Ben aşık bir kızım?

2 sene önce tanıştım sevgilimle, uzak mesafeydik birbirimizi tanıdığımız an ısınmıstık ve o gün sevgili olmaya karar verdik. bana hiçbir zararı olmadı hiçbir şekilde üzmedi. ufak tefek kavgalarımız oldu tabii ki her ilişkide olduğu gibi. evlenme hayali kuruyorduk ama geçen sene Temmuz ayındaa babam mesajlasmalarımızı gördü. cinsel icerikli mesajlar da vardı ama bu beni rahatsız etmiyordu. babamdan dayak yedim bir sure aramız acıldı ama sevgilim zarar gordugumu dusunup ve ailemle aramın iyi olmasını isteyip ayrılmaya çalıştı fakat ben onun elini bırakmadım böyle devam etti 4 5 ay babam tekrar yakaladı ve bu sefer babam sevgilime mesaj attı annesine kufur etti sevgilim de sinirlenip babama etmiş annesine edilen küfür için. o günden sonra ben ona ulaştım ama yine dayak yediğim için endişelendi onu zor da olsa tuttum 3 ay ev hapsi istenmişti onun icin 3 ay ayrı kaldık ve tekrar kavuştuk bu sefer annem 2 hafta sonra yakaladı bizi dedik ki bir iki hafta ara verelim sular durulsun öyle konuşuruz. ben mesaj attığımda amcası cevap verdi sevgilinin babası öğrenmiş telefonu ben almasaydım babanı bulup vuracaktı dedi. ondan sonra ona hiç ulaşamadım benim için çok gözyaşı dökmüş ailesini karşısına almış ama başka ülkeye taşınmışlar kkuzenlerine ulaştığımda böyle söylediler. sevgilim bana ulaşmadı o günden sonra ama ben yazdım ona veda ettim bakmayacak biliyorum beni sevdiği için benden uzaklaştığınında farkındayım ama biz birbirimizi çok seviyoruz ileride onu bulmak yeniden kazanmak istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim köyünü ismini soyismini biliyorum bir şekilde bulurum dört beş sene sonra. ona kavuşana kadar nasıl unutabilirim bu aşkı.

Ben aşık bir kızım?