AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Hastalık harıcı hayır
Ben her türlü varım abi 😅
Nefes alsın yeter 😀😀
Yok ona yokum abi 😅
Insallah gönlünce olur
Amin inşaAllah seninde gönlünce olsun abi, huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 😅
Sağol sanada
Jdjdjdjd bence sevıyosan yıkarsın
Ben yıkarım hiç üşenmem çekinmem gocunmam😅
Daha dandik bir hareket görmedim
Kim bilir belki de 😅
Evlenmem her gün iki kez yıkayacak
Gönlünüzce olsun 😅 daha da fazla yıkarım 😅
🤦🏻♀️😂
Bak tuba da bizi destekliyor
Nayır 😒
😂😂
Sevmişsem her yerimi yıkarım ama görev olarak değil tabi ki..
Bende yıkarım ki görev ile alakası yok seve seve yıkarım içimden geldiği için yıkarım 😅
Kendin yıkasana aygını ayol
Bende yıkıyorum zaten 😅ama ben eşimin ayağını da yıkarım
Ayağımı yika diyecek kadar karaktersiz biri olmam
Eskiden yıkardı kadınlar. Karaktersizlik ile alakası yok. Sevginin derinliğidir.
Asla evlenmem yıkamayanla.
Bende bende 😅 Gönlünce olsun
Ayak yıkanmaz masaj yapılır
Ben hem yıkar kurular hemde masaj yapar hemde öperim 😅
Eşim yapar da ben bilemedim yapar mıyım
Ne güzel 😅 ben yapılmazsa yapmam 😅
Evlenerim ne olacak ki, kendimde yıkayabilirim
Bende kendim yıkarım da 😅 sevgisinin derinliğini görmek isterim
Orası ayrı tabi, zorla güzellik olmaz, ister yıkasın, ister yıkamasın mühim değil yani, bana sadık, saygılı, dürüst olsun yeter
Amin inşaAllah öyle olur, sadakat çok önemli, günümüzde zerresi kaldı. Ben yıkayanı tercih ederim sadece. 😅
Amin🤲 tabi herkesin kendi düşüncesi, saygı duymak gerekir, görüş ve düşüncelerimize, en doğal hakkımız bu 🙋🏻
EyvAllah, aslan gibisin maşaAllah, gönlünce olsun inşaAllah 🌸ne bileyim ben yıkarım benim gibi olsun eşim de
Estağfurullah o senin görüşün, her şey gönlümüzce olur inşallah, yıkamak sorun değil bende yıkarım, değer bilene can feda 😊🙋🏻
Değer bilene can feda valla 😅her türlü her şeyi yaparım 😅
Evlendirdim. Yeter ki bana karışmasın😅
Evlilik dingo'nun ahırı değil ne demek bana karışmasın her şeye karışırım Ben her şeye
Karışmasın derken. Bi sorunu varsa konuşarak söylesin. Laf sokmasın rencide etmesin. Hiç sevmem. Bide kadın işlerine burnunu sokmasın 😂
Evet laf sokma rencide etme bende karşıyım seven sevdiğini üzmez dikkat eder laf sokmaz korur kollar 😅
Ben her işe sokarım burnumu kolaylaştırır yardımcı olmak isterim
O zaman bulaşıkları yıkarsın 😅
Yıkarım hayal bile ederdim 😅
Yikayamayacagi ayagi yaninda tasimasin
Bir ayakta yıkanmıyorsa seviyorum demesin 😅
Koturum ise olur🤣
Allah göstermesin 😅 turp gibi olsun 😅
Aminn 😅
Ayaklarımi bir kadına yikatmam.
Ben de yıkatmam 😅 ama sorarım 😅
Ben banyoda kese atıyorum, ayak ne ki 🤣🤣🤣
Değil mi abi ya 😅 mutluluklar dilerim gönlünce olsun
Yalnızım kardeş kimse yok şu an
Ben ayağa takılmam demek istemiştim.
