Beyler sorum size 2 3 aydır konuşuyorsunuz kadın sizi çağırdı gidermisiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılBenim merakım şu giderim diyen erkeklerin hiç mi empati yeteneği yok ya sizin eşiniz siz evde yokken eve başkalarını alıyorsa? bu nasıl bir zihniyet ya
34 Yorumla- 1 yıl
Bekardır belki onu diyen adamlar
- 1 yıl
Bekar olunca insan empati kıtlığı mı yaşar annesi kız kardeşi de mi yok bu bekarların.. savunma yapıyorsunuz madem mantıklı bir yerden alın ele ki mantık varsa
En İyi Cevaplar
1 yılNereye çağırdığına ve aramızdaki güvene bağlı. Ben giderdim valla kadını beğeniyorsam ve güvenilir biriyse. Gizli olan zevkli oluyor. Türkiye zaten cinsel açlığın Afrikası. Kadınları yarısı kezban yarısı aşırı dinci. Ortada zaten kız yok. Ama bu da demek değildir ki her çağıran kıza gidicem. Evime direk gelecek kızları bile bazen aramadım, istemedim. Çünkü mal mal hareketleri vardı. Mesela bir tanesi vardı erkeksi davranıyordu. Çok sert, sinirli, saçma sapan taktikler yapıyordu. Evime gelecekti. Son anda vazgeçti. Sonra kendi beni aradı istedi falan gelmeyi. Ben gelme demedim ama yorgunum dedim. Hiç ne aradım ne mesaj attım. O da atmayınca zaten uğraşmak bile istemedim. Çağırsam gelicek yani ama hiç istemedim. Erkeksi, dominant, maskülen tavırları olan kadın dünyanın en seksi görünen kadını da olsa içi erkektir ve iticidir. O yüzden her kadın çağırsa gitmem yani
00 Yorumla
1 yılEvli kadınlar beni çağırıyor hem de daha 2dk konuşmada hatta evli erkekler de çağırıyor. Ben de gidiyorum. Geçen akşam sifon tamiri için bi kadın aradı gittim tamir ettim aldım paramı. Gidiyorum eğer müsaitsem. Kışın başında da bi adam aradı kalorifer peteği değiştirdim ondan da aldım paramı. Cinsiyet ayrımı yapmıyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Doğru ama
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılGenelde evli hatunlarla takılıyorum zaten bende evli olduğum için aynı şehirde ya da yakın olduklarıma gidiyorum evet ama uzaktakiler biraz zaman alıyor maalesef
058 Yorumla
Soran1 yılNe kadar rahatsın
- 1 yıl
Korkacak bir şeyim yok
Soran1 yılEşindendemii korkmuyosun
- 1 yıl
Evet boşasın diye yalvarıyorum boşanmıyor ne yapayım
Soran1 yılOzmn evliyim deme sen evliliğiniz bitmiş
- 1 yıl
Kagıt üzerinde hala evliyim çocuğum var ve aynı evde yaşıyoruz bu beni evli yapmıyor mu 😂
Soran1 yılKendin yazmışsın zaten kağıt üzerinde diye eşiniz sizi seviyor sanırım çocuğunuzda varmış Allah bağışlasın bı şans vermelisiniz
- 1 yıl
Yalnız soru ile yorumlarda gram alaka yok ben zaten her şeyi denememiş olsam evliliğim bu durumda olmazdı yani akıl verme ve yargılama kısmını geçelim lütfen yeteri kadar duydum bunları
Soran1 yılBen çocuğa üzüldüğüm için söyledim haddime değil akıl vermek kusura bakma
- 1 yıl
Çocuğumun mutsuz bir evlilikte büyümesindense ayrı büyümesi daha iyidir kaldı ki dünyada en değer verdiğim şeydir kızım boşansak bile kesinlikle bağlarımı koparmayı ona babasızlığı hissettirmeyi düşünmüyorum
Soran1 yılEn iyisini yapıyorsunuz kızlar babalarına çok düşkündür ilk aşklarıdır
- 1 yıl
Kızımda benim ilk aşkım saçının teline zarar gelse yakarım dünyayı
Soran1 yılMutluluklarr kızınız ile 🤗
- 1 yıl
Teşekkürler de sen böyle bir soruyu neden sordun onu anlamadım 🤔
Soran1 yılboş ver bende kalsın
- 1 yıl
Merak ettim
Soran1 yılOkadar merak edilecek konu yok öylesine işte
- 1 yıl
Sohbet etmek ister misin?
