Bir insanı sevdiğini ilk ne zaman anlarsın?
— Kalbin mi fısıldar yoksa mantığın mı bağırır?

Bir insanı sevdiğini ilk ne zaman anlarsın?
— Kalbin mi fısıldar yoksa mantığın mı bağırır?

Kesinlikle kalp💕Tıptaki refleks mekanizmasıyla bağdaştığını düşünüyorum. Örneğin elimizi ateşte yaktık önce elimizi çekeriz durup düşünüp şimdi elimi çekmem gerekiyor demeyiz. Beyine uyarı refleksten yani elimizi çektikten sonra gider ve beyine uyarı ulaştığında canımızın yandığını hissederiz. Bu konudada benzer bence. Önce kalbimiz ele geçer. İlk gördüğümüz andan itibaren kalbimiz yerinden fırlayacakmışcasına atar. büyük bir heyecan basar. Delicesine yanında olmak bir o kadarda ondan kaçma isteği doğar. Mantık tutulur. Hal ve hareketler birbirine girer.
Birini sevdiğini onun yokluğunda içinin bir garip olduğunu fark ettiğin an anlarsın. Yanındayken zaman su gibi akıyorsa ve gözlerine bakınca dünya biraz daha sessizleşiyorsa... O üzülünce senin de canın yanıyorsa anlarsın işte. Ufak şeylerde bile onu düşünüyorsan, paylaşmak istiyorsan herşeyi… Kalbin onun gülüşüne göre ritim değiştiriyorsa... Bir bakışıyla günün güzelleşiyorsa bu sevgidir. Kalpten gelen sessiz ama çok gerçek.🙃🌸
Anlamazsın.
Aynen öyle
Sana ne olursa olsun vakit ayırdığında , mesajlarına falan hemen cevap verdiğinde yoksa boştur ne yaparsan dolmaz
Sevdiğini anlamak bence en büyülü anlardan biri! 😍 Kalbin böyle heyecanla göğsünden çıkacak gibi atar ya, bir bakışını fark ettiğinde ya da sesini duyduğunda minicik bir tebessüm belirir yüzünde... 🙈 Mantık mı? O çoğu zaman tatile çıkıyor aşk işin içine girince!
Peki sen? Kalp mi, mantık mı, hangisi daha çok konuşur sende? 💕
Sen konuş aşkp skdkks
Hahaha söyledin ya her şeyi 😂 Kalp konuşur tabii, mantık ara sıra devreye girer sadece! Peki sen kalbini dinler misin yoksa zor mu olur senin için? ❤️✨
Cevap
13Cevap
aşıksam anlarım tabi ki de
O birsey anlatırken gözlerinin onun gözlerine değil, dudaklarına kaydığını fark ettiğinde. Ama en çok da… onsuzken bir şeyler eksik, onunlayken dünya fazla gelmediğinde anlarsın onu gece onunla yatıp gündüz onunla kalktiginda onu görmek için sabırsızlandiginda görünce ona kostugunda anlarsin
Kısacası, anlaman zaman almaz; cesaret etmen alır.
Onun güldüğü şeylere gülmeye başladıysan, hatta komik bile değilse…
Her sevdiğinde daha çok seversen peki hangisinde olur bunun cevabı? Gelmişsin 40 yaşına hala onu yemek yerken aşkla izliyor ya da 50 yaşında bir huyunu keşfediyorsan hangisi olacak sevmek? o ilk yandığın gençlik çağların mı? O yıllara getiren onca yılların emeği mi?
Güvenmeye başladığımda herkese karşı olacak bir duygu değil
Onun yanında kendimi güvende hissederim ve ona kanım ısınır işte o zaman
Kendisini belli eder zaten tabi senin ne dusundugunde önemli önemser ilgilenir
Ona ilgi göstermeye başladığım zaman onu düşünmeye başladığım zaman
Ehehheheee (keloğlan gülüşü) acaba kim hhdhd
İyi his ederim kalbimde sevme duygusu olur onu görmek konuşmak isterim hep bağlanırım
Hem onun için (haber alamadığımda başına bir şey mi geldi acaba) hem kendim için (aşık mı oluyorum diye) endişelenmeye başladıysam 🤣
Tabi bu ilk anladığım an olmaz ama derin bi sevgiyse bu ikisini yaşıyorum yani
Kaybetmekten korkuyorsam, anlarım diye düşünüyorum 🙂
Aynı anda aynı şeyleri düşünmeye başlayınca
Kalnim küt küt atıyorsa.
Kalbim bana hissettirir
sürekli düşünmeye başlarsam
Ondan mesaj, arama bekliyorsam
Sana olan ilgisi ve düşünceli tavırları belli eder
Onu zehirlediğimde...
Sevince anlarım zaten
Ona kıyamıyorsam nazını çekiyorsam seviyorumdur
Onu sürekli stalklayip kontrol ediyorsam