Görseldeki yazının haklılık payı nedir sizce?
“Bir kadın ya arzulanır ya sevilir mi?”

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görseldeki yazının haklılık payı nedir sizce?
“Bir kadın ya arzulanır ya sevilir mi?”

Selam,
Erkekler gerçekten sevdiğinde ilk başlarda o kadını arzulayamaz. Normal saf temiz duygular oluşur. Bu duygular zamanla gider 1-2 ay sonra arzulamaya başlar. Bu gerçek sevginin göstergesidir. Hemen tanışır tanışmaz bir kızı bir erkek arzuluyorsa o hoşlantı değil, cinsel ihtiyacı gidermek için kızı kullanıyordur sadece.
Biz sporcuların da libido, testosteron hormonları çok ciddi şekilde düştüğü için birisini sevdiğimizde, hatta bazı yarışmalarda sevmek/aşık olmak yasaklanmıştır.
En detaylı anlatım budur.
görsele katılmıyorum kesinlikle.. onun doğrusu şöyle olmalıydı; bir erkek eğer bir kadını seviyorsa, duygusal bağı gönül köprüsü ilk sıradadır, ikinci sırada cinsel arzuları vardır..
Yani iki durumdan birini yitirmek zorunda kalacaksa, şehveti ve arzuyu yitirmeyi göze alır..
İkisi de aşk varsa mübahtır
İnsan sevdiğini arzular, kadın olsun erkek olsun. Ha şöyle olabilir evet erkek arzuluyorsa ve kadını seviyorsa belli etmiyor. Ciddi düşündüğü kadına öyle langur lungur dokunmuyor genelde
Cevap
27Cevap
Çok saçma bir söz bu hayatımda bundan saçmasını duymadım 🤣
Bence ikisi de günah 😂 sonu hep acı hüsraaaaan şarkı vardı dimi böyle 😂
Merhaba,
Sevgi kutsal arzu günah değil! 😅
Benim Arzum değil! 😅
hayır değildir tabi ki de
Duvara karşı filminde bir replik var.
Damat ilk defa eve davet edildiginde,
Evin genç erkekleri (hepsi evli) başka karılarla seksuel neler yapılabilecegini konuşrken
Damat: bunları neden eşlerinizle yapmıyorsunuz der.
(İzlemenizi tavsiye ederim)
Sevilen eş/sevgili kullanılmayan misafir odalarındaki eşyalar gibidir
Arzu aşktan doğar. O zaman aşık olmak da günah.
Bir zerre haklılık payı yok.. İnsan arzulamadigi birşeyi nqsil sevebilir? Bunu ve bu gibi şeyleri kim uyduruyor çok merzk ediyorum.. O zaman kimse karısını eşini sevgilisini arzulamiyor.. Arzulanmamayi seçen kadın ve erkek ne kadqr mantıklı?
Yani eşin evde otururken şu kadını çok arzuluyorum dese bu mantıklı gelecek insana.. Cevap olarak arzuyla hayatim nasilsq beni seviyorsun arzuladığın sevmezsin Bi tanem diye bir cümle olabilir mi :))
Sevgini soyunursun arzunu giyinirsin. Sevgi sevilenin. Arzu arzulayanındır. İnsan sevildiğini hissederken arzulandığını hissetmez görürse ya ölür ya öldürür. Bir erkek olarak arzuladığım kadını belleğime kaydederim. Sorguladığımda arzuladığım kadınlar kendiyle barışık ve çevresince sevilen kadınlardır. Çok sevilen çok arzulanır, önermesi düşündürücüdür. Çok nefret edilen ise pek arzulanmaz, ben masala pek arzulamam.
Arzu günah olmaz ya mal helal ve sadece benimse😂🤭🤭🤭 ha hayy aşırı tutkulu gördüm kendimi
Helalse sorun yok çok fenayım bugün çok😂🤭💃
Kolay değil gelin 👠💄👄✋💅👰💍çıkardım kızzz yoruldum halvete hazırladık😂🤣
Teşekkürler beybim🥰
Sevdiğimiz kadını tabii ki arzularız sadece dile getirmeyiz pek bazı arkadaşlar sevmedikleri kadınlarla direkt bel altı konuştuğu için öyle algılanıyor
İkisi de kutsal shdj
Cinselliğe atılan soruyu taşıyamıyoruz 🥹
arzu ilişkideki muhabbeti arttırmak için vardır. muhabbetsiz arzu hayvan işi. evrimciler duvara sürtsün.
Bu sözü söyleyen kesinlikle evlenmeden olmazcı bir hatun 😂
yani egerkı arzuladıgın kisiyi evlılık gibi müessede süslersen günah degil
Sevdiğin veyahut Aşık olduğun insanı arzulamamak sıkıntı gibi.
Sevdiğimi arzularım. Karşılıklı sevgi ve şartlar el verdiğinde günah ortadan kalkar 🙂
Tam tersi, sevmediğini 1 arzuluyorsa sevdiğini 10 arzular. Böyle uyduruk şeylere inanmayın.
Her iki tarafı hangi duyguyla hangi düşüncelerini besliyor orası önemli. Sevgiyi besliyorsa kutsaldır, arzuyu besliyorsa günah olduğunu anlamına gelmez. Bakış açısı nasıl baktığı önemlidir.
Bir kişiyi sevip arzulamak kutsal. Bin kişiyle aynı anda konuşup ya da biri bitince diğeriyle konuşmaya başlamak sevgi falan olamaz. Asıl günah olan da bu.
ne canım bir mantık eşimizi istemeyecek miyiz :D
Sevgi kutsal arzu günah.
Aynı kişiye ise her ikisde günah değil.
Arzulasa bile abaza gibi yaklasmak cirkin olur icinde tut.
Çok fazla kafayı takma böyle şeylere
Evet taş gibi birini görürsün kafanda ne pozisyonlar denersin, ama sevdiğinle yapamazsın. Çünkü caninacir incinir diye yapamazsın. Günah kısmına gelince işleve dönmediği sürece günah degildir diye biliyorum ama uygulama kısmında tabiki günah
sacma bi laf kadıbnların karaktersiz erkeklere olan aşklarının sonucu
İkisi de güzel. Günahı sevabı ben bilemem
Evet söz doğru
Bence insan aşık olduğunu arzular.
Sevgi kutsal nikahlı eşin olursa
Arzu günah harama göz dikersen
Arzu günah değil o arzuyu gerçekleştirmek günah
alakası yok ya insan sevdiğine arzulanır
Hayır doğru kişiye sevaptır
arzuda kutsal bence
Kisiye göre değişir
Hayır safi palavra