Gönlünce olsun abi olur inşallah 😅 benim de yok ama 3 gündür konuştuğum biri var
Tsk ederim. Sen de iyi değerlendir dikkat et.
Teşekkürler abi 😅valla abi elimden geleni yapıyorum 😅hep yaptım hep ofsayt bakalım bu sefer ne olacak 😅
Kardeş bunlarin hayata bakışları cok farklı. Sana tek diyeceğim kendini kullandırma, cok iyi yapiyolar. Sana değer veriyorsa sen de ver. Ilk adımı at bekle
Abi incinmişsin dediler diye video vardı ya aynı onun gibi ya hayatımın içine ettiler vallahi her gelen bir öncekinden daha çok acıttı Allah belasını versin maskeli karakteri makyajlı köpekler 😅 anamdan indiğim süt burnundan geldi be
Sen belki evlenip bosanmadin. Hele bunu yasamadiysan birsey yaşadım deme sakın. O dediğini bana yaptılar. Üstelik Narsist çıktı. Bosaninca Narsist diye bir kelime öğrendim.
Yok vallahi abi sen de haklısın beterin beteri vardır bana da narsist dediler abi ne olduğunu bilmiyordum vallahi 😅 hep önce sevdiğimi düşündüm o mutlu olsun önce o dedim çevremdeki insanlar şey diyor o kadar da şey yapılmaz öyle sevme
Allah belasını versin hepsinin lanet olası köpekler
En çok erkekleri suçlarlar ama gidip o erkekleri tekrar bulurlar. Kendileri yapiyor ne diyim. KS den bi kız bana tüyo verdi nefret ettim mantiklarindan.
Asıl ne istediklerini kendileri bilmiyor
Var abi var böyle dengesiz mallar var Allah belasını versin uzak ırak olsun işte kazık yedikçe daha dikkatli oluyoruz daha dikkatli olmaya çalışıyoruz beyinsiz bunlar ya
Kardes daha 30 yaşındasın ama şunu da diyim ki yeni nesil gerçekten sorunlu. Eski moda büyütülmüş bir evden çıkmalı bence. Hele saygı hic yok.
Abi çok şükür dikkat ediyorum yani zaten birçok çocuk büyüttüm hep çocuklarlayım gençlerle'yim saygı hassas noktam saygısız insanı sevmem istemem yani abi devir kötü nesil kötü her şey kötü abi ya ahir zamanda yaşıyorum
Aynen öyle valla ben bile şu an beşik kertmesine sıcak bakiyorum inan ki 🤣🤣🤣
Vallahi abi Keşke öyle olsaydı ya ben de bakıyordum vallahi sıcak bakıyorum yani zaten aracı kolu komşuya söylüyorum abi ben hiçbir kadın adım atmıyorum yani hayatıma girenler kendileri gelmişti ablalara teyzelere söylüyorum iyi insanlarsa merhametli tanıştırırın yuva kurmak isteyen varsa 😅 başkaları için konuşuyorum ama kendim için utanıyorum
O isler öyledir zaten. Bende görücüye gidince ilk gittigim kapiyi hatirliyorum 🤣🤣 sonrasinda o kadar cok gördüm ki anlatsam hikaye benimkisi. Neyse...😊😊
Anlatırsan dinlerim okurum abi 😅bende çok kadın tanıdım Oooo ama onları pek şey etmiyorum 😅bir tanesi vardı BMW isterim 1+1 de yaşamam filan gönlünce olsun dedim 😅bir tanesi vardı abi 400 gram altın isterim dedi gönlünce olsun dedim 😅bir kızla tanıştım 2. Buluşmada soyundu yol verdim 😅2. Kız arkadaşım dokunmadım diye terk etti 😅
Evliliğin yüzde yüzü cinsellik diyen var direkt yol verdim 😅aklı fikri sekste olanları sevmiyorum 😅 ten uyumuna inanan insankari sevmiyorum 😅ana kuzusu kişileri sevmiyorum 😅
Yüzde 80 i yollu abi 😅
Şu ten uyumu denen zırvaya bende inanmıyorum. Bir kişiyi seversin çamur da olsa seversin. Ten uyumu nedir yaa? Sanki kombin yapacaz. O zaman zenci olsun, biri siyah biri beyaz takım olur. Bu mu yani ten uyumu? Biri dedi ki abi bi seviştik fevkalade.. Eeeeee ten uyumumuz süper. Yaw iyi de sen istemişsin bunun neresi ten uyumu? Manyaklar yaaa.
