Helpppp miiii ?

Şimdi şöyle girmek istiyorum konuya Biz sevgilimle uzak ilişki mesafesi yaşıyoruz Halbuki aynı memleketliyiz ama iş gereği başka şehirde iki gün önce amcası Komaya girmiş konuşmaları soğuk Soğuk olmaya başladı iltifat yok Sadece normal yazışıyoruz Dün de amcası yoğun bakıma girdiği için Uçağa binip direkt geldi ve yazdıklarıma hiç cevap vermiyor Ne yazsam boş yani üst üste mesaj atıyorum habire arıyorum sadece bir defa aramama cevap verdi amcamın durumu iyi değil dedi hastanedeyiz bi kaç saat kafası dinlemesi için yazmadım sonra ben şey yazdım "Bana neden soğuk davranıyosun yani bana yansıtman tuhaf değil mi" Dedim ve o da "Benim derdim ne senin derdin ne" Diyerek cevap verdi ve bu konuşma beni çok etkiledi Neyse çalıştığım için fazla konuşamadık Dünden beri mesajlarıma cevap vermiyor kesinlikle evet anlıyorum yoğunlar gelen gidenleri var bu sabah da yazdım yazdım Günaydın nasılsın vs. Ta ki 2 saat sonra döndü bu ara sana cevap veremeyeceğim Amcam vefat etti diyerek cevap verdi Ben de Başsağlığı diledim Evet biliyorum Çok ciddi bir konu ama çok üzülüyorum, çok özlüyorum ne yapacağımı bilmiyorum yanında olmak istiyorum çünkü Aynı şehirdeyiz aynı havayı soluyoruz Hani beni de biraz anlamasını istiyorum sonra ben de sen iyi ol konuşuruz yine dedim Ama konuşmak istiyorum yanına gitmek istiyorum onu görmek istiyorum Sonuçta uzun zamandır ayrıyız ne yapacağımı bilmiyorum düşüncelerinize ihtiyacım var Bana yardım edin😔🙏🏻
Helpppp miiii ?