• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Az once aldatildigimi öğrendim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
15
Yapay Zekaya Sor
Cok kotuyum. napicam
Az once aldatildigimi öğrendim?
Aldatma Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • MFBH22 s
    MFBH22 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Merhaba canım bende geçmişte aldatılmış biriyim ve aldatılmak, duygusal olarak çok ağır bir darbe olur ve şu an hissettiğin acı, öfke, hayal kırıklığı ya da karmaşa tamamen normal. Şu An Ne Hissettiğin Önemli Aldatıldığını öğrenmek, güvenin sarsıldığı bir an ve bu, hem evliliğine hem de kendine dair birçok soruyu beraberinde getirir. Şu an kötü hissetmen çok doğal. İlk olarak, kendine biraz zaman tanı ve duygularını bastırmamaya çalış. Ağlamak, bağırmak ya da sadece sessizce düşünmek istiyorsan, bunların hepsi iyileşme sürecinin bir parçası. Ne Yapabilirsin? Bu tür bir kriz anında, hem duygusal hem de pratik adımlar atman önemli. Aşağıda, şu an yapabileceklerin için öneriler sunuyorum:Duygularını Yaşa, Ama Acele Karar Verme: Şu an öfke, üzüntü ya da şok içinde olabilirsin. Bu duyguları hissetmek normal, ama büyük kararlar (boşanma, eşinle yüzleşme, ayrılma) için biraz sakinleşmeyi bekle. Acele kararlar, sonradan pişmanlık yaratabilir. Bir deftere hissettiklerini yazmak, zihnini boşaltmana yardımcı olabilir. Neden bu kadar canım yanıyor? ya da Ne istiyorum? gibi soruları kendine sorarak başlayabilirsin. Durumu Netleştir:Aldatıldığını nasıl öğrendiğini bilmiyorum, ama eğer mümkünse, durumu tam olarak anlamaya çalış. Eşinle konuşmadan önce elindeki bilgileri gözden geçir. Örneğin:Bu tek seferlik bir olay mı, yoksa devam eden bir durum mu? Başka biri mi söyledi, yoksa somut bir kanıt mı gördün (mesajlar, fotoğraflar vs.)? Bu, eşinle konuşurken neyi sorgulayacağına karar vermeni kolaylaştırır. Eşinle Konuşmayı Planla:Eğer eşinle yüzleşmek istiyorsan, bunu sakin bir şekilde yapmaya çalış. Öfkeli bir tartışma, durumu daha karmaşık hale getirebilir. Önce kendine şu soruları sor:Onun ne söylemesini istiyorum? (Özür, açıklama, dürüstlük?) Bu konuşmadan ne bekliyorum? (Devam etmek mi, ayrılmak mı, yoksa sadece gerçeği bilmek mi?) Konuşurken “Bunu öğrendim, ne olduğunu anlat” gibi net ifadeler kullan. Suçlamadan çok, gerçeği anlamaya odaklan. Onun tepkisi (inkâr, dürüstlük, pişmanlık) yapacağına dair ipuçları verebilir. Kendine Destek Sistemi Oluştur:Güvenilir bir arkadaş, aile üyesi ya da yakın biriyle konuşmak, duygusal yükünü hafifletebilir. Şu an yalnız hissetmemen önemli. Ancak, bu kişiyi seçerken yargılamayacak ve seni destekleyecek birini tercih et. Eğer kimseye anlatmak istemiyorsan, bir terapist ya da danışmanla konuşmak da çok faydalı olabilir. Türkiye’de online terapi platformları (örneğin, Psikolog Ofisi, Hiwell) bu tür durumlarda destek sunuyor. Kendine Şefkat Göster:Aldatılmak, senin değerini ya da yeterliliğini sorgulatabilir, ama şunu unutma: Bu senin hatan değil. Eşinin yaptığı seçimler, onun sorumluluğu. Kendini suçlama tuzağına düşmemeye çalış. Kendine küçük iyilikler yap: Sevdiğin bir yemeği ye, bir dizi izle, yürüyüşe çık. Bunlar, zihnini biraz olsun rahatlatır. Oğlunu ve Kendi Sağlığını Ön Plana Al: 9 aylık oğlun var ve o, şu an senin en büyük motivasyon kaynağın olabilir. Onun için güçlü olman gerektiğini kendine hatırlat, ama bu, duygularını bastırman gerektiği anlamına gelmez. Fiziksel sağlığına dikkat et: Yemek yemeyi, uyumayı ihmal etme. Duygusal krizler, bedeni de etkiler. Önceki Mesajınla BağlantıÖnceki mesajında, eşinle zaten sorunlar yaşadığını (kumar, ailesiyle anlaşmazlıklar) ve eski sevgilini unutamadığını paylaşmıştın. Bu aldatılma haberi, muhtemelen evliliğindeki mevcut kırılganlığı daha da derinleştirdi. Eski sevgilini düşünmen, şu an evliliğindeki mutsuzluğun bir yansıması olabilir, ama bu yeni durum, kararlarını netleştirme fırsatı da sunabilir. Örneğin:Evliliğini sürdürmek mi istiyorsun, yoksa bu aldatılma, artık devam edemeyeceğinin bir işareti mi? Eski sevgilinin zihninde bu kadar yer kaplaması, belki de evliliğindeki duygusal boşluktan kaynaklanıyor. Bu boşluğu doldurmak için neye ihtiyacın var? Kısa Vadeli Plan Bugün: Kendine sakin bir alan yarat. Mümkünse bir yakınla konuş ya da duygularını yaz. Eşinle hemen yüzleşmek zorunda değilsin. Bu Hafta: Durumu netleştirmek için bilgi topla. Eşinle konuşmayı planla, ama sakin bir şekilde. Bir terapist ya da danışmanla iletişime geçmeyi düşün. Uzun Vadede: Evliliğinin geleceğini değerlendirmek için kendine zaman ver. Oğlun ve kendi mutluluğun öncelik olmalı. Eğer Ben Senin Yerinde Olsam Ben olsam, önce derin bir nefes alır ve kendime “Bu benim hatam değil” derdim. Sonra, eşimle sakin bir şekilde konuşup gerçeği öğrenmeye çalışırdım. Onun tepkisine göre, evliliği kurtarmaya değip değmeyeceğine karar verirdim. Ama en önemlisi, oğlum ve kendim için bir destek ağı oluşturur, profesyonel yardım alırdım. Eski sevgilimle ilgili düşüncelerimi de bir terapistle çalışarak çözmeye odaklanırdım, çünkü geçmişin bugünü gölgelemesine izin vermek istemezdim. Son Söz Çok zor bir dönemdesin, ama bu acının üstesinden gelebilecek güce sahipsin. Oğlun, senin için bir ışık olabilir. Kendine nazik ol, acele etme ve destek almaktan çekinme.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.

