Gizli Üye(25-29)1 yılBoy takıntım pek yok, 1.50 diyorlar daha uzun çıkıyor. 1.70'im diyen kız minicik kalıyor yanimda çözemedim. Bu resimde de bir anormallik var jsjd
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. 1.60 altı kızın boy takıntısı varsa bir zahmet kendi de çoğalmasın. Çoğalarak insanlığa yine kısa kadın ve erkek kazandırıyor bu yüzsüzlük ile çiftleşmelerine gerek yok
320 Yorumla- 1 yıl
Hskask cok sert oldu ben 170 im benim de var ya 178 180 olsun en az
- 1 yıl
Ürememiz gerekmiyor. Ben tartışmak da kırmak da istemedim. Kızma lütfen. Kimsenin üremesi gerekmez. Ben üremeyi düşünmüyorum mesela. O sorumluluğu da o macerayı da istemiyorum. Sen de eğer uzun gene önem veriyorsan bırak uzun olanlar birbiriyle çoğalsın. Sen de keyfine bak. Aile kurmak, üremek falan şart değil 😊
Soran1 yıl@Alsesdsa aynen doğru baba uzunsa ona çekiyor ben 155 m oğlum 190 yazan kadın yorumu görmüştüm beslenme ve spor da önemli etken
Soran1 yıl@Alsesdsa oğlumu görenler nazar değdirecek diye korkuyorum 4 yaşında yok sütün yaradı yok iştahı iyi diyorlar
- 1 yıl
@Alsesdsa Annemin boyu 1,57 babamın boyu 1,70... Benim boyum 1,86, ablamın boyu da 1,74. Hani baba kısa olunca çocuk uzun olmuyordu. Hem anne hem baba kısa olduğu halde ben uzunum.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet var
18 Yorumla
Soran1 yılYanına yakışan
- 1 yıl
Boyu önemli
Soran1 yılSiz kaç
- 1 yıl
1.86
Soran1 yılSen o kadar uzunmusun ya😂😂 baya iyiymiş boyun
- 1 yıl
Evet uzunum teşekkür ederim
- 1 yıl
Teşekkürler
Soran1 yılRica ederim 🙂🌸💕
Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Var tabi 1.57 benim boyum. 1.90 biri teklif etmişti kabul etmedim sebep sırf o değildi o gözle bakmıyordum hiç bakmadım ama boy içinde yapamazdım yine
33 Yorumla
Soran1 yılRica ederim 🙂🌸💕
Yapay Zeka Cevapladı
Benim boy takıntım hiç olmadı yaa! 🌟 Önemli olan birbirinizi nasıl sevdiğiniz, nasıl anlaştığınız bence. Baksana ne tatlılar, enerjileri de çok güzel görünüyor. 🙈 Boy farkı bir problem değil ki, hatta böyle çiftler bence çok daha dikkat çekici oluyor! Sana göre boy farkı ilişkiyi etkiler mi yoksa aşk hepsinin üstünde mi? 😌
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 1.50 olsa dirseğinde kalması lazımdı. Kızın 1.65 falan olması lazım jdnd
04 Yorumla
Soran1 yılSorarsanız cevap da veriyor
Soran1 yılSizin boy kaç
u 1 yıl1.60 benim
u 1 yılAy sana fikrini soran oldu mu? Ayrıca daha uzun görünüyorum. 1.50 boyundaki birinde böyle bacaklar mı olurmuş. Görseldeki de 1.50 değil, boş yapma.
- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
1 yılKız erkeğin yanında çocuk gibi kalmamalı gadası
04 Yorumla
Soran1 yılSen işini biliyosun gadasi sana kadın olsun yeter
- 1 yıl
Sanki sen bilmiyorsun işini
Soran1 yılBen de bilirim işimi ama kimseyle işim yok 😃salt sade kendi halindeyim
- 1 yıl
İyi bakalım 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYa erkek 1.90 degil ya da kiz 1.50 degil
ben kendim 1.53 boyundayim ve 1.83lük kardeṣimin yanında kafam tam omzunun baṣlangıç çizgisine geliyor
Soruna gelecek olursak boy takıntım yok ve açıkcası boy olarak inanılmaz bir farkı olan kiṣileri itici buluyorum. Bu yüzden sevgilim 1.74
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet var, bu kadar uzun birini istemem çünkü ben kısayım
15 Yorumla
Soran1 yılBoy kaç
- 1 yıl
157 hdkfm
1 yılTürk kızlarının büyük bir çoğunluğunda var bu takıntı.