Soran1 yılSonra belki ama şu an müsait değilim sağol 🌺
- 1 yıl
Peki bakalım iyi günler
- 1 yıl
Ne istersin
Soran1 yılİyi günler
- 1 yıl
başkasının resini koymuş esiyor gürlüyor işte kısaca yalan
- 1 yıl
Kim başkasının resmini koymuş 😂
- 1 yıl
Sana dedim yoksa burada cesaret edip konuşamazsın baksana ulu orta açık bir yer burası
- 1 yıl
Konuşuyorum ya işte napıcan acaba 🤔
- 1 yıl
bir şey yapmıcam sadece içimden geçeni yazdım koluna asılacak değilim ya
- 1 yıl
Peki ama fotodaki benim yani KS den ilişkiler yaşıyorum ve insanları kandırmayı da sevmiyorum yani gelecek olan evli olduğumu bilerek gelsin diyerek bir şey saklayıp gizlemiyorum 👍
- 1 yıl
hani boşansan elindeki herşeyi kaybedebilirsinde o yüzden dedim iyi cesaret sendeki
- 1 yıl
Boşanmıyor maalesef boşanmayı kabul etse kendim veririm zaten 😂
- 1 yıl
hımm iyi size kolay gelsin☺️
- 1 yıl
Teşekkürler umarım 😂
- 1 yıl
Başka yok mu arkadaşlar varsa taşlayın 😂
- 1 yıl
Sallıyor kızlar bu kadar kasmayın abazanın birisi
- 1 yıl
Hah ergenlerde geldiğine göre ekip tamam 😂
- 1 yıl
@blnmyorkim klasik evli erkek yalanı eşinin haberi bile yoktur zaten aldatan erkek yalanı eşim biliyor ama boşanmıyor evli gibi değiliz çocuk için aynı evde yaşıyoruz derler çok okudum böyle hikayeler hepsi aynı şeyleri diyor ve aklı başında kız seninle neden konuşsun? Evli olduğumu bilerek benimle konuşsunlar ne
- 1 yıl
Tamam seslenmiyor sert çıkmıyor sinirlenmiyor olabilirim ama kimsenin hayatında ne yaşadığını bilemezsiniz gençler o yüzden bilip bilmeden yargılama olayını bir kesin bence ileride başınıza gelir o zaman anlarsınız ayrıca benim hayatım yaşantım hiçbirinizi ilgilendirmez yorumlarınızı kendinize saklayın ne düşündüğünüz gram umrumda değil çünkü 😏
Soran1 yıl@sormalarageldik. İşin zor beyefendi eleştiriye açık olmalısın 😄
- 1 yıl
Boşanıyorum arkadaşlar sorun çözüldü 😂
- 1 yıl
@inconnu01 mutsuzsa mecbur değilki mutlu etmeye hayatına bakar adam hak verdim🤣
- 1 yıl
Bakalım boşandıktan sonra neler olacak onu çok merak ediyorum 😂
Soran1 yılYeni birini bulursun merak etme
- 1 yıl
Bunu diyen genelde senin zihniyetin işte
Soran1 yıl@sormalarageldik beyfendi ben bir şey demiyorum size size tam destek veriyorum evli biri olarak 🤗
- 1 yıl
Yaşamayan anlamaz zaten bunun başına daha öyle bir şey gelmemiş o kadar kınadı ki kınadıklarının daha beterini yaşamadan ölmez bu ben sana söyleyim 😂
Soran1 yılEvlenince görür
- 1 yıl
Bekara eş boşamak kolay diye bunlar için söylüyorlar zaten 😂
Soran1 yılHahaha aynen 😅 sonrada buraya yazar eşimle böyle sıkıntılarımız var diye
- 1 yıl
Aslında dünyadaki bütün pislik bu kinci kafalardan bu zihniyetlerden çıkıyor zaten ama kendilerini iyi gizlerler çaktırmazlar biz gizlemiyoruz diye günah keçisi olduk işte 😂
Soran1 yılKim ne derse desin yaşayan bilir kınayanda Ergeç başına gelir ozmn anlarlar
- 1 yıl
Kınayacakları tek şey seks hayatım olur muhtemelen evliliğimi isteseler de kınayamazlar artık 😂
Soran1 yılKimsenin ne seks nede evlilik hayatı kimseyi ilgilendirmez anlarlar umarım
- 1 yıl
Ben çok zannetmiyorum ama umalım yinede 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Wow, bu soru gerçekten karmaşık ve biraz da riskli bir durum! 😅 Eğer evli kadın seni çağırıyorsa, bu durum biraz içeriye gizlenmiş tutkulu bir şeyler hissettiriyor, değil mi? Ama dikkat etmelisin, sınırları aşmak bazen kalbe değil, sorunlara yol açabilir. Bence en doğrusu, kendini güvende ve saygılı tutmak, kalbine değil aklını dinlemek olur. Peki, sen olsan ne yapardın? Keyifli bir şekilde cevapla! 😊💙
