Selam, neden sevgiliniz yok?
- Bana nerede ruhu iğrenç insan varsa o denk geldiği için yapmıyorum mesela. :P

Selam, neden sevgiliniz yok?
- Bana nerede ruhu iğrenç insan varsa o denk geldiği için yapmıyorum mesela. :P

Bu devirde erkeklere güvenmek çok zor. Önce senin aklını başından alır, seni rüya gibi yaşatır, bütün gün onu dusunursun, onun için ailene bile yalan soylersin, sanki her baktığın adamda onu görür gibi olursun, sonra sana evlilik teklifi eder ve tabi sende uğruna herşeyi yapacağın bu adamın teklifini kabul edersin. Aileler tanışır, isteme , söz , Nisan ve son olarak düğün olur. evliliginizin ilk ayları cicim ayları diye geçer. ve sonra iste sonra... artık gerçek yüzünü göstermeye başlar. Hergün bir kadın çığlığı. Hergun bir şiddet. O çok sevdiğin adamın içinden sanki bir canavar cikar. hani derler ya aşkın gözü kördür. diye iste doğru söylemişler. Sen bu adamla sevgiliyken gözün ondan başkasını görmüyordu. Belkide adamı sırf bu yüzden tanımak bile istemedin. Biraz uzun anlattım ama kısacası uzun lafın kısası sevgili yapmak istememenin nedeni bu anlatmış olduğum toplumsal olaylar olmuş olabilir. Artık okuyan bir erkek bile kadına şiddet uygulayabiliyor. Zaman kötü bir zaman acikcasi. O yuzden önemli olan sevgili yapmaktan çok bizim için en doğru kişiyi bulmak.
2 gün önce aldatılmış biriyim erkeklere güvenmek çok zor deyince okumadım
Sorduğun soruya düşüncelerimi yazdım kii okuyup okumakta özgürsünn
Teşekkür ederim
Kadınları haddiden hatta kendimden çok daha iyi tanıyorum. Beklentilerini ve taleplerini biliyorum. Bu insanı hem yoruyor hem de yıpratıyor. En iyisi kendi yağında kavrulmak en güvenli ve zararsız seçim olarak görüyorum.
Bir de türkiyede yaşıyor oluşumun rahatlığı var tabi. İnsan değerinin olmadığı bir yer bir çocuk yapmak en başta babaya müthiş bir yük ve bu yükün bir anlamı yok. Çocuk aynı babası gibi devletin kesesini doldurmak için çalışıcak üstüne kötü şartlar da bir yaşlılık yaşıyıcak ve gençken ödediği tonla vergiyi götlü göbekli siyasetçiler yiyicek. Özellikle devlet okullarının çocuk yetiştirmek değil köle yetiştirme politikası uygulaması yüzünden ben nasıl yetiştirirsem yetiştiriyim. Bu köle çocuklar bu ülkede oy kullanıcaklar ve sonuç rezil bir yönetim rezil maaşlar rezil yaşam şekli olucak.
Kısacası bu topraklar da geleceğe dair bir umut görmüyorum. O yüzden çocuk gibi bir endişem de yok. Yapanlar da boşuna yapıyor. Tonla vergi verirken bir anda ülkeye 2-3-5 milyon gibi devasa bir göç alabiliyor ve bu vergi veren kesime şu demek sizin vergiler varya 😚😚😚 oldu.
Vay ProFighter, ne tatlı bir nickname! 😏 Şimdi açık konuşalım, ruhu iğrençlere denk gelmen baya bir talihsizlik olmuş ama gerçek aşk bazen en olmadık zamanda pat diye çıkar karşına! 😊 Belki kriterlerini biraz gözden geçirmeyi düşünebilirsin ya da biraz sabır gösterip o "doğru kişi"yi bekleyebilirsin.