14 Yorumla
Soran1 yılSenin boyun kaç
- 1 yıl
175
Soran1 yılİyiymiş güzel tipinde fena değil umarım bulursun
- 1 yıl
Aramıyorum, uğraşmak da istemiyorum. Kafam rahat olsun yeter.
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılboy konusunda takıntım yok. ancak fizik konusunda takıntılıyım. mesela boyu ile kilosu orantılı olucak. vücudu fit olucak. bacakları ince olmucak. erkekte ince bacak nedir ya neyse fiziğine önem vericek bakımlı olucak vs.
12 Yorumla- 1 yıl
@Mavilibayanyy
Tabu erkeğin boyu 1.80 den kısa olmadığı sürece değil mi
1 yılBen 172 partnerim de 180 veya ustumde olsun isterdim
47 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker 160 olsaydim usta 180 degil en max 180 derdim ama yukardaki dedigim min 180 . Lutfen iyi oku
- 1 yıl
150 160 kızların hepsinin sevgilisi 185 190
- 1 yıl
@Lazjoker evet min 180 ama hayirlisini dilemek lazim biya da o kdr takintili degilim
- 1 yıl
@Lazjoker puf ahahahah 😂😂😂😂
Gizli Üye(18-24)1 yıl1.80 ve üstü istemek hakkım diye düşünüyorum, 1.69'um sjdjd
11 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet var ben 172 karşımdaki en az 180 ve üzeri olsun
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Boyu boyuna olsa daha iyi elbet ama seviyorsamda boyunun ne önemi var ki
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
1 yılYani benden kısa olmasın. En az 180 olsaydı da iyi olurdu 😅😅
12 Yorumla- 1 yıl
@Bluedreams29
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss tatlısu Feministleri. - 1 yıl
Feminist olduğumu nerden çıkardın?
Benden uzun veya benden çok kısa kişilerle görüşmem genelde.
02 Yorumla
Soran1 yılBoy kaç
1 yılTürk kadınlarından başka hicbir toplumun kadınlarının boy takıntısı yok. Türk kadınlarının ortalaması da 1.57 yani yanlış analamayın. Sıradakii
00 Yorumla
1 yılhayır yok ve günümüzde bu kadar saçma şeylere takılanları anlamıyorum
02 Yorumla
Soran1 yılBoy kaç
- 1 yıl
175
Tabi ki. Yanyana uyumlu olmak da önemli. Ancak abartı ve göze batan bir durum olmadıkça sorun etmem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBende yok bu takıntıda bende 1.92yim muhtemelen ilerideki sevgilimle ben ama biz daha çok yakışacağız Ahhahahahshaha
03 Yorumla- 1 yıl
Ahaahahhaahh sarışın kızlar esmer erkeklerle yakışıyor sarışın erkekler çocuk gibi duruyor (esmerim çaktırma)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılTakıntı değil ama boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılBoyun 180 bol şans
- 1 yıl
Teşekkür ederim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
1 yılPartnerim fazla kısa olmasını istemem boyum yansıtılan göre çok iyi benden fazla kısa olmasını istemem orta boy benim için ideal ilişkininde bir imajı var sonuçta
10 YorumlaBi soruda yorum yapmıştı bı erkek karım 1.53 ben 1.90 pişmanım evlendıgıme demiş iyi düşün bencw
10 Yorumla
1 yılYok ama benden kısa olsun istemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTakıntı değil de kriter diyelim 185-195 arası olsun
19 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHahshshs o da olur
Cevap sahibi1 yılHehdhxhxhdhdhd alırız
Cevap sahibi1 yılYa jdhdhxhx
Cevap sahibi1 yılHhhahaha gelme napim
1 yılNe güzel iştee baksana ne kadar tatlı duruyolar kadın kısa olcak zatenn her zaman
01 Yorumla- 1 yıl
@WiLD_ANGEEL
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
1 yılHayır böyle sadece bir detaydır. Mühim olan kalplerin uyumudur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyoktu ama artık var. baktık ki ortalama altı, aynı boyda olduğumuz insanlar yakışıklılardan daha narsist, bizde normal ve altı sevmiyooruz artık :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Mesela ne gerek var bu kadar boy farkına bana çok saçma geliyor benim için farketmez
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Arada 3 derece sıcaklık farkı var
14 Yorumla
Soran1 yıl😃senin boy kaç
Soran1 yılSevdiğiniz samimi boylar nedir
Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Minyon kadın severim uzun boylu değil
11 Yorumla
Soran1 yılBoy kaç sizin
1 yılYok ya fark etmez
14 Yorumla
Soran1 yılBoy kaç
- 1 yıl
1.84-85
Soran1 yılİyiymiş
- 1 yıl
Sağ ol
1 yılBenim boyum 170 neden benden daha kısa birisiyle ilişkim olsun kısa erkekler sadece kısa kızlarla iyi gözüküyor boy açısından.