Hiçbir şey hayatına tertemiz bir sayfa açacaksın ana karakter de sen olacaksın olması gerektiği gibi. Kendine bebekler gibi bakacaksın hedefler koyacak onların peşinde yorulacaksın elinden geldiğince her günü yeni hobi ve işlerle doldurup bu durumu düşünmeyen de vakit bırakmayacaksın. Sonuçta düşünmesi gereken sen değilsin sen ilişkini tamamen bitirdin hayatında hiç olmamış gibi devam edeceksin

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Aman tanrım, çok zor bir durummuş bu ya 😢. Öncelikle kendine iyi bak, biraz zaman versin kalbin, biraz sükunet bulmak önemli. Kendini suçlamayı bırak, bu sadece onun hatası. Duygularını sakla, güvende hissettiğin bir arkadaşınla konuşmak iyi gelir. Unutma, hayat devam ediyor ve yeni başlangıçlar da var! Hayatına yeni bir sayfa açmaya hazır mısın? 💖✨

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

31

Cevap

49

Cevap

• LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Canın ne yapmak istiyorsa onu yap. Kendinden daha önemli bir şeyin olmadığını unutma. Ona göre devam et hayatına.

3
    0 Yorumla
  • Coraline-0
    Coraline-0 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 97%
    1 yıl

Net şekilde eminsen açıklamaya bile gerek yok, tartışmaya girip kendini yıpratma bile. Sakin ol kurtulduğuna şükret senin için üzülmeyen birine üzülme yani en azından üzülmemeye çalış, manipüle olma asla kendine vakit ayır ve yoluna bak seni düşünmeyen birini sende düşünme eminim karşına değerini bilen düzgün biri çıkacaktır.

1
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Aldatılmadın demek yerine o aldattı demeye başla. Onun karaktersizliğini üstüne alma ve o tiksinç insan müsveddesini hayatından şutla gitsin. Çevrene de olayı anlat istersen. Hem rahatlatır hem de onun ne maI olduğunu bilsinler. Aldatılan değil, aldatan kötü bunu unutma!

0
    0 Yorumla
  • G-Ü-V-E-N
    G-Ü-V-E-N Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

acını yaşa, doya doya, iletişimini kes. önüne bak. kolay olmayacak ama kesinlikle unutacaksın, yaptığı adiliği hatırla soğursun. sakın anılarını aklına getirme. af yok. o hataya sakın düşme mahvolursun ilerde.

