Kardeşim Herkese Yürüyor?

Bekar bir erkek sonuçta ama son 1 senede düşünceleri çok değişti sevgilisi onu aldattı ayrıldılar. Aşka inanmıyor, spora ağırlık veriyor ama kızları etkilemek için , iş kurucam bahanesi ile 3 ay babamın peşinde gezdi en son babamda kredi çekti o parayla gidip araba aldı ve evi terk etti 1+0 stüdyo daire tuttu kendine. Çalışmıyor sürekli yeni insanlarla tanışıp onlardan ödememek üzere borç alarak kirasını yatırıyor. Bazende 2-3 hafta çalışıp yakıt parası çıkartıp kafeler sokağına inip önüne gelen her kıza yavşıyor arkadaşlarım söyledi. Hatta arkadaşım olduğunu bildiği halde kız arkadaşıma yürümüş. Ben senin ablanın arkadaşıyım dediğinde ise "İyi ne güzel işte anlaşırsınız evde viski var gel bize gidelim" demiş. Ona birçok kez sana yeni birini ayarlayayım dedim "Ben artık sevgili olmam ne kadar ucuz hatun var ise hepsini yatağa atıcam tek hayat amacım bu karışma işime" dedi. Ama yavaş yavaş etiket olmaya başlıyor ilçede bu yüzden çok utanıyorum ondan. Onu reddeden kızlar bana gelip şikayet ediyor. Kızın numarasını aldıktan sonra gözünün önünde 2 yan masadaki kızdanda numara almış ne yapmalıyım?

Kardeşim Herkese Yürüyor?