Sevdiğim çocuk beni nasıl sevecek😔😔?

Biz 3 aydır falan tam tanisiyrouz ben yaklasik 8 aydır seviyorum benden 1 yaş küçük çok seviyorum ona hediye yapmıştım telefon kılıfı çok sevinmişti çocukluğunu falan çizmiştim tatlılar yaptım iki üç gün gece gündüz konuşur gibi olduk sonra arkadaşı ile bi araya gelince tüm ilgiyi çekti arkadaşından çekiniyor diye bende çektim ilgiyi daha sonrasında beni her gördüğü yerde gülümsemeye başladı halimi hatrimi sordu yaklaşık 2 hafta böyle devam etti her gün yazdım ben yazınca samimi konuşuyorduk yazmadigimda yazmıyordu daha sonra arkadaşı benim ondan hoslandigimi düşündüğünü söylemiş benden hoşlanmasıni istemiyorum falan demiş diye duydum sonra diğer arkadaşı da yaptığım hediyeyle dalga geçmiş hoşlandığım çocuk dalga geçmeyin düşünmüş yapmış diyerek saklamış hediyeyi daha sonra niye dalga geçtiniz diye konuşmaya gittim benden helallik istedi haklisin dedi ben dalga geçmedim dedi iyi mıyız falan dedi iyiyiz dedim orada bi anlık gafletle arkadaş mıyız diye sordum arkadaşız dedik sonra toplu geziye gidildi otobüste şarkıyı hoşlandığım çocuk açıyordu mavişim açtı (gözlerim mavi) sarışın bomba falan açtı (srisinim) ama bir iki haftadır arkadaşı senden hoşlanıyor dediginden beri okulda görmezden geliyor beni bende görmezden geliyorum arkadasi izliyor hareketlerimi surkeli bana bakarken yakaliyorum wpden de soğuk davranıyor normalde telefonla 30 dk rahat konuşurduk açmıyor telefonlarımı ne yapmam laızm yardim edin çok seviyorum ilk defa aileme birini anlattım her gece rüyamda görüyorum kafayı siyircam az kaldi lütfen yardımcı olun😭😭😭😭
Sevdiğim çocuk beni nasıl sevecek😔😔?