Herkesin beni uyardığına rağmen ben kulaklarımı tıkayıp körü körüne birine inanıp dost sandığım için pişmanım bu hatamı değiştirmek isterdim o kızı ilk hatasında silmem gerekiyordu
Selamün aleyküm. Hiçbirini geri almama gerek yok bağışlandıktan sonra bi önemi kalmaz hangi hata ise kalabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Derslerime çok iyi çalışır sınavımı ilk yıl kazanırdım. Sonra hayat doğal akışında devam ederdi, ya da kazanamıcaksam da başka işler yapardım. Bomboş ömür geçirdim
@25ali26 tahmin ettiginiz sey sizin icinizdeki kotu art noyettir. Benimki daha masum ama buradakilerin çoğunluğu arrt niyetli oldugu icin artik insan bir sey yazmak dahi istemiyor
O zaman sen beni niye yorumluyorsun? Ben kalpsiz biri değilim şuana kadar üzdüysem bir kişiyi üzmüşümdür o da isteyerek olmadı. Aradaki yaş farkından dolayı reddettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
doğmak istemezdim
4 ay önceye dönüp gereksiz birisi vardı ona yazmazdim hiç. Bu hatamı yani.
Ah be abim keşke...
Öyle. d
yapmadığım hataları da yapıp geri gelirdim sjsjasj
Pauahahahha
aklım hala yapmadıklarımda😜
Herkesin beni uyardığına rağmen ben kulaklarımı tıkayıp körü körüne birine inanıp dost sandığım için pişmanım bu hatamı değiştirmek isterdim o kızı ilk hatasında silmem gerekiyordu
Selamün aleyküm. Hiçbirini geri almama gerek yok bağışlandıktan sonra bi önemi kalmaz hangi hata ise kalabilir.
Derslerime çok iyi çalışır sınavımı ilk yıl kazanırdım. Sonra hayat doğal akışında devam ederdi, ya da kazanamıcaksam da başka işler yapardım. Bomboş ömür geçirdim
Hep bir pişmanlık var içimde zaten !
Üniversitede öğretim görevlisi olarak kalmadım
Hatalar ders çıkarmak için vardır. Desimizi aldık hatalarımı geri almaya ihtiyaç duymuyorum.
Gevşeğin birini affettim. Bugünkü aklım olsa affetmezdim.
@ptallıklarımı ve m@llıklarımj geri alsam yeterdi 🤦♀️
O faizli parayı almayacaktım 🥲
Arkadaşa borç verdim o parayı vermez olaydım
Olabilir ; )
10 yıl önce evden ayrilmak
Tüm hatalarımı geri almak isterdim
Binler ce sprem içinden 1 ci olmamak
Yanlış insana 3 senemi verdim ne yazık ki😢
Kardesimle aramda gecen diyalog olurdu
Ne geçti ki
@25ali26 pisman oldugum bir seydi taaa kucukken. Paylasmak istemiyorum
İstersen dinlemek isterdim
Merak ettim umarım tahmin ettiğim şeylerden biri değildir
@25ali26 tahmin ettiginiz sey sizin icinizdeki kotu art noyettir. Benimki daha masum ama buradakilerin çoğunluğu arrt niyetli oldugu icin artik insan bir sey yazmak dahi istemiyor
Çok hatam var. Daha büyüğü uzak olsun
Gecen sene acilirdim ona
Doğmak
Türkiyede doğmak 😅😅
Hiçbirini
4 yıl önce sevdiğime kaçmak
Hatırlamıyorum ki
Sen burada kendini çok bozdun bence
Neden abi?
Söylemllerinle davranışların uyumsuz kaldı
Tanısıyor muyuz?
Belki de
Nasıl belki de
Hayat süprizlere gebe
Daha önce konuştuysam tanıyorumdur ama fazla kişi ile de konuşmadım
Belki de konuşmuşuzdur
Kim olduğunu bilmiyorum ki hem söylesen ne olur ki
Olmaz söylemem
Nedennn
Lütfen
Haketsens söylerdim
Kalbimi çok kırıyorsun, kim olduğunu bilmem gerekmez mi
Kalbin olduğunu düşünmüyorum
Kalbimin olduğunu düşünmüyorsun? Peki sana nasıl bir yanlış yaptım 28 yaşındasın öyleyse
Sen seni daha iyi tanıyorsun bence bana sorma kendini
O zaman sen beni niye yorumluyorsun? Ben kalpsiz biri değilim şuana kadar üzdüysem bir kişiyi üzmüşümdür o da isteyerek olmadı. Aradaki yaş farkından dolayı reddettim
Neyse salla
Senin kim olduğunu merak etmiyor değilim ama acıklaman için zorlamayacağım ki açıklarsan mutlu olurum
Gerek yok rahatsızlık verdim iyi akşamlar
Estağfurullah abi, size de iyi akşamlar
çok gönül kırdım
EVLENMEZDİM
4-5 konu var
Dünyaya gelmeyi
Aşık olma