Yakın arkadaşım bana aşık olabilir mi?

O sadece erkek olan yakın bir arkadaşım ama bu aralar değişik davranışları olmaya başladı. Önceden bir kıza aşıktı ama şimdi sevmiyor. Bu sefer o kıza yaptığı davranışları bana yapmaya başladı. 2 yıllık arkadaşız. İlk arkadaşlık yılımızda onun benden hoşlandığından şüphelenmiştim ama bu seferkinde daha çok şüphelendim. Mesela bir erkekle konuştuğum zaman sürekli aramıza giriyor. Karşı cinsle azıcık konuştuğumda bile anında bir şey söylüyor. Normalde umurunda olmazdı, fark etmezdi bile. Ayrıca yer kalmadı bahanesiyle yanıma gelip oturuyor, yakındık zaten ama normalde bunu hiç yapmıyordu. Son iki ay içinde olmaya başladı bunlar. Ben önceden birilerinden yardım istediğimde gelip yapmadığı yardımı şimdi yapıyor. Her an sanki benimle konuşmak ister gibi kız arkadaşlarımla konuşurken de aramıza girip sürekli benimle konuşmaya çalışıyor karizmatik bakışlar atmaya çalışırken bir yandan. Kız arkadaşlarım da bu kesin sana aşık demekten dillerinde tüy bitti resmen.

Güncellemeler
1 yıl
Ben onu sadece arkadas olarak seviyorum bu arada, diger anlamda imkansiz.
Güncellemeler
1 yıl
Fiziksel temas artık daha da aklına girmeye başladı ve sürekli bir yardım etme içerisinde ne bileyim "ben konuşmak istersen hep buradayım unutma" lafları, mesajları filan deliricem ya bir de telefona bakmaktan sıkılma bahaneleriyle yanımdan da ayrılmıyor yemekleri bile birlikte yiyoruz hep konuşmak isteyip duruyor dun de zaten milyonlarca kez gunun nasil gecti diye sordu YA ASIKSA NAPICAM LUTFEN YARDIM
Yakın arkadaşım bana aşık olabilir mi?