Ben yanlış mı yaptım çok kötü hissediyorum şuan🥺?

Bir hafta önce konsutugum biri vardı sırf aramızda iki yaş var diye ben büyüğüm diye konusmayı kesmiştim. O sırada başka biriyle sanaldan tanışma fırsatım oldu. İki gün konuştuk sadece cocuk çok böyle ilgiliydi iyi ki tanıstık iyi ki karşıma cıktın felan filan daha İki günden. Neyse, bu ilk konustugum cpcuk vardıya onunla sanaldan konusmustuk ama oturduğumuz yer aynıydı ve birden onunla buluşmak istedim. Hiç düşünmeden, İki gündür ona yazmıyordum oda hemen kabul etti buluştuk. Ve gercekten uzun zaman sonra ilk defa birinden reelde hoşlandığımı fark ettim. Ve bu cpcukla artık konuşuyoruz bir adım olucak yani belli. Diğer cocukla konusmayı kesmem lazımdı. Direk gerçekleri söyledim seninle reelden tanışmadık umutta vermedim sadece iki gün konuştuk ama benim bugun biriyle reeelde tanışma fırsatım pldu kusura bakma dedim. Böyle olcagını bende bilmiyordum dedim. Bana " ahım var seninle güzel hayaller kurmuştum, biriyle konuşurken biriyle konuşulmaz diyip engelledi beni. Çok kötü hissettim. Oysa bi aldatma söz konusu bile değil

Ben yanlış mı yaptım çok kötü hissediyorum şuan🥺?