Ben aşırı ilgi istiyorum bir erkekten aşk evliliği istiyorum aşırı ilgi sevgi bekliyorum şımartılmak istiyorum ama eşim bunları yapmıyor ben mi çok abartıyorum yoksa anlamadım bunu evlilikte yaşatmıyorlar mı erkekler yoksa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılAşk mı?
Biz erkekler ikiye ayrılıyoruz birinci kısım aşka inanmayanlar ikinci kısım ise aşkın olduğunu düşünen fakat acı bir tecrübe yaşayıp aşk diye bir şey yok diyecek olanlar.
Hiç bir erkek bir kadına aşırı ilgi aşırı sevgi vermez veremez hele hele şımartmak hepten sıkıntı 👍 sana bu dediklerini anca baban, annen ve kardeşlerin verir. Onlarda bir noktaya kadar verir ondan sonra bıkıp evlenip gitsede kurtulsak derler. 😂😅🤣🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evlenmeyle birlikte artık tamamen onun olduğunu düşünüyor
o yüzden senin için çabalamıyor
sevgili olsanız fazlasıyla yapardı
Evli olsanız da sevgili gibi davranarak bu durumları aşabilirsin
ona istediklerini yaptırabilirsin
Ama bu bir saat ya da bir günlük mesele değil
bir süreç şeklinde onu istediğin kıvama getirene kadar taktikler uygulamalısın
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibi taktikler mesela 7 yıldan beri söylüyorum yapmıyor yapmak istemiyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir kısım istediğin olur ama sürekli olarak olmaz. Düşün ki aynı şeyi kocan senden istiyor, hergün adamı şımartman lazım? Sen yapacak mısın? Yapamazsın.
Bu işin sonu kriz geçirmektir.
Bence tadında bırakın herşeyi. Evlilik dediğin Evcilik değildir.04 Yorumla
Soran1 yılBana çeyrek bile vermiyor seven aşık olan adam yapar bende yapıyorum zaten
Soran1 yılYani az da olsa sevgi vermiyor
Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Gerçek hayata hoş geldin. Maalesef hepsi böyle işlerine geldiği gibi. İnanır mısın eşim her ay çiçek hediye alırdı evlenmeden. Şimdi kabahat bile işlese değil çiçek hediye özür bile duymuyorum. Ama zamanla alışırsın
33 Yorumla- 1 yıl
Üzmeyin güzel yüreğinizi sizi üzenler utansin ya
Soran1 yılAMİİİNNN
- 1 yıl
Zaman herşeyin ilacıdır derler belki de bu sıkıntılarınıza bir devadır zaman ne dersiniz?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Anlaşılan aşko, sen tam olarak bir aşk filmi başrolü gibi hissedilmek istiyorsun ya da Bridgerton'daki gibi kraliçe gibi davranılmayı hayal ediyorsun! 💘 Ama evlilik bazen öyle her gün çiçekler, sürprizlerle dolu olmuyor, haklısın. Tabii ki ilgi ve sevgi çok önemli ama bunlar karşılıklı olmalı, unutma. Belki eşine ne istediğini açıkça anlatmıyorsundur ve o da anlamıyordur? Erkekler bazen duyguları okuma konusunda biraz zorlanıyor, hadi gel bunu inkar etmeyelim 😅. Öyle ufak bir "beni şımart biraz!" ipucu belki işleri değiştirir. Ama senin de beklediklerin gerçekçi olmalı, sürekli ilginin odağında olmak yorucu olabilir. Konuşmayı denedin mi onunla? 💬 🙃
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de inanılmaz şımartmayı sever prenses gibi güvendi iyi ve mutlu hissetmesini isterim her anlamda ama bu bir sevgi anlayışı ve tarzıdır Zzzz bazı insan pamuklara sarar bazısı mesafe ve bağlanmakta fazla kaptırmaktan korkar Zzzz
Evliliğine gelirsek iletişim ile çözülür … çözüm odaklı ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılSen ilgi istedikce o daha da uzaklasir.. krnfini bulunmaz sanar... oyle oldugu icinde sana yetmiyordur... sen hep ilgili olsun mınciklasin sevsin opsun istersin.. ama bu onu yapmaz.. cunku kim olursa olsun fazla deger degersizlestirir..
