Bir ateş ki alev alev yanar içimde
Saçının kokusu kaldı ellerimde
Yatağımda deli gibi döner dururum
Dolaşır sanki hayalin hâlâ tenimde..
Keyifli geceler..🥂

Bir ateş ki alev alev yanar içimde
Saçının kokusu kaldı ellerimde
Yatağımda deli gibi döner dururum
Dolaşır sanki hayalin hâlâ tenimde..
Keyifli geceler..🥂
Gel gel… ne sarışınlığın, ne esmerliğin, ne de kumrallığın ilgilendiriyor beni. Sen bana kendini getirdin mi, gerisi sadece detay kalır. Ama illa bir tanım lazımsa, belalım derim. Çünkü huzurunu da kaosunu da sende buluyorsam, gözünün içine bakarken bile içim titriyorsa, bu aşkın adı sadece sevda olmaz. Seninle her şeyin tadı başka, telaşı başka… O yüzden gel, neysen öyle gel ama içindeki o deli yanla birlikte gel, çünkü ben seni en çok orada seviyorum.
"Gel gel... belalım. Çünkü ne zaman seni görsem kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor. Ne sarışınlık, ne esmerlik, ne de kumrallık... Senin gözlerinde var beni çeken o karmaşa. Her adımında biraz daha kayboluyorum, ama nedense bu kayboluş bana huzur veriyor. Seninle her şey tehlikeli, ama bir o kadar da güzel."
Cevap
15Cevap
Gel gel gel elleri cennet kokan yarim..
Gel gel... ne olursan ol yine de gel ahahhas keyifli geceler 🔥🥂
Gel gel diyebileceğim birisi yok ki 😂 ama sana iltifat olarak söyleyebilirim ablam 🥰 gel gel kızılım turlayalım sahillerde 😂
Ahahaa teşekkürler 🤟😄
Gel gel bak hiç acımicak sjsjs bu şarkı sözü geliyor 😂 soruya uygun cevaplarsam "Gel Gel kara gözlüm (esmer) olurdu
Sarışın esmeri nede kumralı benim için engüzeli insan olanı.. Mahsun şarkısı ahass😃🤣🤣
Gell gel gel güzelim söz hiç acımayacak ha hay gece perileri söyledi ben değillllllll🤭😂😂😂😂
Gelme gelme sarışınım, esmerim, kumralım ya da birçoğu ahshjh
Gel benim vefası eksik yarimmm... Aklıma ilk gelen bu oldu.
Gel ağzıma eden gel 🤣🤣🤣
ahaha
Sıcan dıcekti 😃
Nasıl gelirsen gel topla gel tüfekle gel 🥳
Gel gel gün ışığım gell
Gel yoldaşım gel
Gel ne olursan ol yine gel 😂
şu an yok ki öyle biri
Gel gel bitter çikolatam 👨🏿⚕️
Gelme, gelmeeeeeee. Gulyabani 😱😒
... gel güzelim, söz hiç acımayacak
Tarkan