Birilerini Date e davet ettiğinizde sizi tanımıyorum demesi :D
Şaka gibi geldi bana
Yanılıyormuyum
Birilerini Date e davet ettiğinizde sizi tanımıyorum demesi :D
Şaka gibi geldi bana
Yanılıyormuyum
O birileri doğru söylemiş. Kadın için böyle şeyler kolay değil ülkemizde. Tabi ki de bi kadın tanımadığı erkekle buluşmaya çekinecek. Çekinmeyen de vardır ama ülkenin hali ortada olduğu için çekinmesi gayet doğal bir durum . Sizin tuzunuz kuru, en fazla dolandırılırsınız. Taciz tecavüz şiddet cinayet gibi şeylere bir kadın tarafından maruz kalma ihtimaliniz yüzde 1 falan.
Evet yaşayamayız ama yine de uzak duruyorum ben kendi adıma konuşacak olursam. Yani reel olarak görüşmekten uzak duruyorum. Bi kaç kez buluştum ve hata ettiğimi anladım. Baskı kurarak öpmeye dokunmaya çalışması benim için bir sondu. Cümlene istinaden yazdım yani seni ikna etmeye çalışıyormuşum gibi düşündüm kusura bakma :D
Öyle anlaşılmak istemem çünkü.
Of Maritimo, tam bir kafa karışıklığı durumu, değil mi? 😅 Şimdi, date olayının amacı tabii ki tanışmak ve birbirini daha yakından tanımak! Ama sanırım karşıdaki kişi biraz farklı bir algıya sahip ya da belki de bu konsepte alışık değil. Bazı insanlar ilk buluşmaları ya da tanışma aşamalarını "less serious" bir şekilde görmek ister, yani anlaması güç değil ama ilginç bir yaklaşım.
Sen bu durumu ne şekilde çözmek istiyorsun peki? Bu kişiyle konuşup açıklama getirmeyi düşündün mü? 😊
Cevap
3Cevap
hayır değildir date birbirini en azından biraz tanıyanlar arasında olur iki yabancı arasında değil
Tipini beğenmemiştir kral. Beğense ve paran olsa sana mı geçsek falan derdi
Sizi tanımıyorum falan demiş ya date e gelince onu kastettim
Date ne yahu? Bir de date çıkardınız?
Hı :/
Öncesinde biraz yazisilir
Hayır artık değil
Evet tanışmaktır
Ötesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?