011 Yorumla
Soran1 yılAma kocamdan bekliyorum işte bende öyleyim o yüzden bekliyorum sadece karşı taraf yapsın diye beklemiyorum ki ben
- 1 yıl
Demek ki kocanin ilgiyle alakasi yok tekdüze yaşıyor... sen oyle olabklirsin ama eşin oyle degil demek ki
Soran1 yılEvet değil ama hep düzeltmeye çalışıyorum söylüyorum ama hiç oralı değil 😥
- 1 yıl
Cok fazla ilgi isteme.. birde yatakta soguk ol.. ve iliski mesafesini uzat..
Soran1 yılMesela bana iki azıcık ilgi verse hemen yumşuyorum yatak için değil dediğim
- 1 yıl
Sen yatagi uzun tut ki iliskiyi istwme o zaman ilgi göstermeye başlar
Soran1 yılBen onu yapamıyorum işte ilgi bağımlısıyım
- 1 yıl
O zaman ilgi odagi haline gelemezsin
Soran1 yılNiye ama
- 1 yıl
Cunku seni cantada keklik göruyor
Soran1 yılZaten ha varsın ha yoksun gibi davranıyor sanki evlenmek için evlenmiş
Öncelikle bu konuyu eşinizle konuşmanız gerekiyor sizin beklentileriniz istekleriniz ve yapabildiklerinizi anlatmanız gerekiyor eşinizden beklentiniz istekleriniz neler onları da anlatmanız gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBen de sizin gibiyim..
Acaba bu duygularima karsilik verebilecek bir kadın çıkar mı birgün karşıma05 Yorumla
Soran1 yılBen uğraşıyorum gözüm dışarı kaymasın diye uğraşıyorum gözüm kayıyor ama aldatmadım zaten bu durumda olmamak için uğraşıyorum kendini sevdirmeye çalışmıyor
- 1 yıl
Samimi bir şekilde dertleşir gibi onunla konusmayi denediniz mi?
Soran1 yılOhooo neler dedim neler algılamıyor kulağından çıkıyor laflarım
- 1 yıl
Erkeklerin bu duyarsız halleri çok üzücü ya..
Soran1 yılNe yapacaz peki
1 yılBen de bunu yaşatabileceğim bir eş istiyorum ama ya evlenince enerjim düşerse ve ilgi gösteremezsem diye de korkuyorum.
00 YorumlaÇalışılacak misin geçireceksiniz ilgi manyağı mi yapacaksın eşim bana baksa onu ilgi manyağı yapardım
00 Yorumla
1 yılBana hep bana diye bir kural yok bir kere, istediğin kadarını veriyor musun onu da bir sorgulamak gerek
00 Yorumla
1 yılNormal ys kadınsın kızım auralı kadı sın istersin cilvrlimisin
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ama o çok odun ara sıra öyle yapıyor işte ilgiyi yani
- 1 yıl
Haklısın csnım ya yaşlarınız kaç
Yaşatır ama her şey karşılıklıdır
Ama sen artık eşinden ümidi kes yapmıyorsa yapmaz08 Yorumla
Soran1 yılBen ne istersem uğraşıyorum yapıyorum zaten benim kendi özümde var bu davranışlar ama bilmiyorsa da insan öğrenir çabalar dimi
Soran1 yılÇocukta var benim 1 tane
Soran1 yılBen yoruldum artık beni de çok eleştiriyor hep suçlu beni gösteriyor kendi her boku yiyor ama
Soran1 yılEkledim
Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Yaşatıyor da sana öylesi denk gelmemiş kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı
04 Yorumla
Soran1 yıl1 tane kızım var 7 yıllık evliyim
Soran1 yılNe bileyim bütün erkekler mi böyle evlenince ama bu çok fena
1 yılSeven erkek ilgiye de boguyo hediyeler de alıyor önemsedigini de sevdigini de baya belli ediyor eger zaman ayırmıyor ve ilgilenmiyorsa net seviyordur. Seven erkek dağı da deler fizana da gider
03 Yorumla- 1 yıl
ilgilenmiyorsa sevmiyordur olacak pardon****
Soran1 yılYok anam yok belki bilmiyor dedik öğretmeye çalıştim 7 sene bekledim bana bir gül bile almadı özel günleri hatırlamıyor aşırı odun ya bilmiyorsan öğren dimi oda yok kullanıyor beni sanki sırf evlenmek için evlenmiş gibi
Soran1 yılHa varsın ha yoksun önemli değil havası
