Sevgili değilsek neyiz şimdi biz acaba?

yaklaşık 5 aydır birisi ile birlikteyim. zaten bilinir ki başlarda herkes çok ilgilidir. şu an ilgi alaka sıfır sanki benim çabamla dönüyormuş gibi artık. mesajlara geçte dönülmeye başlandı uyumuş kalmışım vs telefon sessizdeydi kısımlarına da geldik. bende kendisine bana davrandığı gibi davranayım dedim bir süredir oda bir işe yaramadı zerre umrunda değil. 1 hafta cevap vermesem selam desem nerdesin demeyecek eminim. zaten ne olduğumuz da belli değil. çıkma teklifi geri gelsin diyorum resmen bu yaşta artık bu duruma soktular. bitirmek istiyorsan söyle dedim en son ona da yanaşmadı. sakin bir şekilde söyledim bağırmadım kızmadım bitirelim ikimize de işkence etmeyelim gerek yok dedim. Ne istediğini bilmiyor ya da narsist diye düşünüyorum artık. benimle hiçbir şekilde tartışmaya girmiyor kafam kaldırmıyor yok alınganlık yapıyorsun hep yapma şunu vs diyor. Bir erkek neden böyle yapar?

Güncellemeler
1 yıl
cevabı bugün kendi ağzıyla verdi arkadaşlar. Sevgilimmiş gibi davranma dedi demekki değilmişiz sonunda netlik kazandı bitti gitti.
Sevgili değilsek neyiz şimdi biz acaba?