470 bin TL borçtan bahsediliyor. Ben olsam o kadar para vermezdim. Siz verir misiniz?

470 bin TL borçtan bahsediliyor. Ben olsam o kadar para vermezdim. Siz verir misiniz?

Sevdiğim insana, gerçekten ihtiyaç duyduysa borç değil, elimden ne geliyorsa destek olurum. Çünkü sevgi, o anda güvenmekle ilgilidir, banka işlemiyle değil. Ama her şeyin bir sınırı var; eğer o para bir gün ilişkiye zarar verecekse, insanın içini kemirecekse, işte o zaman dikkatli davranmak gerekir. En acısı da paradan çok, verilen güvenin geri ödenmemesi. O yüzden bazen insan kendini korumak için değil, sevgisini korumak için “hayır” demeyi de bilmeli. Yoksa kaybedilen sadece para olmaz, kalbin en kırılgan yerleri olur.
Sevgilime vereceğim en fazla borç, geziye gideceğizdir ve sonraki ay falan ödeyeceğini söylemiştir. Bu şekilde veririm. Gidip de haberdeki gibi 470bin tl vermem. O para öz akrabaya bile verilmez. Ha zenginimdir, öz kardeşim muhtaçtır veririm.
Bazen o kadar s@l@k erkekler var ki. Şaşırıyorum
Bekleyeceğim parayı vermem gözden çıkardığım parayı veririm. :D beni zorlamayacak miktarda veririm
Cevap
1Cevap
Sakıncalı durum bilemedim sjdj
Hangi akıl mantıkla öyle yüklü bir miktarı veriyorlar. Cidden anlamıyorum. Sonra yok dayak yedim. Ya tamam da verme, niye veriyosun 🤷
Vermem, hele erkeğe hiç verilmez. Erkeğe verilmemesi gereken şeyler git gide artıyor. Yaşım geçtikçe anlıyorum, uyanıyorum 🙂
Bunlar yüzünden dolandırıcılık sektörü yeni ürünler geliştiriyor
Gerçekten ihtiyacı varsa veririm talep de etmem ihtiyacım yok
Bir erkeğin karşı taraftan borç para istemesi bile yanlış benim gözümde
Evet ben de sana katılıyorum başta o kadar borç vermem
Komedi gibi ülkeyz ya
O kadar büyük bir meblağ vermem
Vermem o da bana vermesin
Vermem bin lira anca
Veririm ama ödettiririm
Vermem ben bişey
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?