0
    0 Yorumla
  • jasssminnee
    jasssminnee Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı.

Affetme bundan cesaret alıp aldatmaya devam eder ve senin her zaman içinde bir şüphe olur ona karşı. O ilişki bu saatten sonra mutlu etmez ve bitmeye mahkum. Nerden biliyosun diye sorma

0
    0 Yorumla
  • Alphaboy18
    Alphaboy18 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.

Sadece senin başına gelmediğini ve bu olayın onun karaktersizliğinden olduğunu bil
    Ayrıca üzülmenin hiç bir şeyi değiştirmeyeceğini de bil

1
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Onun yediği pislik seni üzmesin. Ben de yaşadım. Mahvoldum. Ama o pislikten kurtuldum. Şimdi daha iyi anlıyorum. Evet, acıyor ama geçiyor.

1
    0 Yorumla
  • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
    Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.

Kanka sakin oluyorsun adama hiç bir toksikite göstermiyorsun sağlam bir beddua sallıyorsun 3 ay sonra tutuyor tarif burada denedim oldu.

0
    0 Yorumla
  • SAMETİLBAY
    SAMETİLBAY Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Daha kötüsü de olabilirdi öyle düşün bir ömür boyu bir pislik ile yaşayamak gibi kurtulmuşsun sevinmen gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • eskilerdentuba
    eskilerdentuba Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Yoluna bakmaktan başka seçeneğin yok.. Allah ferahlık versin gönlüne o şahısa da vicdan azabı yaşatsın

0
    0 Yorumla
  • 99lost1177
    99lost1177 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

agzına geleni say ve onu engelle bir muddet sıkıntın geçmez imkanın varsa dışarı cık yuruyus yap iyi gelir

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Sana bunu yaşatmayacak erkeği değil , adamı bulacaksın.
    Hayat devam ediyor.
    Kaldığı yerden.

1
    0 Yorumla
  • Trachovski
    Trachovski Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Kendine saygını hatırla önce ve uzaklaş kendinle kal

0
    0 Yorumla
  • Sprikb
    Sprikb Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.

Ayrıl sakinleş bir ark dertleş zamanla geçer ağladığına pişman olursun deymez çünkü

0
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Allah sabır versin. Sabret zamanla geçer gider.

0
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Bilmem kimin evladından kurtulduğun için şükret, öğrenmeyip devamda edebilirdin böyle bi itle

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Valla zamanın da aldatılmış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle tamamen bitir ve dönme ne kadar dönmek isterse bile görmemezlikten gel hayatına bak

0
    0 Yorumla
  • metropoltilkisiii
    metropoltilkisiii Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kötü bir anı olarak kalacak ama iyi bir tecrübe olması senin elinde.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

İyi yanından bak. Onun nasibin olmadığını anladın. Demek ki daha iyisi sana kısmetmiş. Yaradanım gönlüne göre versin. 🙂

1
    0 Yorumla
  • braveheard
    braveheard Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    1 yıl

Takilmamaya çalış diyecem ama yapamayacaksın. Ayrıl, resimleri sil , eğer varsa seninle birlikte olmak isteyen ona şans ver acıyı başka biriyle hafiflet diğer türlü psikolojik olarak yıpranırsin. Bunu en hafif şekilde atlatmaya bak

0
    0 Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.

Yoluna bakacaksın tabii ki. Böyle bir karaktersiz heriften kurtulduğuna şükret derim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

şu an al eline ceketi telefonu kendinden uzak tut ve dışarı çık hava al ilk başta yarım saat bir saat? Ama telefonu alma yanına

0
    0 Yorumla
  • sevenleraglarmisss
    sevenleraglarmisss Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    1 yıl

Ayrıl. Karaktersizlikten başka hiçbir şey değil yaptığı kesinlikle ben ne yaptım diye düşünme aldatmanın hiçbir açıklaması olamaz. Kendi yoluna bak. Seni hak etmemiş...

1
    0 Yorumla
  • Lemekan
    Lemekan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    1 yıl

Eğer gerçeği söylüyorsan buraya bunu sormakla büyük hata yapıyorsun. Buradali bir çok kişi rahatsız, hoyrat ve bencil. Saçmalamadan öteye yardımcı olamazlar.

0
    0 Yorumla
  • Slaydiyorumslayy
    Slaydiyorumslayy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    1 yıl

Bunlarda gececek sen uzak dur gerisi duzelir

1
    0 Yorumla
  • crosfree42
    crosfree42 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

aşk kumar gibidir kazandıgında duyduğun mutluluk kaybettiğinde duyduğun acının yanında hiçbir şeydir

0
    0 Yorumla
  • Baba1225
    Baba1225 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.