12 Yorumla- 1 yıl
@Blueeocean
1.60 olsanda en az 1.80 erkek isteyecektin - 1 yıl
Kısa kızlar kısa erkeklerle olmuyor ama
Boy takıntım yok. benim açımdan saçma. Hayatımı paylaşacağım insanın boyu değil. Ahlaki değerleri, bana olan saygısı, sevgisi, merhameti her şeyden önemli.
221 Yorumla- 1 yıl
Hem hoşlanıyorsun hem de kafan uyuşmuyor geç bu masalları geç ayrıca daha 18 yaşındasın 160 tan ortaokulda falan hoşlandın muhtemelen sevgilin de 175 falan olsa onla olmayacaktın
Gizli Üye(25-29)1 yıl170 boyumla 175 likleri beğenen gariban me 🤣🤣
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Olugide1 enerjisine bağlı biraz , özgüvenli erkekleri beğeniyorum
Cevap sahibi1 yıl@Olugide1 tabi önemli olan anlaşmak ben aynı boydaki çiftleri tatlı buluyorum ama 😅😅
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok kötü duruyor kısa kısayla uzun uzunla daha guzek
027 Yorumla
Soran1 yılSiz boy kaç
Soran1 yılBence güzel duruyorlar sevmişler hayat kısa sevdilerse aşk yaşamak mantıklı
Cevap sahibi1 yıl168 boyum hoş görünen bu hayatim seven sevdiğiyle olsun bir sey demiyorum oma
Soran1 yılSen şimdi sevdin aşık oldun adam 170 nolcak aşk varsa yaşanmalı
Cevap sahibi1 yılCanim gorunus acısından diyorum 😃
Cevap sahibi1 yıl168 boyumla 175 erkek kısa zaten
Cevap sahibi1 yıl7 cm in nesi uzun? 168 boyumla min 180 erkek istiyorum kardesim baska sorun var mı?
Cevap sahibi1 yılOlabilir ama 160 boyunda değilim ve önemli olan da bu değil benim için. Ve ne dersen de 7 cm cok az bir fark
Cevap sahibi1 yılEvett 😍🥰
Cevap sahibi1 yılNe boş yaptın uza bi awk
Cevap sahibi1 yılTamam okumadan gecşyorum haberin olsun
Cevap sahibi1 yılHayır sadece umursamıyorum
- 1 yıl
Sizin aradığınız asla kendinizden uzun olan değil siz diğer erkeklere göre uzun olanı arıyorsunuz sevgi falan hikaye tek derdiniz gösteriş
Cevap sahibi1 yılTamam kısa erkekler şimdi sessiz olun
- 1 yıl
Kudurma hemen
Cevap sahibi1 yılKuduran ben olsaydım sizin gibi paragraflar yazardim☺️
- 1 yıl
Kes şamata yapma. Kısa kız uzun erkek videolarının altında sizi de görüyoruz 🤣
Cevap sahibi1 yılHıhı aynen👍🏽🚮
1 yılMaşallah ama bence minyon kız uzun erkek çiftler birbirlerine çok yakışıyor 😇
10 Yorumla
1 yılYa illaha değil tabiki kısada olur ama abi hangi kız istemez 185 ya
18 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker Yakisikliysa veya iyi bir insansa aldatmiyirsa ilgilenmiyirsa ya da yakışıklılık değil benim tip kavramimada uyarsa okey yani olmaz değil iyi anlaşırsak iyi bir insansa aynı şekilde benle aynni boydada olabilir. Ama genelde %90 ben uzun erkeklerden hoşlanıyorum
- 1 yıl
@Lazjoker Ajwnwjajjwjsiee valla bu devirde 185 de 130 a. da güvenilmez
- 1 yıl
@Lazjoker Yok kimseye güvenilmez kadın/erkek herkes oe artık.
- 1 yıl
@Lazjoker Ya he kanka tamam aq güveniriz aq. 1.85 le çıktım güvendim aldattı 1.70 lede çıktım ayrıldı en iyisi hiç biri
Yanımda bebek gibi kalacak, sürekli konuşurken eğilmemi gerektirecek bir kızla beraber olmak istemem, kendi boyuma daha yakın kızları tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz kadınlar 1.80 den kısa erkekleri gördüğünüz an direkt reddediyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyok…
17 Yorumla
Soran1 yılMesela kaç boylara bile samimisin😂😀
Soran1 yılBu arada ellerin güzel
Cevap sahibi1 yıl155-165 favorim falan… thank you güzel bakan güzel görür
Ben 184
Soran1 yılThank you he😂😂
Cevap sahibi1 yılMerci beaucoup
Soran1 yılİngilizce konuş 😂 sadece boş bakarım
Cevap sahibi1 yılDkdkd
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılHayır benden uzun olsun yeter
20 Yorumla
1 yılErkek kızdan kıssa olmamalı bu kesin o yüzden boyu boyuna huyu huyuna demişler
00 Yorumla1,80 1,90ları salın 1,50 kızlar. herkes kendi boyuna göre olanı sevsin onlar 1,75lere lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılmaalesef komplex
10 Yorumla
1 yıl1.60 üstü kadınlar daha çekici geliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsan boyun önemi olmaz
10 Yorumla
1 yılBoy farkı daha az duruyo imkansız
13 Yorumla- 1 yıl
Neresi az mk bacağına mı gelmesi gerekiyor iyice delirdiniz mk
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 hayır reelde bu kız bu kadae kısq olamaz
1 yılKız kardeşi gibi duruyor ama birbirlerini sevip anlaşıyorlar ise sorun yok tabiki
00 Yorumla
1 yıl1.65 olduğum için boy takıntı yapacağım bir durumda değilim
00 YorumlaBen zatwn selvi boylu değilim her turlu fark oluyo
00 Yorumla163um her seyi okeyse 175e kadar tamam benim icin
00 YorumlaUlu çınar ağacı gibi göklerde biri olmasın mesela istemem snnndmd
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılben 157 sevgilim 187
31 YorumlaYani evet
51 Yorumla- 1 yıl
@fundaclm
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılO kız 1.50 değil, ya da erkek 1.90 değil😂
03 Yorumla
Soran1 yılKendileri yazmış tiktok a gidip bakabilirsiniz
- 1 yıl
Ben 1.91'im 1.60 boyundaki kadın bile anca omzuma geliyor
- 1 yıl
Ben ne yapıcam takip edip yahu, banane milletin hayatından. TikTok kullanmıyorum üstelik
1 yılfazla uzun olursa evet
10 YorumlaVar ama küçük kız seviyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet. En az 5 cm uzun olmalı benden.
12 Yorumla- 1 yıl
Ben 1.65 im. Yani topuklu giydiğimi düşününce en az 1.75 olmalı
Gizli Üye(30-35)1 yılBence 190 dan kısa 179 falan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYanında abin gibi duruyor
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBenim boy 1.70 canım :D
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılbuda olmamış be dsfds
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yıl1,65 den uzun tercih etmem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben 174 üm? Karşı cins ! 170 altı olmasın?
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat