Sevgilim Instagram'da başka kızlarla yazışmış ne yapayım?

Benim tam 1 sene 8 aylık bir ilişkim var. Çok mükemmel bir adamla birlikte olduğumu düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi çıkmadı. Ben başka o başka şehirde yaşıyordu evlenmek için aileleri işin içine sokmuştuk. Onun ailesi çok muhafazakar olduğu için bizim sevgili olduğumuza sinirlenip evliliğe karşı çıktı. O da ailesine karşı çıkıp benim yaşadığım şehirde iş bulup ev tuttu. Bir senedir burada yaşıyor. Bir sebepten ötürü instagramını kapatmıştı ve ben hala öyle biliyordum. Bir gün ablam yanıma geldi (iki ablam var) diğer ablamın hesabında sevgilimin hesabı gözükürken diğerinde gözükmüyormuş hayırdır beni mi engelledi dedi. Ben o an şok oldum zaten Instagramı yok diye biliyordum. Bir ablamı engellerken diğerini engellemeyi akledememiş. Sonra başka birinin hesabından baktım gerçekten Instagram açmış. Bunu görünce onu yanıma çağırdım hesap sordum. İlk başta yok benim değil önceden de benim adıma hesap açmışlardı diye saçmaladı. Ama daha 1 2 ay öncesinde koyduğu wp ppsinin aynısı ablamın attığı ss te Instagram profiliydi. Yeniden baktığımda eski fotoğrafı vardı. Yani kısa süre önce girilip fotoğraf değişimi yapmış ve aklımla oynamaya çalıştı. Aç instagramı dedim yok bilmiyorum şifresini diye zırvaladı. Ben de aldım telefonu elinden e posta yoluyla girdim Instagramına. O an yanımda gelemedi iş arkadaşlarımın yanında ofisteydim. Ben de her şeyi o an gördüm. Birkaç kızla flörtöz bir şekilde yazışmış. Bunu görünce zaten yıkıldım. Neden yaptın diyince intikam dedi. Daha ilişkimizin 2 veya 3. ayı çalıştığım iş yerinin yanında çalışan bir çocuk vardı. Biz arkadaş olmuştuk bi ara olay çıkmıştı bir adam bana saldırmıştı o da o an yanımdaydı ve beni eve kadar bırakmıştı. Diğer gün de ne olur ne olmaz diye yine eve kadar götürdü. Biz arada onunla oturup sohbet muhabbet ediyorduk. Pastanede çalışıyordu çocuk ama bir kere bile olsun onunla flörtleşmedim. Onunla yürümem hataydı bunu biliyorum ama aramızda hiçbir şey olmadı. Bir de benim iş yerimden sevgilimden önce tanıştığım çok yakın erkek arkadaşım vardı. Kardeşim gibi görüyorum o da beni öyle. Biz onunla arada buluşuyorduk. Sevgilim istemiyordu ben de arama mesafe koydum. Sonra o beni ne zaman üzse arkadaşımı arayıp yanına gittim. Çünkü beni yargılamadan dinleyen destek çıkan bi o oluyordu. Sevgilimde bunları öğrenince aramızda bir şey var sanmaya başladı. Kafasında kurdu. Bunların hepsini de ben bunları yaptım diye intikam olarak yapmış. Komik olan o Instagram yazışmalarından biri eski arkadaşlarından bir kız. Önceden yaşadığı şehre gidiyor bazı işleri var diye ve benim erkek arkadaşımla buluştuğumu bilmeden yani buluşmadığımı sanıyor ama o gidiyor kendisi o kızla buluşup bir yerlerde oturuyor. Yani hem kendi diyip hem kendi yapmış. Yaptıklarına bahane olarak benim yaptıklarımı öne sürdüğünü düşünüyorum. Sonra ağladı zırladı ben sensiz yaşayamam sensiz bir hiçim lütfen affet bir daha asla olmıcak kendimi affetircem ayağıma kapanıp yalvarmalar beni bırakmamalar vs. 25 tane falan hap içti kendine elektrik verdi ölmek için saçma canım şeyler yaptı. Ben onu gerçekten çok seviyorum ve evlilik düşündüğüm adamdı. Ne yapacağımı bilmiyorum acı çekiyorum. 1 hafta ara vermeye zorladım gözüme gözükme dedim. 1 hafta sonra gelcem ama dedi. Ben de seni asla affetmicem dedim. Ama onu gerçekten çok seviyorum akıl verin. Bir erkek bir daha yapmam diyorsa yapar mı güven olmaz mı? O kızlara hiçbir şey hissetmedim dedi ama ne fark eder ki. Her yerini çizdim kanattım yüzünü kanatacak kadar tokat attım dışarda yere yatırttım diz çöktürdüm ayakkabımla suratına dokundum köle muamelesi yaptım ama yine de içim soğumuyor.

Sevgilim Instagram'da başka kızlarla yazışmış ne yapayım?