem olmaz o kendi tercihidir bir şey diyemem ama başı açık olmakla çıplak gezmek arasında dağlar kadar fark vardır aşırı dekolteli giymesi böyle ne bileyim seksi geziyorum adı altında insanların ona dönüp bakmasına meyil verecek şekilde giyinen birisini istemezdim bu benim tercihim
%95 kadar :) Kimsenin giydiği dekolteler ile ilgilenmiyorum :) Fakat etrafta bu kadar yam yam varkende kadınımın ben burdayım diyecek şeyler giymesine tahammul edemiyorum. Sırf giyiminden dolayı pek çok hoşlandığım insana hiç açılmadım. Bazılarına da olabildiğince kibar bir şekilde sebepleriyle neden giyiminin beni rahatsız ettiğini söyleyerek yaklaştım. Evet benim hoşuma gitmiyor fakat o kişinin giyimi görüşü o yöndeyse onu değiştirme kavgasına girmeden saygı duyarak uzaklaşıyorum.
Ben karışmam. Açık giyinmekte serbest bırakırım. Tarz önerisi veririm sadece. Erkek, kadının giyimine müdahale etmesi gerektiğini düşünüyorsa yanlış bir ilişkinin içinde demektir.
Sevgilimin tarzına asla yasaklar koymam, o da bana koymaz zaten. Sadece tarz konusunda tavsiye vermek, veya alışverişe çıkarken bak bu sana çok yakışır vs gibi tatlı karışmalar😻 eger ozguvensiz degilsen (ozellikle erkekler icin soyluyorum) sevdigin insanin ne giydigine yasaklar koyarak karismazsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Köprü altında ki kızlar gibi giyinirse karışırım ki zaten mümkünatı yok yanında ki kızın açık giymesinin