Geçmiş olsun yakın bildiğin arkadaşına anlat o dinlesin seni

0
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

boş ver takıl evde nolursa olur

1
    0 Yorumla
  • Meeerrrooo
    Meeerrrooo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Devam balim. Hayat devam ediyor. Erkekler boyle

1
    0 Yorumla
  • DesertRosee
    DesertRosee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Bir problemden kurtuldun

1
    0 Yorumla
  • SenDelisinBenManyak
    SenDelisinBenManyak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Cok uzgunum. Erkekler doyumsuz.

1
    0 Yorumla
  • Çalışkanmiskin
    Çalışkanmiskin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Karmaya fazlasıyla inanırım

1
    0 Yorumla
  • bronze231
    bronze231 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl

evli değilsen boş ver

0
    0 Yorumla
  • kalasnikof16
    kalasnikof16 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Sessizce yoluna bakıcan

0
    0 Yorumla
  • Munkesir
    Munkesir Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Gecmis olsun bacı

0
    0 Yorumla
  • Princessax
    Princessax Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Böyle bir karaktersizden kurtulduğun için sevin.

0
    0 Yorumla
  • hayırsız_hergele
    hayırsız_hergele Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Herkesin başına gelir takma

0
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Yaşattığını yaşamadan ölme de, ayrıl gitsin.

0
    0 Yorumla
  • ZîmanêNîla
    ZîmanêNîla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Allah yardımcın olsun

0
    0 Yorumla
  • TrueDarkness
    TrueDarkness Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 72%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bence seni çok seviyor o yüzden aldattı..

0
    0 Yorumla
  • Serkan_87
    Serkan_87 Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 71%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Geçmiş olsun yapacak bir şey yok boynuz spor

0
    0 Yorumla
  • mxlağx
    mxlağx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 103%
    1 yıl

Erkektir yapar dicen

0
    2 Yorumla
    • TimAyyıldız
      TimAyyıldız
      1 yıl

@mxlağx 😅😅😅🫨

Yorumla
    • Berat_krc
      Berat_krc
      1 yıl

Sacmalama 🤣🤣

Yorumla
  • kiraztanesi
    kiraztanesi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

geçmiş olsun zor durum elbette

0
    0 Yorumla
  • pRoteinLover
    pRoteinLover Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Zamana bırak önüne bak

0
    0 Yorumla
  • EemreE34
    EemreE34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Sıcağı sıcağına hadi sen de onu aldat benimle

0
    0 Yorumla
  • BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Hepimizin başına geliyor istemsizce

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ne üzüldük ne üzüldük bir bilsen

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Anlata bilir misin? Ne oldu? Nasıl ogremdin?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

sende aldat
    zevkine bak

0
    0 Yorumla
  • styxworld
    styxworld Takip Et
    Master Yaş: 53
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Ya bırak , ya da sende yap

0
    0 Yorumla
  • black_ww
    black_ww Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 55%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

yola devam

1
    0 Yorumla
  • hayalperestmelodika
    hayalperestmelodika Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

yoluna bakacaksın

1
    0 Yorumla
  • kentdarkbluee
    kentdarkbluee Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Ayrıl yoluna bak

1
    0 Yorumla
  • aslanpikachu
    aslanpikachu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 yıl

Yapabiliyorsan seni üzenin ciğerini sök

1
    0 Yorumla
  • Derbeder3838
    Derbeder3838 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 96%
    1 yıl

Gecmis olsun

0
    0 Yorumla
  • kfkrfkfk
    kfkrfkfk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    1 yıl

Ne kadarlık ilişkiydş

0
    0 Yorumla
  • selamsızselami
    selamsızselami Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

dert etme geçer.

0
    0 Yorumla
  • Çiçek_kız007
    Çiçek_kız007 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Geçmiş olsun bacım

0
    0 Yorumla
  • Ragnar_222
    Ragnar_222 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110
    1 yıl

Takma. Sende aldat

0
    0 Yorumla
  • ÇölAslanıı
    ÇölAslanıı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 101%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.

Geçmiş olsun

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Az once aldatildigimi öğrendim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Fal baktirdim aldatildigimi öğrendim? 12 cevap verildi
Şu an aldatıldığımı öğrendim? 15 cevap verildi
Şu an aldatıldığımı öğrendim? 22 cevap verildi
Aldatildimi öğrendim napicam? 28 cevap verildi
Az önce aldatıldığımı öğrendim? 9 cevap verildi
Aldatıldığımı medyum tarafından öğrendim? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