Sana da harbiden dengesizler denk gelmiş, yaa bırak böyleleriyle evlilik mi olur? Yaw bu iyi kızlar da manyak, gidip gerçekten kötü adamları bulup onlarla evlenip sonra çile çekiyorlar.
Yaa mutluluk demek 5+1 evde oturmak son model arabalara binmek demek değil ki?
Bunların aklına birileri zenginliği sokuyor ama istediklerini almak için. Yaa nefisleri doyduğu anda mutsuz oluyorlar, Zengin de olsa o kişiyi istemiyorlar artık. Yaa gerçekten eskiden böyle değildi yaa ne oldu bu millete?
Canları cehenneme abi valla. 😅Ben soruyorum ten uyumuna inanan birinde zeka yoktur mantık yoktur uzak durmak hoştur.
Evet abi çamur da olsa severim çamurda da severim pasaklı da olsa severim severim ben aşkımı
Neler neler denk geldi abi bıktım ya 😅yuva kurmak için yazan gelen yok 😅aşna fişna gelen var 😅 telegram kullanıyordum hep evliler yazıyordu sildim 😅evli kadınlardan bıktım 😅
Abi bende eski kafalı insanım eskiler gibi severim eski filmleri izlerim düz insanım 😅
İnanıyorum hâlâ var diyorsun güzel insanlar yürekten sevenler😅
Para seven para olsun ama abi maskeli karakteri makyajlı olanlar var kendini farklı tanıtanlar 😅en son hayatıma giren kadın gökten düşmüş melek gibiydi ulan ne iyi kalpli ne naif dedim ne saygılı terbiyeli 😅sonradan açıldıkça açıldı 😅 değiştim dedi insan değişir dedi Allah bekasını versin
Ah ahhhhh diyorum sadece
Abi it kopuk içen uyuşturucu madde kullanan hepsi yuvasını kurdu çevremde 😅çapkın vs 😅ömrü hayatımda klube bara gitmedim 😅evden işe işten eve
Yıkarım, yıkatırım, birlikte yıkaşırız sdfdsd
Evet evet karşılıklı olmalı bende yıkarım 😅 Ne güzel gönlünce olsun 😅
Ee yani benim ayağımı yıkamayacaksa, istemiyorsa bende yıkamam, ha alnıma enayi yazılırsa kendiliğinden o zaman olur 🤣. Aminn
Bende yıkamam ama yıkayanı tercih eder isterim 😅sorarım yani 😅
Pasakli biriyle hayatta😀
Temizlik imandandır hadis-i şerif 😅
Ya herkes kendi ayağını yikasin🙂
Tabi keyfiniz bilir, ben sevmiyorum öylesini 😅
Yıkarım maske bile yaparım falan dkcjd
Ciddi misin abisi 😅harbi mi diyon ulan 😅
Hiç bukadar ciddi olmamıştım abi😂
Afferim lan sana + bir + daha yazdım maşaAllah ama şey geldi aklıma peki ya eşin senin ayağını yıkamazsa yıkar mısın yine 😅
Alla alla niye yıkamiyormus yikamiyorsa niye kocamki bsijcjdfj o yıkamazsa bende yıkamam yok ona maske maske dkgjfj
Afferim abiisi aynen böyle karşılıklı olması lazım yani 😅Eee Napıyorsun nasılsın bakalım 😅
İyiyim abi sen napiyosun nassın aşk meşk şeysileri nasıl gidiyo dkgjdj
Allah iyilik versin abisi 😅iyiyim bende var biri 😅 Kadıköyden yaşı küçük olmaz dedim ama 😅bazı şeyleri önemsemiyorum dedi konuşuyoruz tanışıyoruz bakalım 😅 asyalı türk değil 😅
Ne çabuk buluyosun abi ya helal abime😂😂skjcjd
Hmm Asyalıysa gözleri çekik falandır çoksel dkkgkfkg yaş okadar önemli değildir bence ya çok takma
Valla abisi o beni buldu 😅ben değil 😅2 gün oldu tanışıyoruz 😅 evlilik düşünüyor musun diye sordum evet dedi 😅mini etek filan giyiyormuş karşıyım ben dedim😅sen benim ol, ben istediğini giyerim dedi bana 🥰
