Arkadaşım bisexmi mi?

Merhaba, yaklaşık 2 aydır tanıştığımız bir arkadaşım var son 1 aydır bana çok yakınlaşıyor yeri geliyor yanaktan boyundan bazen dudağımdan öpüyor saçma gelebilir ama ben bisexim bunu garipsemiyorum ama kendisinin yönelimini anlayamıyorum bazen çok ilgi gösteriyor, snapchatten instagramdan hep kızlarla konuşuyor ki konuştuğu bir kızda var buda beni üzüyor acaba hatamı ediyorum diye bana bazen farklı farklı kendine ait resimler gönderiyor ki anladınız arkayı bazende yan yanayken gösteriyor elini götürüyor bana geçen dediği şey ben kadıköyde okudum böyle çok arkadaş ortamım vardı yanlış anlamıyorsun demi diyor kısaca yaptıklarını şakaya vuruyor ama ben onun öyle olduğunu düşünüyorum düşündükçede içime sıkıntı basıyor bu durumda anlatımlarıma göre sizce bisex mi? Bence öyle ama göstermiyor ben dokununcada kaçıyor hep kendisi yapmaya çalışıyor korkuyorum birgün açılıcam suratıma tokat yiyip rezil olucam diye ne yapmalıyım lütfen cevap.

Güncellemeler
1 yıl
GĞNCELLEME: EVİME BUGÜN KENDİSİNDEN 1 DEMET PAPATYA GELDİ hiç kimse çiçek almamıştı bana demiştim oda ÇİÇEK GÖNDERMİŞ
Arkadaşım bisexmi mi?