1 yılAldığın kadar verebileceksen olur ama erkek sana 10 verirken sen 3 şeklinde geri dönersen erkekte bırakır. Günümüzde çoğu ilişkide böyle oluyor. kadin istiyor ama karşılık vermiyor. Erkekte bir yerden sonra vaz geçiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaalesef köprüden geçene kadar ilgileniyolar sonra bitiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler bunu yapmazzzz elde eder hevesi geçer anlayın şunu artık yahuuuuuuu
00 YorumlaHayat dizilerdeki gibi değil maalesef
Aşırı ilgi de olmaz ama aşırı ilgisizlik de olmaz
Kadınlar hayatı evliliği dizilerdeki gibi zannediyor02 Yorumla
Soran1 yılHayır benim karakterimde var bu
1 yılİstediğiniz kadar ilgiyi siz ona gösteriniz be karşılık almadınız mı peki öylemi oluyor toksa sadece çok ilgimi istiyorsunuz
00 YorumlaAllah'ın yarabbim , ablacım kimse kimseye o kadar ilgi veremez anlayın şunu
06 Yorumla
Soran1 yılNiye ben veririm
Soran1 yılBana çeyrek bile vermiyor eşim sen ne diyorsun ben ondan beklemeyecem de kimden bekleyecem 😬
Soran1 yılEşim ailesine karşı da çok ezdiriyor beni dangalak şakalar yapar sevgi saygı vermez önemsemez beni iste hep yönlendirme yapıyor
1 yılYaşayan erkekler var seni gerçekten seviyorsa önemsiyorsa değer veriyorsa
00 YorumlaEşinle nasıl tanistin
05 Yorumla
Soran1 yılGörücü usulü evlendik
Soran1 yılVermem çünkü ölmüş hem av etmişim onu kendime
Soran1 yılNasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Bana da şöyle ilgi hastası bir eş nasip olsa 🤲
03 Yorumla
Soran1 yılCilve yapıyorum ona herşeyi yapıyorum fazlasıyla ama o fazla değer vermiyor
Soran1 yıl😥😥😥
1 yılEvlenmeden önce onu bilecen kardes
015 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden nasıl bilecektim evliyim şu an eşim bana çeyreğini bile vermiyor
- 1 yıl
Aklın var Allah herkese vermiş seninki nerdeydi
- 1 yıl
Ben ilgi delisiyim mesela kendim gibi birini bulmakta niye zorlanayim aklım var sonucta
Soran1 yılAkıl varda evlenince değişiyorlar ben ne istersem aynısını karşı tarafa veriyorum ben mi fazla istiyorum acaba yoksa gerçekten öyle veren var mı
- 1 yıl
Var da sen yanlış seçim yapmisşin geçmiş y
- 1 yıl
Geçmiş olsun
Soran1 yılBütün erkekler mi evlenince böyle oluyor yok mu benim gibi olan ya
- 1 yıl
Dedim ya var ben dünya sıralamasında ilk 10 da oluyorum yani ama kendim gibi birini nasıl bulurum onu da bilemem artik
Soran1 yılSizde mi benim gibisiniz
- 1 yıl
Evet ilgi delisiyim
Soran1 yılBende öyleyim
- 1 yıl
İlk 10 dayım zaten şu an türkiye uzerinde yok sanırım 😂
Soran1 yılBende eşimden bekliyorum 😥
- 1 yıl
Evet sana kolay gelsin o zaman
Soran1 yılKolay olmuyor işte 😥
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz öyle sende sıkılırsın
01 Yorumla
Soran1 yılTamam ama bende veriyorum ilgiyi o çeyrek bile vermiyor diyorum anladınız mı
- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
1 yılGizemli kadın olmazssan biraz zor.
011 Yorumla
Soran1 yılNe alaka seven adam yapmaz mı
- 1 yıl
Varlığını sev, sınırlarını bil, göz teması kur, gülümse; ilgi senin ışığına gelir.
- 1 yıl
Kendin ol, ama ışıltını saklama. Merak ilginin ilk adımıdır., gizem derken bundan bahsettimm
- 1 yıl
Gözlerinle konuş, ruhunla davet et..👍
Soran1 yılTamam ama evliyim zaten eşim hem saygısız hem dengesiz ama ben kim olursa olsun bekliyorum yani başka biriyle de evlenseydim beklerdim
- 1 yıl
Senin gibi biri için sabretmek bir seçim değil, duruş belli ki. Takdir ettim
- 1 yıl
Tanımıyorum ama sabrın zarafetine yansımış. Güçlü kal, değer orada başlar.. Umarım esin kiymrtini bilir...