Ben zaten Kore japon Çin bayılıyorum dizilerini izliyorum hep aşk aşk aşk 😅
Ahahah hayırlısı abi sende mutluluğu hakediyosun umarım bu sefer her şey istediğin gibi olur😅
2 gün oldu daha yahu 😅olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok 😅
Teşekkür ediyorum kardeşim 😅
Mümkün değil, erkeğin ayağı yıkanır suyu içilir
Bence de değil 😅ben sevmiyorum öyle kadınları soğuyorum hemen 😅ayak yıkamaktan ne olabilir ki 5 dakika 10 dakika yani 😅
Açıkçası ayak fetişi olan bir kadınla evlenmeyi isterim. Çünkü ayaklarım güzeldir. Neden kıymetini bilmeyeceklere güzel ayaklı biri düşerken kıymetini bileceklere çirkin ayaklı biri düşsün?
Çok güzel düşünüyorsun abi mantıklı 😅Ben fetiş anlamam bilmem eskiden yoktu fetiş olayı, seven fetiş olur sevilene tepeden tırnağa 😅
Ayak itici geliyor zaten
Tepeden tırnağa çekici gelir aşkım, sevilen güzel gelir sevene sevdikçe güzelleşir gözler filtreli görür 😅
Doğrudur kimseyi sevmediğim için kimsenib ayağı da çekici gelmiyor. Sevsem belki gelir
Orası da var şimdi 😅 normaldir ama ben hayalime göre konuşuyorum hayalimdeki aşka göre 😅
Ayaklarını gôtüne soksun
Ayağımı yıkatmam
Keyfiniz bilir, gönlünüzce olsun 😅
Bu kadın bi tuhaf
Neden böyle düşünüyorsun
Yıkamam
Evlenirim
Hımm 😅Ben yıkarım ama istemem öyle birini 😅 Gönlünce olsun
Senin de
Teşekkürler 🌸
Ben de teşekkür ederim
Hiç sorun etmem ki
Ben ederim abi 😅ne bileyim yıkayan daha makbuldür
Hahahahhaha yok asla evlenmem 😅😅
Mantıklı 😅 Gönlünce olsun
Seninde öyle kanka
Teşekkür ederim 😅
Çok romantik bi hareket
Benim için de öyle valla 😅
Asla iğrenç ıyy
Kim bilir belki de 😅 Gönlünce olsun
Yıkamam, yıkatmam da
Yıkatmam yıkarım 😅
Yıkamasını isterse yıkarsın tabi 😂
Valla hoşuma gider can ata ata yıkarım ben 😅 sevdiğime hizmet beni mutlu eder 😅laf olsun diye değil çokça hizmet ettim sevdiğime 😅masa kurdum, çay yaptım, alışverişe çıktım, çayını da ben doldurdum bardağa 😅
Çevremdeki insanlara da hizmet ediyorum sevdiklerime 😅ama aşkıma torpil 😅o daha çok mutlu eder 😅
Valla hiç duymadım ayağımı yıkar mısın diyen kadını 😂
E o zaman evlenirsen eşin şanslı olur ne güzel çoğu şeyi sen yaparsın kim istemez nfnf
Bulaşık yıkama hayallerim vardı, birlikte yıkıyoruz filan, köpük atıyoruz birbirimize su 😅ya da ben yıkıyorum aşkım duruluyor 😅
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅
Yalnız başına hiçbir şeyi yüklenmesini istemem
Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır hadisi şerif 😅
Yardımcı olmak isterim her şey de ama bulaşık makinesi yaygınlaştığı için hayali etmiyorum artık 😅çok güzel cam silerim 😅
Halı silker yıkarım 😅on numara muhlama kuymak menemen yaparım 😅
Ama tek başına sevmem sürekli 😅ben hizmetçi miyim 😅 birlikte yapalım 😅
Hayatta olmaz
Keyfiniz bilir 😅 gönlünüzce olsun
Akfjwjs işin şakası be açıklayayım da ben yine
Yani insan niye yıkamaz anlamıyorum ya 😅 maksimum 10 dakikalık bir şey 😅 sevdiği için 10 dakikayı feda edemeyen Bir insandan ne beklenir ki 😅
Evlenilir bea.