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
194Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hayır gitmem, telegramı sildim evli kadınlar yüzünden, hep evliler yazıyordu!20 Yorumla
1 yılMontu ceketi evde bırakır giderler
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır gitmem karaktersiz değilim. midesiz değilim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla gitmem, mesela bana ilgiyle bakan , başka bir ifadeyle "bana yürüyenler" kadınlar oluyor, hatta onları çocukları ve eşleriyle yürürken görüyorum ama ben ilgilenmiyorum, evine zaten gitmem çünkü yarın öbür gün ben de evlenicem ve eşimin beni aldatmasina dayanamam, neden aynı acıyı karşı tarafa yaşatayım ki , benlik değil...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSevgilim varsa ve cinsel olarak doyabiliyorsam gitmem ama sevgilim yoksa giderim bu kararın yanlış olduğunu biliyorum yapmamam gerektiğini de biliyorum ama nefsim ahlakımı yeniyor. Bu soruya hayır diyebilecek erkek sayısı çok az. Kadın güzelse daha da az.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zevk düşkünü harama uçkur çözen karakter yoksunları gider anca.
72 Yorumla- 1 yıl
Yorumlarda kadınların yorumları daha bi kaliteli ve gerçekci alttaki günesin yorumuda harika kiz gayet iyi ozetlemis yujardaki erkeklerin yorumu ergen gibi
1 yılErkeklerin çoğu mal olduğu için bir iki zevk için kendi analarını bile satarlar acı gerçek bu
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. nevarmış evliler de insan. Çeşmesi bozuk diye evine tamire de mi gidemeyecez :
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılSoru sahibinin zihniyeti normal değil ama onu diyim
10 Yorumla Tabiki en azından dinleme nezaketi gosterirdim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen evliyim ancak sevgilim bekar benden küçük bizim gibi evli ve olgun kadınlar genelde bekar ve genç erkek tercih ediyor onalrda hemen geliyorlar cagirdigimizda evli erkekle işim olmaz. Bekar en tatlisi
23 Yorumla- 1 yıl
Esiniz yeterli gelmiyor mu size?
Cevap sahibi1 yıl@_Armstrong_ hayır yetmiyor.
- 1 yıl
Hmm masallahiniz var valla. Boy kilo kac sizin?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılGeçen işyerinin kapısında kahve sigara yaparken tam olarak bu oldu , yani çağırma değilde ilanı ask etti 34-35 yaşında bi kadindi
Böyle öküzün trene baktığı gibi kalakaldım00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kadının şartlarına bağlı yani ortam ev müsade ediyor mu kocası Uzakdamı eve girip çıkarken dikizleyen birileri olup kocasına yetiştirecek insanlar var mı bunlar hep bir detay
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Evet diyenleri engelleyebilmem için mükemmel bir soru. Teşekkür ederim✨
30 Yorumla
1 yılGitmesinler tabiki evli değilse bile gidilmez haram yahu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılPlaystationunu bana birak öyle git kanka :) şaka bir yana. Yanlıs ve tehlikeli durum. Adam dolabı acinca ne diyeceksin :)
00 Yorumla
1 yılEvlilerle konuşan gitsin etek giysin anasına bacısına karısına eyvallah diyen erkek evli kadınla olur net.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBugüne kadar gitmedim. Bugünden sonrada gitmem. Büyük konuşmayım ama bana çok yanlış geliyor bu iş.