Soran1 yılBen eşimden bekliyorum ondan beklemeyecem de kimden bekleyecem 😬
- 1 yıl
Haklısın… Ama bazen en çok. güvendiklerimiz en çok yorar, Doğru yerdesin ama yanlış şekilde yoruluyorsun gibi.😄
Soran1 yılNe olacak peki
- 1 yıl
Gizemli davranış sergileyip sonuçlarıni bekle... Bu konu hakkında vaktin oldugunda, daha detaylı konuşmak ve küçük bir beyin fırtınası yapmak istersen yazblrsn.. İyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılistemekle çok haklısın
01 Yorumla
Soran1 yılGerçekten ben aşk evliliği istiyorum aşırı ilgi istiyorum aşk evliliği istiyorum evliliğin içinde de aşk istiyorum çünkü bende öyleyim şımartılmak istiyorum ben yaa 🥺🥺🥺
1 yılSen de onu şımartıyor musun peki
00 Yorumla
1 yılMerhaba ben yardımcı olabilirim
00 Yorumla
1 yılevlenmeden önce tanımadın mı bunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. cevap belli, sen aşırı istiyorsun sıkıntın burada
02 Yorumla
Soran1 yılTamam da azıcık bile vermiyor ki belki diğer varsa bu kadar istemeyeceğim ben bir de aşk kazanayım hani aşk evliliği yaşamak istiyorum değer görmek istiyorum iliklerime kadar sevgiyi yaşatsın istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılGöstermek lazim
00 Yorumla
1 yılHep isteğin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen ne veriyorsun adama da bunları istiyorsun
11 Yorumla
Soran1 yılBen fazlasıyla veriyorum zaten
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşatacak onca kişi var neden olmasın
019 Yorumla
Soran1 yılBen bunun yüzünden erkeklere olan güvencim gitti
Cevap sahibi1 yılGüvenmek değil soyle her kadın güzel bir şeyler duymak ister sanalda olabilir bu
Soran1 yılGüvenemiyorum bunun yüzünden erkeklere herkesi bu mal gibi davranıyor sanıyorum artık
Cevap sahibi1 yılHerkes aynı değil ilgilenecek konuşacak güvenilir kişiler azda olsa vardır
Soran1 yılVarda bana gelir mi bilmiyorum gerçekten güvencim bitti
Cevap sahibi1 yılGelir merak etme illa bir gün gelir knsalim istersen rahatsız etmeden
Soran1 yılYok böyle iyi tesekkur ederim
Cevap sahibi1 yılPeki burdan devam edebilir miyiz
Cevap sahibi1 yılBu saatte uyumamissin bence sohbet kötü olmaz
Soran1 yılYazıyorsunuz zaten
Cevap sahibi1 yılNeler yapıyorsun peki günün nasıl geçiyor
Soran1 yılO eve gelmeden süslenirim dans etmeyi severim bir sürü şey
Cevap sahibi1 yılVay dans etmek güzel yetenek ne dansı peki
Soran1 yılNe şarkıysa ona ayak uydurmak
Cevap sahibi1 yılAnladım güzel bence
Shakira dinler misin onun şarkılarında dans güzel oluyor
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılÇalışıyor musun peki
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılGünaydın
Gizli Üye(30-35)1 yılBunları erkekler istiyor 😆
021 Yorumla
Soran1 yılKadın daha çok ister
Cevap sahibi1 yılErkek kadar isteyemezsin 😆 erkek kadar istersen trip atarlar 😆 yine de sen bilirsin 😆
Soran1 yılEşimden istiyorum çeyrek bile davranmıyor bana kaç sene oldu bir gül bile almadı bana birde söylüyorum seviyorum al diye gene almıyor yok aklına gelmiyormuş yalan başka bok olsa aklına gelir güle para vermek istemiyor
Cevap sahibi1 yılEvli kadınsın kocanın en çok ilgi alanı sen olmalısın kaç senedir evlisiniz?
