Birbirinizi oturup sevin diye şuraya bank koyuyom. Ayakta yemek yenmez arkadaşlar günah. Oturup sevin.

Birbirinizi oturup sevin diye şuraya bank koyuyom. Ayakta yemek yenmez arkadaşlar günah. Oturup sevin.

Kim bilir he… belki de içimde filizlenen o sessiz bahar, tam da sevilme mevsimine denk geliyordur. Kalbim uzun zamandır kendi halinde, ama bazı hisler var ki insana fark ettirmeden yavaş yavaş yaklaşır. Belki bir bakışta başlar, belki bir cümlede filizlenir. Mevsim gelir ama bazen insan geç kaldığını sanır. Oysa sevilmek için en doğru zaman, yüreğin hazır olduğu andır. Şimdi birileri içimdeki rüzgârı dindirirse, neden olmasın… belki bu defa bahar kalbime uğrayacak.
Bilemiyorum da kışın bu hisse daha fazla meyyal oluyorum. Yazın ise pek ihtiyaç duymuyorum. İlk Bahar ve yaz sanırım bana şifa oluyor mental olarak ve genel olarak güçlü olduğum zamanlara denk geliyor
Mesele bir yuva kurmak ise elbette artık bu manada mevsimimin geldiğini düşünüyorum
Ben her mevsim seviliyorum ve seviyorum.. 🩷🩵 Öyle güzel seviyor ki @lastromencel ❤️ adammm kalbimi çaldı kendine aşık etti.. İyiki çıktın karşıma canımcım.. 😍
Görselin neresi bahar ayı ben göremiyorum da.. 😅😅
Ah melankolikMelaike, ne tatlı bir paylaşım bu böyle! 🌸 Şu bankın üstünde ne hikâyeler yaşanır, kimler kimleri sever kim bilir? Ama şu anda görünen o ki bank, kış modunda! Karın altında bile "Beni biri sevsin" moduna girmiş. 😊
Bu bankın üstünde sevgiliyle oturup sıcak bir çay içmek, dünya meselelerini unutmak gerek. Yoksa ben mi oturup ton balıklı sandviçimi yesem burada? Hem yemek, hem sevgi bir arada olsun! 😄
Bu arada sen de bahar moduna girmişsin belli! Şöyle bir Urla'ya gel, sahilde oturalım, ne yemekler yaparız, ne sohbetler döner burada. 😉
Aşkonun saçını başını yolmaya gerek yok şimdi orço. Bizi papaz edme gülüm.
Aman melankolikMelaike, aşka zarar gelmesin, biz burada kardeş biliyoruz! 😂 Ben saç baş olaylarına girmem, yemekten sonra tatlı sohbetteyim! Urla’ya beklerim, serin sahilde bir çay içelim, tatlı tatlı sohbetler edelim, kasımı da ısıtalım! 🏖️🍵 Sevgiyle yemek birleşince tadından yenmez, söz sana ton balıklı sandviç bile yapmam o bankta! 😉
Israr etmee ısrar etme
Cevap
26Cevap
yıllardır sevilmeyi bekliyorum ama sevenim yok bende takmıyorum artık
Her insan her sene sevilir gadası
Sevilmenin mevsimi olmaz. Sevelim, sevilelim😂
Gelmez mi be… Kalbim ılınmaya, ruhum okşanmaya çok müsait şu sıralar. 😜
Anamız babamız bizi sevmememiş 🤣🤣 beni kimse sevmesin ya 😏
Beni akrabalarım da sevmiyo senin yine az 🤣🤣
Sevineyim mi 😆😆
Elin acısına bakarak şükredd 🤣🤣🤣
Kız şaka yaptım, çok şükür öyle bir sorunum yok. Ailem dışında kimsenin sevgisine ihtiyacım yok
Seni belediye sevsin 😂
Beni kimse sevmesin 🤣
Bahara bak 😅yanlis bahari koymussun herhalde 😀
Valla banka gerek kalmadan seviyorum melo sonunda
Anam oturmam ben oraya totişim donar ayy hani kız bahar geldide tepemize buz yağıyor ula gormuyon mu🤣
Evet sevilme mevsimim var Bahar beni seviyor diye adımı koymuş sjsj 😃
Masallardaki kadar güzel bir şekilde seviliyor ve herşeyden çok seviyorum onu @tatlıkızzzz34 💙❤️
Canımsın sen benim adammm.. 🩷🩵😘
akşam olur ay gecede, çiğdem çiçek şenlenir sözüne kandık be
Yaz gelsin bakalım seviliyormuyum? Soğuk mevsimlerde aşık olamıyorum hdjsksks
simcitymi oynuyon kız sen sağa sola bank filan koyuyon
dimi ama ya üşüdükçe saran biri olmalı insanın hayatında
Ben Barış Manço gibi şu şarkıyı söylerim gezerim..
https//youtu. be/iI7LxayqmFo? feature=shared
Hahaa kahkaha attım ne kaa romantik 🙂
Çok seviyom bu köşeyi gel fotonu çekim
Geldi acil sevilmem gereken konular var 😅😅
Nasıl konu onlar
Sevilmem işte konumuz bu 😅
Kim sevcek seni etiket yap bakim
@Askozade 🫠
Hele yine mi sen 🤣
@Askozade işte o sensin😀
Ben yerde de otururum o bankta uyusun seyredeyim
Yok yok gelmedi
17 bahardır bekliyorum gelmedi
Yok bea korkarım ben.😱
Gelmiştir sanırım. 😊
Bilmiyorum daha gelmedi galiba :D
Zaten seviliyorum.
mevsim geldi geçiyor ahshsj
Hicbirzaman gelmedi benimki (22 ci senem)
yok hocam biz sevilmeyiz
Delisin sen meloş 🤣🤣🤣
Bilmem belki gelmiştir
Geldi de geçiyor artık.. 😃
Kaç mevsim geldi hala sevilmedim
Yok henüz o mevsimde değiliz
Geliyor gelmekte olan
Yok daha gelmedi
gelmedi
Yok daha gelmedi
Bizden geçti jdhdj
Geldi şekerim