Evleneceğim adam şartımı yerine getirmiyor?

Biz sevgilimle uzun süren bir ilişkiden sonra evlilik kararı aldık ve erkek arkadaşımla ailelerime söyledik ve aileleri tanıştırdık konuştular görüştüler her şey tamam ama erkek arkadaşım evlendikten ailesinin yanında yani annesi ve babasının bulunduğu aile apartmanındaki boş daire de oturmamızı istiyor bunun nedeni ise annesi ve babasının yaşlı olması hem onların yanında olmak istiyor hemde eşim de onlara katkıda bulunsun diyor ama Ben aile apartmanında oturmak istemiyorum çünkü kendileri doğulu olduğu için aile apartmanının yükü çok ağır ve Ben bu yükü kaldırmaya çalışmak istemiyorum rahat sessiz sakin bir yerde evliliğimi sürdürmek istiyorum ama sevgilim asla ikna olmuyor bazen beni sevmediğini bile düşünüyorum ama benim için ölüp bittiğini sevdiğini söylüyor Ben sevgilimi ayır bir yerde ev tutması için nasıl ikna edebilirim ailemde aile apartmanını istemiyor sevgilimi ikna etmezsem bu evlilik olmayacak çünkü Ben o binaya gitmek istemiyorum nasıl ikna edebilirim ona nasıl konuşmalıyım lütfen yardım edin 🙏
Evleneceğim adam şartımı yerine getirmiyor?