Sevgilimin gmailin şifresini biliyorumdum o vermişti bugün bir baktım değiştirmiş çok sinirim bozuldu hackledim şifresini değiştirdim.
yanlışmı yaptım?
şimdi ne yapmalıyım ona ne demeliyim
yanlışmı yaptım?
şimdi ne yapmalıyım ona ne demeliyim
Nasıl saçma sapan, takıntılı davranıyorsunuz yahu. Arkadaşım, belki bir şey olmuştur, değiştirmesi gerekmiştir.. Sonuçta sana neden versin şifresini saklaması gereken bir şey olsa ki onun hesabı, istediğini yapar.. Sevgilisi de olsan her şeyi paylaşmak zorunda değil ki nasıl bir saygısızlık bu? Özür dile ve direkt anlat bence kızdığın için öyle yaptığını.
Haber verebilirdi?
bir insanın gizli saklı davranması sinir bozucu
Acildir belki? Unutmuştur ya da? Bence ayıp etmişsin yine de.. Anlat bence yine de güzelce..
Söyledim kendisine fakat geçmişinide sürekli silip duruyor
Şüphelenmiyimde ne yapyım
Alışkanlıktır belki.. Ben de öyle yapıyorum unutup siliyorum, sinir bozucu evet ama alışkanlık olabiliyor 🙈
Çok fazla şüphe uyandırıyor galerisine baktırmıyor falan uzaklaştırıyor artık bıktım
E şüphe uyandıracak hareketleri varsa yüz yüze konuşun, uyar ne gerek var strese.. Düzelmezse kendi bilir o zaman. Diyemedim bir şey..
Kaç kere uyardım dostum :(
Yaaa çok saçma ama yani.. Senin saklama huyun var da misilleme mi yapıyor acaba? Ergence de demek istemiyorum ama, kötü yani.
Çok çocuk ruhlu benim saklama huyum yoktur al telefonumu sende kalsın diyecek kadar..
Gmailde unuttugun sifreyi degistirmek bile eziyetle esdeger. Nasil becerdin bir anlat bakim
11 yaşından beri bilgisayarda ticaret yapmamın meyveleri diyelim
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar