Benim ki amerikada doğmuş ordan londra sonra ingiltere sonra başkan ülkeleri dhsmsjsjxjz tamam en yabancı senin sevgilin sksksjxxkx yani orada doğduysa bundan bizeneeeeee kankaaaaaa sanki oralrda doğumca daha vasıflı oluyo djdkxhxmzjzjxj
0
35 Yorumla
Soran
1 yıl
kendisi Fransız da niye bu kadar kastın soru sordum alt tarafı. Bu kadar boş beleş soruların olduğu sitede bunu duymak mı koydu size
Demek ki seninde bi vasfın yok biraz kendini geliştirmeni tavsiye ederim kendi ayaklarının üstğnde dur boş işlerle uğraşma örnek sevgilin fransız diye buraya gelip övünmek gibi egonu boş işlerle şeylerle ttmın etme yani inanılmaz saçma sjdkdjxj neyse biraz gece yatmadan dediklerimi düşün sen sjskzkxk
kıskanmasan bu kadar yırtınmazdın. Rus görseniz dibiniz düşüyor ki dünya Ruslara nasıl bakar ama Fransızı beğenmiyorsun. Asağılamaya çalışyorsun. Sen gibileri gördükce daha da gurur duyuyorum. Hadi iyi geceler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim ki amerikada doğmuş ordan londra sonra ingiltere sonra başkan ülkeleri dhsmsjsjxjz tamam en yabancı senin sevgilin sksksjxxkx yani orada doğduysa bundan bizeneeeeee kankaaaaaa sanki oralrda doğumca daha vasıflı oluyo djdkxhxmzjzjxj
kendisi Fransız da niye bu kadar kastın soru sordum alt tarafı. Bu kadar boş beleş soruların olduğu sitede bunu duymak mı koydu size
Sorduğun sorununnn boşluğuuu = uzay boşluğu aaa dur sevgilin oralıdırda kesin sjxkxjx yaa bundannnn bizeneeeeeeeee
size ne ise niye yorum yazdın? neye çıkısıyorsun şimdi
Yaaa bak sitede ki boş sorularda umrumda değil senin sevgilinin nerde doğduğudaaaa diyorum ki bundannn bizeneee sorunuda kimse takmamış zatenn dkxxkx
tamam sana ne işe yazma hadi bye
Ya bak soru nett bundan bizeneeeeeeeeee kankaaaaaaa yani ne alakaaa bu spru bile değil sende biraz özgüvn eksikliği var ciddi bi sorun
yahu sana ne işe yazmaaaaaaaa
Sevgilin sanki uzaylı gibi farklı bi ğlkede soğdu diye övünecek bişey sanıp kendini değerli hissetmeye çalışman rzelk ya ezklıkte
Soru bile değilk bize neee yaniiii sjdkfgkj
Ya bizeee neeee zaten kimseee cevap bile vermemiş takmamış bi yerlerinee halaa soru peşindesin
ister övünürüm ister övünmem bana ne diyen insan bu kadar yırtınmaz. sana ne benim sorumdan
Ya senin saçma sapan soru bile olmayan pekın ordeği erkek arkadaşından bize neeee kankaaa dkdldk bunu cevabını ver
nasıl çırpınyorsun ya. senin gibi birini görmek asıl bana çok şey anlatyor
Fransanın köylüsüdür kesin sjsK şey gibi chaby var ya tr ye gelip türkçe öğrenip prim yapan koreli senin ki de öyle bi vasıflı heralde sjskzkzx
Yaaa kızım anlasama yabancı ülkede sevgilin var diye bunun havasını atmaya çalışan @zıkk bırısın
aynen köylüsü 😀 onların köylerini bilen bilir
Gerçekleri senin gibilerin yüzüne vurmayı çok seviyorum
Tamam en fransız senin ki sende fransanın kraliçesi olucaksın söz djdkzkz
hayır kendisi iki senedir İstanbul'da bu arada 😂 yazık sana ya cidden nasıl bi komplex bu. hayır rahatsız oluyorsa soruya yazma geç
Aaaa olur mu FRANSIZZ KENDİSİ İstanbul falan sjzmjzjzzkzjzxkzkx
Demek ki seninde bi vasfın yok biraz kendini geliştirmeni tavsiye ederim kendi ayaklarının üstğnde dur boş işlerle uğraşma örnek sevgilin fransız diye buraya gelip övünmek gibi egonu boş işlerle şeylerle ttmın etme yani inanılmaz saçma sjdkdjxj neyse biraz gece yatmadan dediklerimi düşün sen sjskzkxk
onların hayatı öyle, iş için burada. yarın çıkar başka yere gider.
Sen kendini önemse seni bırakır o dediğim gibi yazdıklarımı unutmaaa
aynen vasıflı bir adam beni seçmiş 😂 gerçekten kötü görünüyor halin.
Seni mi seçmiş sen seçilen bi ürünmüsün sjszmzkzkz
bırakmaz ama sen bırakmasını istersin. hiç tanımadığın insanalrı kıskanıyorsun. gerçekten gülünç halin
Senin ki de ceo heralde sjsksjs sende prof dr , öğretim görevlisi falan sjskskz
🤮kıskanmak mı sjskzjzzmzjjzz
Yaa halaa çok komik ve acsnası olduğunu anlamadın mı sjxmxkxx
Şey yapsana sen eifel kuleli tişört bastır arkasına da sevgilim buralı falan yazdır sjsmsnzjxznhxzmhx
kıskanmasan bu kadar yırtınmazdın. Rus görseniz dibiniz düşüyor ki dünya Ruslara nasıl bakar ama Fransızı beğenmiyorsun. Asağılamaya çalışyorsun. Sen gibileri gördükce daha da gurur duyuyorum. Hadi iyi geceler.
Off son yazdığımı okuyunca çok kıskandım bak şimdi sizi sjzmxjxxmkx nasil olur mu be sjzkx
Yaşasın fransaa 🇫🇷🫡
Yaşasın napolyon 🇫🇷🫡
Zhzözjxxmzjmzzöjzöjhccöxjöxmzkzzkzkjxöösxöxmnxöxjxkxs
Heralde uzaylı daha dünyada karşılaşmadık
olur bi gün 🙂
Bu inanç bende yok
Trabzonlu
oralar biraz dindar ama mutluysan iyi
Marslı 😀
Sen dhkkdd
yok yani daha 😀
Belki daha doğmadı fkkdkd