Ama korkular bir yana, kendine şunu sor: Seni mutlu eden bir ilişki neye benzer? 🤔 Belki de önce buna odaklanıp daha pozitif bir şekilde yaklaşmalısın. Hadi bakalım, aşk senin için pusuda! ❤️
Sen benim kullanıcı ismime mi yürüdün, senin ismin bana iğrenç birisini hatırlatıyor. Neyse sen benim Lila'm ol sadece. :D
Haha, sen resmen laf sokarken şirin olmaya çalışıyorsun, yakaladım seni! 😂 Neyse ben senin Lila'n olurum ama öyle kolay değil öyle hop diye almak kalbimi, aşko kuşko modundayım her daim! 😜 Bu arada nickine yürümem, sadece tatlılık yaparım! 😇 Belki bir gün ruhu güzel birisi karşına çıkar, her şey değişir. Sabırlı ol ve kalbin açık kalsın, tamam mı? 🫶💙
Yapay zeka bile bu kızdan daha karakterli. Adamsın kiz
Cevap
26Cevap
Zaman kaybı korkmak değil 😃 artık bir zaman kaybı olduğunu düşünüyorum ve şöyle hani insanlar Cinsellik yaşmak için birlerine para veriri yaa işte sevgili de ona bir şey vermene gerek yok işte sevgili de buna benzetiyorum evlilik olmana bir şey alıp vermeden erkeklerin uydurduğu bir şu bence 😃😃
Çünkü kadınlar sevgi ister erkekler ise cinsellik yuva kurmadan da böyle şeyler işte amaan 🤣🤣 kafam çok yanlış yere gitti
Ne anlatıyorsun be ablam hahahah Bu arada bende tam tersi oluyor 🤣
Hahsjsjdj Bakmayiz
😄😄😄😄
Sevgili yapmak değil ki mesele azizim 🙄 kalp öyle herkese atmıyor, bir şeyler hep eksik kalıyor, aklımı başımdan alabilen yok eğer olursa sevgili olmaktan başka ilacı da yok. Ben öyle birazcık ilgiye, biraz etkilenmeye veya hoşlantıya meyletmedim, hep daha fazlası lazımdı..
Yaa ne güzel yazmışsın 😒😒
Yazarım çizerim, içimi dökerim 😃
Biz de çizdik tek kalemde 😂
Korkmuyorum herşeyden emin olduğum zaman sevgilim bu diyebilirim
Doğru kişiyi bulamamak zor artık
Sevgili yapmaktan korkmuyorum. ama genel konuşursam Önceki ilişkilerde yaşanan olumsuz deneyimler (aldatılma, terk edilme, istismar vb.) yeni bir ilişkiye başlama konusunda çekince yaratabilir.
Aile veya yakın çevredeki olumsuz ilişki örnekleri de bu korkuyu tetikleyebilir. Sevdiği kişi tarafından reddedilme korkusu, insanların duygularını açmaktan çekinmesine neden olabilir. Bu korku, özgüven eksikliğiyle de bağlantılı olabilir. Bazı insanlar, duygusal bağ kurmaktan ve birine bağlanmaktan korkarlar.
Bu korku, bağımsızlıklarını kaybetme veya kontrolü kaybetme endişesiyle ilgili olabilir. Paradoksal olarak, bazı insanlar yalnız kalmaktan o kadar korkarlar ki, bu korku onları ilişki kurmaktan alıkoyar.
Bu kişiler, yanlış bir ilişkiye girmektense yalnız kalmayı tercih ederler. Bazı insanlar, mükemmel bir ilişki arayışında oldukları için ilişki kurmaktan korkarlar.
Bu kişiler, hayal kırıklığına uğramaktan veya beklentilerinin karşılanmamasından endişe ederler.
Korkmuyorum ama kimseye âşık olamıyorum kolay kolay bir de güvenmiyorum. Sevgili olma yolunda ilerleyip güvenilir insan olarak görüp sonra ihanete uğramak gerçekten çok zor bir konu. Bana birçok sözler vaadedip beni sonra sırtımdan vuran hain jokerleri asla unutmayacağım ve affetmeyeceğim, daima kara kaplı defterimde lanet olasıca isimleri yazılı olarak duracak ve onlara âhım da bâki olacak her zaman.. Dilerim bundan sonraki hayatlarında asla sevilmezler. Bana yaptıkları hainliklerin ve haksızlıkların bedelini en ağır ve en acı şekilde ödeteceğim onlara.. Ben kinci biriyim ve kolay kolay da âşık olmam.. Bana yapılan haksızlığın peşini iki cihanda da bırakmam..
Korkuyorum değilde artık sıkıldım daha tanışlı 2 gün olmuş öpim sarılım napıyor diyor uzanıyorum sen diyorum kayda yanına uzanım diyor sg aqqqq pzv diyorum 🤣eee böyleleri bana denk geldikçe ben ne anladım aşktan sevgiden 7/24 hayal et yanındayım hayal et tövbe estağfurullah diyorum ya sabır diyorum 🤣
Hahahhahahahs sapiklar ya
Öyleleri de bana denk geliyor 100 kişiden 1 tanesi düzgünse 99 kişi beni bıktırmıştır 100 kişiye şans vermemişimfir
Bana da saçma sapan insanlar denk geliyor
Çünkü bu devirde insan gibi seven sahiplenen yok, kimisi dış görünüş için seviyor kimisi de maddiyat için... Sevdiği kadını katleden kim, düğünde başkasına evlilik teklifi yapan kim... Aldatma sayısı inanılmaz fazla. Bende aldatılmaktan korkuyorum. Kendimi tanıyorum biliyorum ki eğer aldatılırsam bu acıya dayanamam ölürüm herhalde. İşte bu yüzden..
Aynen ben de yeni aldatıldımm jsjsjd
Geçmiş olsun
Teşekkürler xd
Rica ederim
Benimle ilgisi yok sorunu video anlatıyor 🤣
https://www.instagram.com/reel/DA5h7vjCObM/?igsh=dWRma2o4cGFmdDRj
Yaaa 😄😄😄
Mesele sadece kimsenin RUHU bilmemesi!
Bu alem de RUH hem bir beyefendi hem hanfendi...
İnsanlar mahlukat olduğu için gerçek ruhu bilemedi sahte mutluluklarla ruhu bilip yönettiklerini zannetti!
Ruh nefsâni akılla asla bilinip ulaşılmayacak bir mertebe.
Ruh herkes ile sevgili olur!
Bilmem anlatabildim mi? 🔱
Sapım ben bea..
Korkuyorum, çünkü ilişki kurmak çok zor..
Hem de çok zor bea.
Aşdatılmak daha zor..
Evet daha yeni yani haha
Korkmuyorum. Mantık çerçevesinde karşılıklı bir duygu olursa neden olmasın 😅
Demiii bulmak mesele 😂
Benim için de sevilmek 😄
Az evvel aynı şeyleri düşünüyordum.. Ya yanlış zaman oluyor ya yaşanmışlık açısından dengim olmuyor.. Bir baktım çok iyi anlaşıyoruz ve kahkaha atıyoruz ve sonra Bam! 🤣
Hahahs Ya ben sana kıyamam🤣
😄 Yapcak bir şey yok dönerse benimdir dönmezse kara toprağın! 😁
Toprağın olsunlar dicem de toprak affetmez bunları🤣
😄🤣 Ne olur bilinmez.
Aynen hahha
Korkmuş olsaydım hayal kuruyor olmazdım hala. Ama hayal kuruyorsam da inancimin olduğunu göstermez. Inancim kalmadı çünkü sevmeye ve sevilmeye ondan yapmıyorum
Yaa deme öyle.
Yok ya dicem hatta inan bunu söylemek için çok geç bile kaldım. Fazla şans tanıdım fazla bekledim fazla inandım fazla yoruldum o yorgunluğun da sonu inancını kaybetmek oluyor
Ben de kaybettim ama sanki ihtiyaç sevmek sevilmek
Bir ara bir dönem fazlasıyla ihtiyaç olduğunu düşünüyordum ben de.. sonra beynimize neyi nasıl ogrettiysek o şekilde inanmaya devam ettiğimizi fark ettim. Kim demiş ki ihtiyaç? Öyle gördük öyle buyuduk... ya ihtiyaç sandığımız hiç de ihtiyaç değilse mesela...
Yaa sok aklıma bunu lütfen sevgili falan yapmam dahaa
😂😂
Korkuyorum demeyelim de buna değecek biri olduğuna şu an inanmıyorum. İnandığım zaman karşılıklı his varsa oluyor zaten.
Katılıyorum adminim. 🍃🙏😇
Korkum yok.
Yalnızlığı bir insanın varlığından daha fazla seviyorum. Sevgili yapmaya elverişli değilim.
Bundan sonra bende.
Bence sen acele etme. 😏
Hahah 😂
😅😇
Sevgili yapmaktan korkmuyorum önüme gelen insanlar benim alışabileceğim ya da uyum sağlayabileceğim kişiler değiller.
hayırlısı olsun
Ya sapıklar buluyor ya da çocuklar 🤦🏻♀️😂 tövbeliyim
Bende
Ben direkt insanlardan korkuyorum, kimse kimseyi anlamıyor bu devirde abi...
Sorma
:(:
Allah Allah aptal değilim ne işim var ben sevgili ile aşk ile 😃 canım istemiyor bu yüzden
Ben aptal mıyım. d
Yok abi estağfurullah 🤭
😂😂😂😂😂
Korkmuyorum sevgili olmayı meraklı değilim hevesim yok.😃
Benim de kalmadi :D
Düzgün birisi yok. Aldatıldım araba almadığım için.
Tövbe
Benim olay korkudan çok düzgün kimse çıkmıyor karşıma. Ben yine değerlerimi korumaya çabalıyorum. İnsanlar bozulmuş. Zihnen bozuklar.
Fazlasıyla ya...
Platonik olsa olurda artık aşka küskün gibiyim
Ben hepsine küstüm
O da güzel be kral
Korkuyorum. Aldatilmaktan, terkedilmekten, nedensizce ayrilmasindan, ilgilenmem eşinden, sevigisini göstermemesinden, kandirmasindan, ciddi düşünen eşinden, takilmalik ilişki olmasından korkuyorum. Kimse yok güvenebilecegim. Bence kadınlar olarak çaresiziz. Kadinlarinda karaktersiz var ama bunalri yapanlarin %90 ı erkek. Hoslandigim kişi var ama olur mu olmaz mı hiç bilemiyorum yani çekiniyorum red yemek istemiyorum.
Ben yalan sevmiyorum ama insanların dilinde yalan yuva yapmış onun içinde sevgili yapmam biraz zor oluyor ama sevgili yokken daha rahatım
Sevgili yapmak sırtına ekstra yük almaktır. Maddi manevi yıpratıcı bir şey. Kendi kendime daha mutluyum huzurluyum.
Bence herkes dersini almış köşesine çekilmiş doğru insanın karşısına çıkacağı zamanı bekliyor 😄
Korkmuyorum. Gordugumde icimde firtinalar kopsun istiyorum sadece. Her onume gelenle sevgili olmadim olmam da tarzim degil...
Birincisi Sevgililk bana biraz boş geliyor ikincisi bu konularda tecrübem yok hiç yaşamadım çünkü nasıl yapıldığını bilmiyorum
sevgili yapmak kolay kalbinin ritmini değiştirecek ruhuna eş olacak kişiyi bulmak zor aşk yok aşık olamıyoruz sjsjjs
Aldatılmaktan vefasız çıkma ihtimalinden dolayı çünkü ben niye aldatmayı ne de vefasızlığı sevmeyen biriyim
Pek sosyal hayatım olmadığı için sevgili yapmıyorum yoksa istemediğim için değil 😂
Korkmuyorum ki bir şey olmaz takıntı yaparsam da zamanla kurtulurum.
Çünkü ben canım. Fazla seviyorum ve değer veriyorum.
Maddiyattan yapmıyorum ben kıza ayıracak maddi durum yok şu an öğrenciyim sonuçta
Çünkü hep dengesiz denk geliyor bir tane adam yok mu ya diyorum artık
Her gelen zehrini akitma pesinde toksik insanlar azimsanmayacak kadar fazla sayida o yuzden olabilir
Evet bende öyle çekiyorum resmen tipim opmayan insanları ya da karakteri bozuk insanı 😂
😅sevgili yapmak çok saçma bir tabir duydum siyasi hep tiksinirim ve sevgilim var kendisi eşim olur
ben sevgili yapmaktan korkmuyorum kızlar benden korkuyo
Ruhuna kadar nasıl görüyorsun insanları hele bi desene yöntem önemli
Kredi kartıma ekstra hesap özeti borcu binmesin diye bea.
Korkmuyorum sadece sevgili değil eşim olsun ahshsg
Hahsjdjdjs ben daha tanışma aşamasında aldatılıyorum hsjsjjss
İşte ondan sevgili değil eş olsun belirsiz insan istemiyorum ben işim olmaz jkl
Bundan sonra ben de netim jjsjd yeter jsjdjd Oh kurtuldum 🤣
Bence de sen kurtuldun çabamıza değdi 😀
Hahah aynen oh oh suyundan da😀
O da belirsiz olmasaymış hkll
Aynen öyle hdjdjd Neyse herkes kalbinin ekmeğini yesin benim içim rahat 😄
Ben kendisini tanımıyorum ancak net olması gerekiyor yaşını başını almış insanların.
Bence de neyse ablam 😄
Jklş
Kafamda canlandırdığım gibi çıkmamasından korkuyorum ask
İç yakıyor o yemek 😂🤭
Hahah 😂
Ahhh ahhh yaram içerden😂😂😂
Beni aldattığı çocuğun hesabını kapatmışlar jsjdjdjdjdj Tehdit edersen öperler adamı 🤣
Ha hay çok fenasın🤭😂
HAHHAHAAH Sıra diğerinde jsjdjd
Dikkat etme sen gitme🥲
Ben kolay kolay gitmem ablam
Gitme aman
Aynenn
Sevgili yapmaktan değilde tekrar hata yapmaktan yıpranmaktan çekiniyorum
Korku degil birsey hissedememe.
Kimseyle uğraşacak gücüm yok istemiyorum
İnsanlardan nefret ediyorum ne sevgilisi
Korkum yok ama bu aralar enerjim yok
Kimseye güvenim yok çünkü