Herkes aşkı bekliyor biri hayatıma girsede tüm dertlerim çözülsün diyor belki gercekten dertlere çare olmuyor ama insan iyi hissettiğinde herseyi yapabilecek gibi geliyor tüm sorunları çözebileceğini düşünüyor
Hayat bir gün karşımıza birini çıkartır mı?
ya da aşk olmadan insan hep yarım mı olur?
Hayat bir gün karşımıza birini çıkartır mı?
ya da aşk olmadan insan hep yarım mı olur?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendi sorunlarını kendin çözersen olursan daha mutlu olursun.
Her zaman güçlü olmakta olmuyor maalesef
Hayat böyle be knk. Güçlü duruşunu severler belki daha sonra. Bi sebebi olması gerek yani
O da ayrı bir acı güçlü olduğunda kimse iyimisin diye sormuyor çünkü o halleder diyorlar
Hayat böyle zaten ama sen baya tribe girmişsin. Valla dediğimi anlamışsındır hayatta başarılar knk yalnızım diye kafana da takma. Dünyada tek yalnız olan sen değilsin ya
Biliyorum teşekkür ederim bi şekilde tekrar iyi olacağım
Bazıları şanslı oluyo bazıları da değer bilmiyo
Peki ne yapmak daha doğru?
Takmamak lazım her hoscakal bir merhaba demektir yani bisi bittiğinde başka biseye merhaba dersin
Evet ama hayat kimsenin karşısına al bu senin hayatının aşkı diyerek altın tepside sunmuyor belki aşk aranarak bulunacak bir şey değil ama evde oturarakta karşına çıkmıyor
Benim cikiyo dkdkxnxixkkx
Ee tabi sizin acınızdan hayat başka bir erkeğin sevilmesi için çok şey yapması lazım bazen o bile yetmiyor
olmuyorum zavallı bir ruha sahibim
Ümidini yitiriyor musun?
Evet ve her şeyden uzağım depresifim
Aynı dertten muzdaripim bende ama yinede sizleri dinleyerek bir yol bulmaya çalışıyorum sonuçta daha ölmedik bi şekilde yaşamalıyız
Derdini anlatamayacak biri olmaması insanı çok yıpratıyor zaten insanların da çoğu senin gözünden bakamadığı için kendince bir şeyler söylüyor psikolog da anlık dopamin vermekten başka bir şey yapmıyor böyle yaşamaya alışmam gerek sanırım düşüncelerim de değişmiyor çünkü
Anlatabilecek*
Ben bugün bu uygulamaya aynı sebepten girdim dertlerimi anlatabilmek için biri beni dinlesin diye anlatmak istersen anlat tanımadığın birine içini dökmek daha rahat oluyor
Aslında çok da anlatılacak bir şey yok seninkiyle yakın şeyler sadece ek olarak kendimi çirkin görüyorum evlensem bile ciddiye alınmayacağımı umursanmayacağımı düşünüyorum fiziğim yok dümdüz bi kızım o açık giyinen dekolteli giyinen kızların giydiği kıyafetler bende onlarda durduğu gibi durmaz mesela vücut 14 gibi tıpkı daha bile küçük gibi belki. Cinsellik de malum önemli fazla bi yüz güzelliği de yok öyle yani, bunlar belki depresyona sokuyor değer görmeyeceğimi düşünüyorum değer vücuda yüze göre mi oluyormuş diyebilirsin belki ama bunlara herkes önem veriyor zaten
Evet dış görünüş önemli ama önce kendini sevmeyi öğren sonra başkalarının seni sevmesine izin ver Sevgi diye bir şey var kurbağayı prense dönüştürüyor kendine yüklenme
Bak her insanın zorlukları var benimde var emin ol ama bunlar zamanla aşılıyor bazen biri sayesinde bazende kendi kendine eğer ki bunları çok içine dert ediyorsan mesaj at bende zaten konuşacak birini arıyorum belki birbirimize deva olamayız ama yinede konuşmak iyi gelir
Seven yok zaten saldım artık kendi geleceğim için bir şeyler yapmaya hayatımı kurtarmaya çalışıyorum evet güzel değilsen değerin azalır ama o kadar takmaya da değmez insanlar zaten her şeye kusur buluyor
Ben buna katılmıyorum evet hayatına devam et ama kendini çirkin görme seven kişi seni güzelliğin için değil karakterin için sevsin güzellik olur bir şekilde ama karakter öyle değil emin ol ben bir erkek olarak artık güzel kızlardan tiksiniyorum çünkü hiç birinin dış güzelliği ile iç güzelliği bir değil bir insanla iyi anlaşamadıktan onunla eğlenemedikten sonra napalım ki güzelliği
Öyle tabi de insan gözüne hitap edecek birini de arıyor bunların yanında yapacak bir şey yok
Peki olayı tam tersi düşün yanında yakılıklı birinimi istersin yoksa tipini önemsemeden sonuna kadar güvenebileceğin sana sevgisini hissettirebilen iyi anlaştığın doya doya eğlendiğin yanında cocuk olduğun birisini mi isterdin?
İlla ikisinden birini tercih etmek zorunda kalsam elbette ikincisini seçerim ama mesela hem bedenen güzel hem de kalbi güzel varken niye ruhu güzel ama bedeni güzel olmayan birini seçkinler ki
Öyle olmuyor işte insanın dış görünüşünde tek önemli olan şey bakımlı olmasıdır dışardan güzel görünen kişileri herkes ister ama sırf dışardan güzel görünüyor diye içide güzel sanarlar kendini fazla yerin dibine sokuyorsun yapma değmez emin ol ki bak seni görmedim tipinide merak etmiyorum ama iyi birisin ve bence bu her şey için yeterli bırak insanlar seni sen olduğun için sevsin sen zaten öyle güzelsin
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için sağol
Rica ederim seni mutlu edebildiysem ne güzel açıkcası ben senle sohbet isterim en azından dürüst birisin bence bu tipten daha önemli
Mesaj atmıştım sana