Yardımcı olmanızı bekliyorum rica ediyorum?

Ben 18 yaşındayken evli bir erkek çalıştığım lokantaya gelip duruyordu beni sevdiğini söylüyordu ben o zamanlar kabul etmemiştim. Seneler sonra bi yerde denk geldik ve beni hala sevdiğini söylüyordu. şu an ben 30 kendi 45 yaşında. Esiyle arasi olmadığını söylüyor. Bana her defasında ilk 18 yaşındayken ve suanda sen ne zaman karşıma çıksan hayatım kotu eşinle aram kotu sen çıkıyorsun seni seviyorum diyor. Ben bir hata yapıp konuşmaya başladık ve bu zaman içerisinde maalesef onunla birlikte oldum ve kizligimi kaybettim çok pişmanım çok kötü hissediyorum kendimi. Bana seni seviyorum onu sevmiyorum diyor. Esiyle her tartistiginda benden uzaklaşıyordu. Yine kavga ettiler Bana kac yıllık evliliğim mi bitsin yuvam düşünüyorum diyor. Bu süre zarfında beni kotu alışkanlıklara da sürükledi hakaret tehdit küfür suratıma tükürmeler dayak her türlüsüne maruz kaldım arkadaşlar. şu an hastalıklarla uğraşıyorum onun yüzünden pisliği hastalık bulastrdi psikolojim bozuldu. Allah affetsin beni. Ben ne yapacağımı kendime nasıl geleceğimi bilmiyorum. Sizlere soruyorum özür dilerim..

Güncellemeler
1 yıl
Güncel...
Yardımcı olmanızı bekliyorum rica ediyorum?