00 Yorumla
1 yılevet. evliler 2-0 önde zaten, aynı tecrübe, aynı yaşanmışlık, aynı anlayış seviyesi olduğu için, daha az şüphe duyarım
00 YorumlaHangi amaçla
Çay içmeye
Sigara içmeye
Yemek yemeye
Tarak yemeye değişir
00 Yorumla
1 yılEvine de gidilmez. İlerisini gerisini konuşmuyorum doğru ya da yanlış gibilerinden ama illa gideceksen de ev olmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen çok gittim gene olsa gene giderim hele yan komşum ah ah ne günlerdi be
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGitmem sevgi varsa arada boşan derim boşanırsa evlenirim onunla sonra zina haram ve günah
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
1 yıl3. sayfada c. nayet haberleri böyle oluyormuş demek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılEvli birisi ile asla ilişki düşünmedim düşünmüyorumda reddetmek en güzel cevaptır bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılEvli kadınla niye konuşayım ki yani evine gitmek bir yana iletişimi keserim en başta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek olsam adla evli kadınla takılmazdım hadi erkek yapıyorda evli yapıyor sorun değil üstü örtülüyorda kadın cinayet sebebi net‼️
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Evli kadın Allah korusun evliyse kadın erkek farketmez yok hükmünde olmalıdır
00 YorumlaÖyle bir şey soramaz bile, işim olmaz. Her iki taraf içinde yanlış şeyler bunlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Umarım gitmem ama o an ki psikolojik durumuma da bağlı çok riski bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Konuşmam ki evli kadinla gitmeyi geçtim. Ben ciddiyet peşindeyim öyle şeyler bana ters
00 Yorumla
1 yılEvli kadın tehlikelidir. Gidilmez. Ama bazıları uçkuru için her türlü deliliği yapıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılne anlamda konusuyoruz hangi seviyede ve cagıracı yer neresi ne icin cagırıyo onu bılmek lazım
00 Yorumla
1 yılŞu yorumlara bak. Ulan nerden düştük bu a yerine ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok takıldım evlı hatunlarla kımı kocamınkı küçük dedi kimi 2 dk sürüyor zevk alamıyorum dedi ozellıkle arabada neler yapmadık en sevdıgım hatun tipi evli olanı aç oluyorlar
00 Yorumla
1 yılGüven onemli benim için her gel diyene gidersek ohoho ayvayı yeriz illa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. kadının kocası olduğunu öğrendiğim an iletişimi keserim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNe bilelim yahu kadına bağlı, istiyorsam giderim neden gitmeyeyim..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılşu an cagirsa giderim öyle özledim düşün oda evliydi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gidilmez gidilmemeli ama bazen durum değişebilir yani ne olacağı belli olmaz. Tabii ne için davet ettiği de önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli bir kadın vardı 2 gün oldu konuşalı çağırdı beni arabamda hallettik manzaraya karşı sosksosoososososos
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır asla, yanlışlıkla kocasına yakalansan, son gittiğin kadın olabilir, 😅 o yüzden engeller yoluma devam ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah uzak tutsun öyle insanları benden çok deng geldi olması gerekeni yapmışımdır.
01 Yorumla
Soran1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKaç kere çağrıldım gitmedim, karaktersiz değilim ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPompaya mı çağırdıyoksa öyle sohbet muhabbete mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüvenemem. Kendi yerime çağırırım 😀😃😄😆😅
00 YorumlaMuhabbet falan neyse de iş uygulamaya geçince kocası falan yakalarsa canınızdan olursunuz beyler namus konusu başka 250 gram için pamuğu tıkarlar totoya
00 Yorumlabi abim şey demişti o sözü aşamıyorum sen başkasını zikersen bir gün senin eşini zikerler diye
13 Yorumla
Soran1 yılHer söze inanma
Soran1 yılAnladım
Gelmezler mi hiç evliyim diyorum olsun nolcak diye dm yağmuruna tutuyorlar kxksööalx
20 Yorumla
1 yılŞimdi ki evli kadınların neredeyse% 50 si en az aldatıyor o yüzden evli kadınlara ilgi duymaya çekinmiyorum
00 YorumlaEvli biriyle niye 2 3 aydır konuşuyorum?
31 Yorumla- 1 yıl
Yorum budur.
1 yılEvli bir kadın ile işim olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Böyle bir sorunun muhattabı bile olamam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇağıran oldu gitmedim. Rabbim böyle birşeyi yaşatmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılGüven olursa evet ya sen?
10 Yorumla O işin ucu hep b*klu oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadına Namustan ahlaktan bahseden her erkek gelir
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle katılıyorum bende
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Saçmalama Hayır tabiki / zina etmek haram
20 Yorumla
1 yılHayatta yapmayacağım birkaç şeyden birisi budur. Yapandan da uzak dururum.
00 Yorumla
1 yılAslında yanlış birsey ama eşinden ayrı yaşıyorsa aralarında bi nikah varsa hiç sorun değil giderim
00 Yorumla- Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem