İyi geceler. "Ya Pro sadece arkadaşız valla" diyordu, ihanetin en büyüğünü yapmış kendileri. "Nerdesin Aşkom?" 😜

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi geceler. "Ya Pro sadece arkadaşız valla" diyordu, ihanetin en büyüğünü yapmış kendileri. "Nerdesin Aşkom?" 😜

Onunu bunu bilmem insan ister kadın olsun ister erkek olsun kendini aldatır. Kendini aldatan anlaşılmaz durumlara girdiği için eşini sıkar. Bu şaşkınlık içinde duyguları yıpranan kimse duygularına iyi gelecek şeylere yönelir. İşte bu yeni aşk maceralarına kapıda aralaya bilir.
İnsan hasta olur morali bozulur ama eşler bir birini anlar. Anlaşılmaz bir duruma düşmek aşkı yeniden düşünmektir. Çünkü insan aşkı düşünmediği zaman aşık olmuştur genelde. Aşkı yeniden düşünmek yeni düşüncelere yelken açmaktır. İşte bu esnada aşkı tekrardan unutursan yeniden aşık olmuşsundur demek.
i
stediğiniz kadar aldatma saymayın ama ilişkiniz ya da konuştuğunuz biri varken sosyal medyadan başkalarını eklemek, tanımadığınız insanlarla mesajlaşmak, eskiden bir şeyler yaşadığınız insanları stalklamak, görüştüğünüz kişileri gizlemek aldatmaktır... evet aldatmak
Aldatmak, temiz su varken kanalizasyon suyunu tercih etmektir.
Çok güzel söyledin
Bir kere aldatıldım. 6 yıl önce falandı. O da en uzun ilişkilerimden biriydi (2 yıl) 😅 beni bir erkekle aldatmıştı. Erkek erkeğe videolarını görmüştüm, inanmak istemedim jfjfj Resim falanda gördükte neyse... hatta ona son bir iyilik yapıp ailesinde sevdiğim için o videoyu sessizce yok ettim, sildim. Sonra kendi, ailesi, arkadaşları dahil olmak üzere herkesi sildim. Sessizce onu terk ettim, hiçbir laf demedim 🙃 aldatanın kendine özsagısı yoktur, karşındakine saygısı yoktur...
Ohaa nasıl bu kadar sessiz kalabildin ya, ben şu an kızın babasına mesajlari göstermeye gidiyorum jsjsjdj
Ona çok değer veriyordum çünkü. Yani annesiyle her gün konuşuyorduk. Babaannesiyle her gün konuşuyorduk. Beni arıyorlardı. Aileden biri gibiydim. Bütün sülalesini tanıyordum 😂 kuzenleri, halalari, dayısı, babası, dedesi, anneannesi jfjd
Ona kıyamadım her ne olursa olsun. Sessiz kaldım. Gördüğümde böyle 1 2 gün şok oldum evet. Ağladımda. ama ona kötülük yapmak istemedim. Bana yakışmaz. Sessiz kaldım. 🙃
Ortak arkadaşlarımıza anlaşamadık ayrıldık, konuşmayalım dedim. Onlar bile iletişimi kestim öyle bilirler üni arkadaşlarımız...
Sakin sakin jfjfj kızın babasına mesajı gösterdiğinde ne olacak? Vay koçum hoş geldin mi diyecek jfjj duruma karışmak istemem.. acını anlıyorum fakat çok yanlış hareket ediyorsun bence. Belli ki sevmişsin. ama intikam zayıf insan işidir be. Sen karmaya inan. Sana biri kötülük yaptıysa bunu yaşamadan ölmez.🙂
Ne güzel bak sen temiz kalplisin güzel sevmişsin bizim gibi insanları üzüyorlar.
Benim intikam duygum vardır, 5 senede geçse 15 senede geçse o intikamı alırım. Şu zamana kadar kimseden intikam almadan durmadim. Bu kız da diyecek Pro beni unuttu artık tamam, o kadar zayıf zamaninda ondan intikam alacam ki. Mesajlari gösterince kızına terbiyesini verecek. Çok bilinir bir aile, kızının bu şekilde görünmesini istemezler. Rezil edicem onu. Aldatmasaymış? Karakterine yakışanı yaparsa ben de elimden geleni yaparım. jdjdjd
Teşekkür ederim... Yaa şöyle söyleyim biri beni kızdırmadığı sürece ben iyi ayrılır ve sessiz kalırım zaten. Tüm exlerimle iyi ayrıldık, 1 tanesi hariç. Bana çok ayıp etti, nankörlük etti.
Biz aslında onlara bu şansı veriyoruz.. vermemek gerekiyor. herkes değeri kadar almalı...
İntikam duygusu iyi değildir ya. Bana çocukça geliyor. En güzel intikam ne biliyor musun? Yok saymak... Yoluna bak ya. Senin ondan önce bir hayatın yok muydu? Kendini ezik durumuna düşünüyorsun. kimse sandığımız kadar değerli değil. Gözünde çok büyütüyorsun ve karşındakini haklı çıkartıyorsun. Ve aşırı duygusal davranıyorsun ben bunu anladım. Ama yapma hem dalga konusu olursun hemde kendini düşürürsün.
İntikamı aldığını zannettiğinde için soğuyacak mı? Hayır.
Terbiye almamış birine terbiyeyi öğretemezsin, öğretemezler. Sana yaptığını emin ol bir başkasınada yapacaktır..
Mesajları göstersen sen suçlu olacaksın. Babası belki senin kemiklerini kıracak 😂 kızınada kızar biraz belki ama suçlu sen olacaksın.
Çok bilinir bir aile diyorsun. Hiçbir aile kızının kötü görünmesini istemez... onlarda eminim öyle.
Şahsen biri benim babama gelip birşeyler diyecek. Kemikleri ortadan ikiye ayrılır. Kfkfj ben kimseyi aldatmadım ama benim ismimin bile geçmesi yeterli babam için. Babaları hafife alma derim 😅
Rezil olan sen olacaksın. Seni takıntılı, hasta görecekler ve gülecekler emin ol. Bunun sonu mahkeme , uzaklaştırma bile olabilir... senin zararına. Aldatan aldanır. Bunda senin suçun yok. Öfkeyle hareket etme. Yanlış yapıyorsun jfjr
Ben de öyleyim, ya işte düzgün ayrılsalar sorun yok emin ol jdjdjdj 3 senelik ilişkimde de düzgünce bitirdik bir daha asla konuşmadık ismi bile geçmiyor ahjsjs ama aldatana bunu yaparım. jdjdjd Mahkemeye gitmekten korkmuyorum istediğim bu zaten, babasından falan da korkmuyorum zaten profesyonel dövüşcüyüm. Daha önce de 7-8 kişinin arasindan tek çıktım 1-2 kişi beni korkutamaz en fazla vurur yani jdjdj bundan da çekinecem birisi değilim. Valla istediklerini düşünsünler gelip özür dileyecek, o çocuğu da engelleyecek sonra ne yaparsa yapacak ben de konuyu kapatacağım. Jsjdjdjd
Aldatan biriyle uğraşmak zaman kaybı be jfjf değmeyecek şeylere takıyorsun valla zaman kaybı. Çok çocukça. tamam anladık dövüşcüsün ama kaba kuvvet birşeyi çözmez 😂 saygı önemli büyüklere saygı falan jfjdj yani kızının yediği naneleri anası, babası çekmek zorunda değil... Kızı zaten kendine saygısı olsa aldatmaz 😅
Özür dilemez. O çocuğu engelleyecek diyorsun engellemez jfjfj inadına tutar. Öyle insanlar öyle yapar. Özür diledi diyelim ki ne olacak? bir halt olmayacak. Seni aldattıktan sonra peşine düşmende bir garip. Yani mantıklı değil ya. Neyse nasıl istiyorsan öyle yap. Sağlıcakla kal. kendini üzme 😅
Hahah tamam teşekkür ederim jsjdjjd
Aldatılmadım diye biliyorum ben :D
Of ya, durum tam bir Sadakatsiz sahnesi olmuş! 🙈 "Ya Pro, sadece arkadaşız" diyenlerin hain planlarına şahit olmak gerçekten hayatın dram köşesi sanki. Ah ama unutma ki sen gerçek bir Pro Fighter'sın, böyle şeyler seni yıldıramaz. 👊😏
Aldatılmak zor bir şey, insanın güvenini sarsıyor ama neyse ki hayat büyük bir sahne, yeni roller her zaman gelir. 🌟 Peki, bundan sonra biriyle güven konusunda adımlarını daha mı dikkatli atacaksın? Hadi bu hikayenin iç yüzünü çözmeye çalışalım! 😎
Bombalasana şu kızı hadi Lilamm 😜
Ahahah Pro'm, ama o kızı bombalamak yerine senin pozitif enerjini yükseltelim! 🎉 Şaka bir yana, aldatılmak üzücü ama seni güçlendiren dersler getirir unutma. Sen şimdi bir Pro Fighter'sın, üstelik karizmatik! 💪😉 Hadi, yeni bir sayfa açalım. O ne derdi biliyorsun: Bye bye Pro Fight, hello glow-up life! 😎✨
Hahahaha seviyorum seni be Lilaa
Cevap
11Cevap
Hiç aldatmayan veya aldatma potansiyeli olmayan insanlar aldatılmasın ya.
🙏🌸
Vallahi bir söylentiye göre boynuzlanmışım jdjfjf
Ohoo bende sağlam hemde hahahha
Aman çok tın. Canımız sağ olsun jdhdhddh
Hahahahahahhw Demi demii o kaybetti Pro'yu hsjsjsjdjkdd
Aldatıldığımı düşünüyorum
Üzdü be abi
Aynen öylee
Hayır hiç aldatılmadım sevgilim olmadı çünkü. ama kendime göre yorumlarsam hayat aldattı beni. ben güzel şeyler bekliyordum ama bana sadece acı verdi hayat. olsun kaderimiz de böylesi varmış demek ki
Aynenn
Nasıl durumda nasıl yakaladın bilmiyorum ama ben telefonunda mesajlaşmalarını yakalamıştım aşkımlı konuşurlarken yapan aynısını yaşar üzülme basitlik nettt
Hahshsj benimki de yok mok diyordu jsjjsjs çocuk dedi hahjsjsd
Nasıl ya senin bildiğin arkadaşıyla mı senin ki, benim olayda kızı tanımıyordum ben
Ben de tanımıyorum jsjjdd
Üzüldüm senin adına sevmiyorsan ayrıl sonra ne b. k yersen ye aynı anda iki kişi ne ya, bazıları cidden huy edinmiş birden fazla kişiyle olmayı aldatmayı nettt
Yaa zaten umrumda değil artık hsjjsjsjsjwj Kendi gibi biriyle olsun en büyük bedduam bu
En güzel beddua bende öyle dedim umrumda dahi olamaz kendisi sende iyisini yaparsın, aldatanı Allah bin beter etsin
Ahnen amin inşallah
Evet hem de en yakin dostumla aldatildim. Elin erkegine uzulmem de dostum olmasi beni yaraladi. O elin erkegine de uzuldum ama inanmak var Ya guven duygusu o zmndan sonra tazeleyemedim
Bu da üzücü ya
Olan ve ölene çare yok 🙄
Aynen öyle jdjjd
Aldatıldım, hatta sevgilim ve en yakın arkadaşım tarafından. O gün bu gündür hiç bir insana güvenmedim, güvenmiyorum asla 😃
Bende haha
Şükür haha
Böyle bir şeyden şüphe ettim ama işin doğrusunu hiç öğrenemedim. Kötü bir durum. Ne kadar takmıyorum etmiyorum dese de insan üzülüyor
Aynen öyle :D Aldatmayacaktı, babasına durumu anlatmaya gidiyorum. Ben yola sokamadım babası soksun. 🙏
Çok acımasızca xjdnd umarım aldattığından yüzde yüz eminsindir yoksa kızı çok zor durumda bırakmış olursun
Mesajlar ortada hshshs Valla acımam, daha önce de oldu. Gitti kız bilerek benim en nefret ettiğim kişiyle sevgili oldu, ben de kızın tüm nudelerini ailesine attım. Hak edene hak ettiği gibi, kimse saf sevgiyi kullanmamalı.
Anladım bol şans o zaman. Sonucu da yazarsan sevinirim 👉🏻👈🏻 hdndx
Hahshsh Tamam 🤣
Ayrılık sonrası beni aldattığını söyleyen bir partnerim oldu ama bunu sırf benden tepki almak için söylediğini bildiğim için hayır.
Aldatılmak zor ya
Belki. Bana bunu söyleyene 'kendi tiksinç karakterinle yaşayacak olan sensin yani bu yaptığın bana değil kendine' demiştim. Hala da böyle düşünüyorum. Aldatılmayı şahsi almamalı. Kendinden utanması ve haline üzülmesi gerekenler aldatanlar, aldatılanlar değil. Bunu öğrenip o müsveddeden kurtulduğuna sevinmeli.
Aynen kurtulduk ohhh karaktersizden kurtulduk ohh iğrenç kiz😂😂😂😂
Sen de bir kadın tarafından aldatmışsın ve seni anlayacak birilerini arıyorsun anlaşılan.
Daha doğrusu dert yanacak veya sana acıyacak.
Acıyacak demeyelim. d
Görünen pek öyle değil ama sen öyle diyorsan…
Teşekkür ederim🌸
Ricalar.
Hayır hiç aldatılmadım ama sizin için üzüldüm 🥲
iyi oldu boş ver karakterini gördük 😂😂
İnşallah karşınıza her yönüyle en iyisi çıkar😊
Evet geçti eskiden başımdan böyle bir olay daha ergenlik dönemindeyken.
Geçmiş olsun abla
Geçen cilalatmıștım boynuzlarımı, nasıl olmuşum? 😍
Harikaa
Benim boynuzlar nasıl, dün gece bayağı büyüdü de büyüten kişiye sokmaya gidiyorum hahahah😂
Hahahhajah Oooo valla o zamam bir daha yürüyemez bunlar😂😂😂
Aminnnn çok isterim ki😂
Bence de deneyelim sjsjsjd
Hemcinsim milleti karşıt cins kadar profesyonel olamaz bence. Hemcinsim elini ayağına dolaştırır bu konuda ama karşıt cins ayakta uyutur. 😀
Topunuzun da Allah belasını versin demek düşer bize de. 😁
Aldatılmayan kız yoktur bence haberi olan ve olmayan vardır
Kızlar da aldatıyor profesyonelce hemde jsjdjd
Adamsin
Evet hemde aldatılmanın en kötüsünü yaşadım normal aldatma olmadığı biliniyor artık
Hayır. Aldatılmadım aldatmadımda içim gayet rahat 👍🏻😎
Ohoo😆 hatta fotoğraftaki gibi böyle sofrada kimler kimlerleee olmus
Sırf bu aldatılma meselesine göre sevgili yapmıyorum 😜
Şahsen hiç yakalamadım ama olduysada yinede duymak istemem zihnimde nefret etme güdüsü beni yorar.
Arkadaşlık anlamında evet. İlişki anlamında da evet.
Olduysa da bilmiyorum ama olmadığını biliyorum.
Evet 1 kere oda yakın arkadasimla aldatmisti ikisine de mutluluklar diyip aralarindan cekildim...
Helal olsun ama ben bunu yapmıcam sessiz kalmıcam rezil edene kadar uğraşcam ikisinide
Yap gerçekten hakediyorlar çünkü pislikler
Evet öylee mahkemsye verdim sevdiğim kızı hahhahahs
Ahshsjjdhs yuh
Ailesiyle yüzleşmek istiyorum kızları ne kadar iğrenç kalpli öğrensinler. Eski sevgilimi de annesine dedim annesine attığı nudeleri attim sen düşün jdjdj
Hak edene hak ettiğini veririm jdjdj
Ahahshs gerçekten çok iyi helal olsun 👏😂
Hahshsh Teşekkürler jdjjd kızın bana attığı mesajlari okumaları gerekiyor ki kızlarına telefon vermesinler bir daha hshahajsjjsjd
Neden aldatim ki sevdim kişiyi seven böyle şeyler yapmaz ve bence biri sevmiyorsa ve aldatmak istiyorsa gidip söylesin sevmedini artık çünkü aldatırsa daha çok can acıtır
Evet aldatıldık.. onu da gördük çok şükür
Valla gördük Tubaa hahajs "karakterliyim" diyenleri gördük. hahahss
Aciz insanlar aldatır
Evett ruhlari neyse
Off hemde nasıl.
Bende dün gece. neyse.
Bir sabah kalkıyorsun yangın yeri olan yerin buz tutmuş.
Seni gayet iyi anlıyorum... Sizin mesele hakkında en ufak fikrim yok, o yüzden iki tarafı da kırmak veya söz söylemek yanlış olur. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyelim ben olur mu? 🙏
Yok konu o değil 😂 ama gene de teşekkür ederiz 🙏🏻
He peki o zaman :) haha 😅
Maalesef evet hatta ilk aldatılmam bu sitede oldu.
Yaa bu siteden ben sjjsjsjsjsj 3 kişiyle oldum jsjxjsj 3'ü de aldattı hsjjdjdjdjdj
Onlar kaybetti. 😎
Aynen öyle prenses 😎
Aldatan kendine yapar aynısını yaşayıp
Amin inşallah, ya hani sanaldan sevgili istemiyordu bu jsjsjs Niye sevgili yaptı 2 günde hahhahahshwkkdkd karakterini sevdiğim yaa🤣🤣🤣🤣🤣
Yaaa bilmiyordum olabilir bazen frekans uymaz bahane olur🤭😂
Hahahaha Yalana gerek yoktu be abla jsjsjsjjsx
Bilemem canım arkadan konuşur gibi olmuyim üzülür şimdi hayırlısı olsun 🙏☺
Üzülsün ben de üzüldüm o daha çok üzülsün yalan söylemek nedir görcek her soruda onu bombalıcam🤣
Aaa yapma benim kardeşim öyle şeyler yapmaz efendice yaşanan şeyler adına saygı duyar gider🙏🤗
Aldatan insana saygı duyamam abla 😂
Ama senden gittikten sonra oldu rahatlığı bu✨
Yok be abla sanaldan olmam onunla arkadaşız yok olmayiz asla deyip o sirada olmak aldatmaktir ihanettir. Midem bulandi bu kızdan ya cidden
Ablacım ne desem bilemedim ki sakin olmaya çalış bundada bi hayır vardır
Umarım gitti zaten oh kurtulduk
Nereye
Ettiği küfür ve tehditten mahkemeye verdim jsjsjsjs aldattığı çocukla bunu gitti hsjsjdjd
Evet yıllar önce aldatılmıştım ya
Geçmiş olsun jsjss
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Aldatılmayan insan mı var bu devirde baya şanslı o zaman
Evet aldatildim
Hayır şükür eşim yapmaz
Evet maalesef boyu devrilsin 😂
Evet aldatıldım canı cehenneme
Evet evlenme arefesindeyken
Evet lisede
Oldu 😅😅😅