Gönlünce olsun 😅
Evlenmem kadinin işi bana hizmet etmek
Erkek karısına kadın kocasına karşılıklı hizmet etmeli 😅
Yok ben tek tarafli hizmeti destekliyorum
Olabilir, ben buna da karşıyım 😅
Saglik olsun
Amin inşaAllah, tüm iyilere iyi kalplilere
Olamaz öyle şey. Seninle evlenecek kişiye sabır diliyorum.
4 kari almayi planliyorum 1 tane kesmez
Ger*zekalı
Az edep
Evlenilmez
Peki siz yıkar mısınız
Yıkadım zaten😅
Ne güzel maşallah size gönlünüzce olsun 😅 mutluluklar dilerim
Yalanırda kckföfösö
Evlenirim
Evlenirim
evlenirim
Yok.
ben yıkarım
Bende bende 😅Ne güzel
Gönlünüzce olsun 😅
Ben istemiyorum
Neyi istemiyorsun yıkamak mı yoksa yıkamayan kişiyi mı?😅
Ben yıkarım 😅
yikarim abi
Vay vay vay yakışır abisi 😅 ama şey o yıkamazsa yıkama O da yıkarsa yıkar Her şey karşılıklı yani 😅
ee tabiii hem onun yikamak isyemeyeceğini sanmiyorum 😅
Yani sevdiğinin ayağını yıkamak istemeyeni düşünmek istemiyorum düşünemiyorum yani 😅 o var mı yani 😅 hayatında mı 😅 hanımcı erkek yıkar seven de yıkar bence ben yıkarım hoşuma gider anasını satiym 😅
helal olsun abi elestirenler olur ama olmasi gereken 😂
Teşekkür ediyorum kardeşim senin güzelliğin 😅 hayatında biri var mı 😅onun yıkamak istemeyeceğini sanmıyorum demişsin ya merak ettim djdjd
Eleştirenlerin canı cehenneme be 😅
yoo hayatimda biri yok sinav senem zaten ama herhangibir erkeğin bir kizin ayagini yikamak istemeyeceğini sanmiyorum 😅
Öyle bir konuştun ki var sandım 😅 acele etme zaten daha küçüksün 😅 Rabb'im zihin açıklığı versin okuduğunu anlamana anladığını öğrenmene öğrendiğini ezberlemene ezberlediğini unutmamana yardımcı olsun 😅
Sevgili dersleri şey eder 😂 bok eder 😅
Abisi zaten herhangi bir erkeği kadını kim sever ki herkes gibi olanı kim sever ki ben sevmem 😅
Zaten çoğunluk istemiyor ya 😅 konuştuğum kız var ona bu akşam soracağım 😅 bakalım o ne diyecek 😅
Evlenilmez
Kesinlikle katılıyorum peki siz yıkar mısınız? 😅
Evet
maşaAllah sana 🌸😅🌸 gönlünce olsun 🌸 mutlu günler diliyorum
Teşekkürler