Çok kıskandığınız için birinden ayrılmak doğru mudur?

Sevgilimi çok kıskanıyorum ve bu normal seviyede değil, bunun farkındayım. Olabildiğince bastırmaya çalıştım ama patlıyorum ve kontrolü sağlamak çok zor. Dün abartılmayacak şeyler yüzünden sinir krizi geçirdim. Ona çok yüklenmemeye çalışsam da kendi içimde zarar görüyorum. Hiçbir şeyi de unutmuyorum, her sey üst üste binip kafamın içinde dönüyor. O benim triplerimden rahatsız olmadığını beni böyle sevdiğini ve ayrılmak istemediğini söyledi ama ben ona yük oluyormuşum gibi hissediyorum, sanki ikimize de zarar veriyormuşum ve o bensiz daha mutlu olurmuş gibi geliyor. O bunun doğru olmadığını söylese de içten içe böyle düşünüyorum. Bu yüzden son birkaç söz yazdım ve mesajlarına bir gündür cevap yazmıyorum. Onu gerçekten çok seviyorum. Bir yanım onunla kalmak isterken diğer yanım ondan kopmam gerektiğini söylüyor ama bu da çok acı verici. Ortada bir sürü hayal ve anı var. Ne yapsam bilmiyorum. Sizce ona yazıp devam mı etmeliyim yoksa onun hayatından çıkmalı mıyım? Çıkarsam onun umutlarıyla oynamış olur muyum?
Çok kıskandığınız için birinden ayrılmak doğru mudur?