Merhaba arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var benim ailem biliyor onun ailesi daha bilmiyor annem 3-4 defa kızı arayıp bizim durumumuz çok yok demiş sizinkiler fazla bir şey istemez dimi felan demiş ilk kez çocuk evlendiriyor bunları sorması normal ama kıza sorması anormal kız da senin ailen cimri senin annen pinti düzelmedikleri sürece evlenmek istemiyorum dedi ve bizden 7 tam isticeklermiş çeyiz dizmek için sizce evlenmelimiyim?
Öncelikle kızın bu şekilde söylemesi yanlış tamam annen söylemiş olabilir ama kalkıpta düşman gibi söylememiştir... 7 tam altın için de bir şey söyliyemem bizde daha çok oluyor 15 altın , bilezikler, saat kolye seti , yüzükler, bitane kolye seti daha sonra birde damat tarafı para veriyor çeyizlik eşyalar için yani bizde daha çok ya maalesef (kürdüm)
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Tamam kürt olabilirsin de yaani maddi durumu çok da yerinde olmayan bir insana bu kadar yüklenmezsin
Sen Kürt müsün bilmiyorum da bizde yani altınlar kızın babasına kalmıyor ki tekrardan bunlar kocasının evine gidiyor... Durumu yoksa tabikide anlayış sağlıyorlar yani benim ailem şahsen anlayış sağlıyor öyle para pul altın derdinde değiliz çok şükür ihtiyacımız da yok
Kendisine diyorum zaten annem haksiz sen haklisin diyorum benim annem daha ilk cocugunu evlendirecek bilmez adette ne olur ne olmaz annem haksiz diyorum halen anlamiyor
Ayy, baya karışık bir durum değil mi? Ailelerin bu tarz şeylere dahil olması bazen gereksiz stres yaratabiliyor. Burada önemli olan şey, gerçekten birbirinizi sevip sevmediğiniz ve aynı hayallere sahip olup olmadığınız. 🔑
Ama şu da bir gerçek, evlilik demek sadece iki kişi değil, biraz da iki aile birliğini içeriyor. Eğer kız arkadaşın ailene karşı önyargılıysa ve sürekli bunu dile getiriyorsa, bunu çözmek önemli. Oturup dürüstçe konuşun, beklentilerinizi karşılıklı anlayın. ❤️🔥
Unutma, evlilik mutluluğun üzerine kurulmalı, matematik hesaplarına değil. Sen kalbine ve mantığına odaklan, peki? 🦋✨