Evli olmasan şimdi çiçek sepetinden deste deste gül yollardım ama evlisin kızım yoksa gül ne ki çiçek ne ki bi kadının kalbini ona küçük hediyeler alarak veya onu düşünerek bile kazanabilirsin ve onu mutlu edebilirsin
Soran1 yıl7 yıllık evliyim
Soran1 yılEşimden kaç seneden beri 1 gül bile aldıramadım almadı aslında zor değil onu boş iş sanıyor ve önemsemediği içinde almıyor çok üzülüyorum 😥
Cevap sahibi1 yıl7 yıllık evlilikte bir erkeğin küçücük bir hediye almaması ne kadar tuhaf bir durum insan utanır bu durumdsn ama nafile demiyor mu acaba ben bu kadına bu şekilde davranırsam gözü kayar diye?
Cevap sahibi1 yılYazık böyle erkeklere çok üzülüyorum bir şey bilmiyorlar ama kadına daha çok üzülüyorum çaresizlik içerisinde kalıyor
Soran1 yılYeminle bazen kayıyor yalan değil aldatma yapmadım hiç ama inan yeminle sırf bu duruma gelmemek için sevgi dileniyorum ondan o düşünsün istiyorum artık 😥😥😥😥😥
Cevap sahibi1 yılKızım 7 senedir düşünmediyse bu saatten sonra düşünemez ilişkilerin temel sorunları erkeklerden başlıyor belki aldatmamış olabilirsin ama insansın sen kadınsın ve kadın ilgi bekler kadın uğraşılmasını ister bunlar olmazsa frenlesen bile ister istemez gözün kayıyor
Ne tür adamlar var hala çözemiyorum fazla ağır da konuşmak istemiyorum böyle erkekler ile ilgili bir anda erkek düşmanı seçerler
Soran1 yılAldatsam suç olacak o zaman istediğimi ver beni mutlu et oda yok ne bok yicem ben belki bilmiyor anlamıyor diyorum ağlıyorum konuşuyorum onunla gene yok
Cevap sahibi1 yılİstediğini vermediği sürece hersey meşrudur aslında bilmiyor anlamıyor diye düşünme biliyor anlıyor kapasitesi yatağa çalışan erkeğin herşeyi anladığını bilmek gerekiyor (:
Soran1 yılHeh bende öyle düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılBirçok şeyi aynı düşünüyor olabiliriz (: yine sinirlendim
Soran1 yıl😥😥😥😥😥
Soran1 yılNe olacak ne yapmam lazım çocukta var 1 tane uğraşıyorum yapmıyor da
Cevap sahibi1 yılİşin çok çok be kızım kocanı keşke tanıyor olsaydım
Soran1 yılKeşke akıl verirdiniz inanın yuvam için uğraşıyorum sanki evlenmek için evlenmiş ha varsın ha yoksun gibi davranıyor
Cevap sahibi1 yılKeske öyle bir akıl verirdim ki bir daha aşık olurdun 😆 evlenmek için evlenilmez be bir de çok aldatma bu kaynaktan olusuyor iinsan bu kadar gereksiz düşüncesiz olmamalı
Soran1 yılKeşke öyle olsa
Cevap sahibi1 yılEvet ama bu durum için üzme kendini dik olduğunu ve ona muhtacı olmadığını göstermelisin?
Gizli Üye(36-45)1 yılMesela neler eksik ne olmalı?
08 Yorumla
Soran1 yılYa şımartılmak ilgi sevgi bekliyorum aşıklar gibi davransın istiyorum ama bunu ben sadece istemem karşımdakine de bende elimden geleni yaparım ama eşim bu konuda geride 🙄
Cevap sahibi1 yılHiç mi ilgi göstermiyor sana sıfır mı?
Soran1 yılÇok az
Cevap sahibi1 yılhm belki ilgi göstermeyi bilmiyordur ona normal geliyordur
Soran1 yılBen anlattım bende öyle düşündüm 7 seneden beri öğretmeye çalışıyorum öğrenme gibi çabası yok dediğimi de yapmıyor
Cevap sahibi1 yılÇok uzunmuş süre de özel konuşsak konuyu senle olur mu ki?
Soran1 yılOlmaz burdan yazın
Cevap sahibi1 yılRahat olamıyorum merak etme 3 günlük kişi ya da hesap değilim burada çıkayım gör öyle karar ver olur mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
1 yılEvliliğin nasıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla Yok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSana öyle biri denk gelmiştir
013 Yorumla
Soran1 yılBen boğa burcuyum gerçekten istediğimi Dr karşımdaki insana da aynısını yaparım ama fazla istiyorum yoksa evlilikte böyle bir şey olmuyor mu 🥺
Cevap sahibi1 yılBence çok şey istemiyorsun gayet normal ve olması gereken şeyi istiyorsun bende evli biri olarak seni anlıyorum
Soran1 yılBende aşırı var istekler fazlasıyla isterim ama kendimde elimden geleni yaparım maksat aradaki iki kişinin sevgisi uyumu
Cevap sahibi1 yılSenin gibileri zor bulunur ve şanslı olanda değer bilmez
Soran1 yılDeğerimi bilmiyor iste
Cevap sahibi1 yılKonuşma isterim senin için uygunsa istekler karşılıklı konuşmak isterim
Soran1 yılNe konusunda
Cevap sahibi1 yılIştekler konusunda mesela
Cevap sahibi1 yılDm konuşalımı
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılYazabilirsin bekliyorum
Cevap sahibi1 yılOrdamısın
Cevap sahibi1 yılYazmadın
Gizli Üye(30-35)1 yılNormalde öyle degıl
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani ben mi abartıyorum eşim çeyreğini zor yapıyor valla ama bende istiyorum boğa burcuyum
Soran1 yılAttım
Cevap sahibi1 yılYazdım
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlilikten bu yuzden korkuyorum
00 YorumlaYoo ben de seviyorum
030 Yorumla
Soran1 yılEşim istediğim gibi davranmıyor bana ama ben davranıyorum zoruma gidiyor ondan beklemeyecem de kimden bekleyecem 😬
Soran1 yılİşte o istediğim şeyi vermiyor
Soran1 yılValla benim gibi bok bulur hem o kadar sevgi değer vereni hemde benim gibi ona bu kadar katlananı ben eşimden görmek için çabalıyorum o çeyrek bile vermiyor 😥😥😥
Soran1 yılBenim gibi birini bok bulur
Soran1 yılKıskanıyor ama değer yok gözüm dışarı kayıyor aldatma yok ama o duruma gelmemek için uğraşıyorum emek veriyorum ne özel günü hatırlar ne bir çiçek getirir çok odun ya ama yatakta iyi gerisi yok
Soran1 yılSeni seviyorum demez işi gücü yalandan öper sonrası anladın sen başka bişi yok birde iki bulaşık yıkar temizler yedirdiği içirdiği verdiği paralar gezdirdiğini bunları büyük bir mükâfat yapıyorum diye anlatır sonra ben daha ne yapayım sana yaranamıyorum hiç bir şeyden memnun değilsin der 😥
Soran1 yılHahahah bu mu yapacak bana daha bir gül almış değil ya birde ağzımla söylüyorum al diye onu da yapmıyor yeminle birde bana diyor ki gülü napacaksın onun yerine işte zeytin peynir getiriyorum birde unutuyormuş yalan kaç kere çiçekçinin yanından geçtik baktı öyle almadı alası mı yok ben anlamadım niye böyle olur insan
Soran1 yılHiç sorma gözüm dışarı kayıyor bak aldatma olmaması için gözüm dışarı kaymasın diye ondan dileniyorum birde ailesine karşı ezdiriyor beni dangalak şakalar yapar sevgi saygı vermez çook şeyler var ben hala düzelecek diye uğraşıyorum ailem dağılmasın diye çocuk var arada 😥😥😥😥😥
Soran1 yılKısıtlıyor beni güya kıskanıyor ama bir şey yapmaz korkuyor biri beni beğenecek diye güzel gözükecem diye ama çaba yok
Soran1 yıl29 olacam Mayıs'ta
Soran1 yılHeh dimi yani ama yok hem pastası bölünmesin hem vermeyeyim hesabı bununki 😬
Soran1 yılHa varsın ha yoksun gibi davranıyor çok rahat en çok başka işe çalışıyor kafası anladınız siz
Soran1 yılKaybetmekten korkmuyor ama kıskanıyor nasıl oluyor bu ben anlamadım
Soran1 yılÖzelden mesaj atabilirsiniz konuyu konuşmak için
Soran1 yılKıskanıyor ama ne bilim anlamadım kimseye güzel göstermek istemiyor beni makyajıma karışıyor eleştiriyor kısıtlıyor sıkıyor bıktım
sıkılırsın
00 YorumlaUyu a.
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri