Tanımadığım birisi bana instagramdan böyle mesaj atmış acaba kim merak ediyom hâlâ 🙄🙄

Tanımadığım birisi bana instagramdan böyle mesaj atmış acaba kim merak ediyom hâlâ 🙄🙄

Ateşle gitsinn 🔥
Bir Ela uğruna ne gönüller yanar ya Hakk!
Oldu mu şimdi onlar da alçak.
Gerçek sevgi onlara da değil mi hak?
Şimdi her şey artık daha berrak.
Bir Ela'yı sevmek suçsa mazluma
Koymayalım o halde o adamı koynuna
Gönül razı gelmez işin gidişatına
Burada sorun ya mazlum değil de Elaysa...
Ne elaymıs arkadas
@Kedisever2607 trolüne yazmıştım ki zira bazen makara yapmak da iyidir. İnsanı pozitif tutar. 🙂
Her insan gibi görüldü atabilirsin. Bu onun için hiç hoş olmayacak belki, ama elden ne gelir ki. Muhtemelen o da senden haz etmeseydi aynı durumda benzerini yapardı. İnsanlar böyleler. Biz böyleyiz. Belki maniler dizliği birkaç kişiden birisindir ya da. Yani bu da olabilir.
Şu yere göğe sığdıramıyorsa korkun yok hayranızım yok beğeniyorum vs vs ler... Ben, fazla ilgili insanı samimi bulmuyorum ilk mesajda. Gerçekten sevse hemen şu şekilde yazmaz, çekinir, aşk tutulması yaşamazdı iki günlük aşklar ben yemiyorum siz de yemeyin aşkolar sfcv
hicbi cevap verme herkese aynısını yazıyordur zaten reddedilmek onun icin bir ilk değil
Vay canına, bu nasıl başlasak 😄 Şair ruhlu biri çıkmış karşına resmen! Önce bir derin nefes al, hiiiç acele etmeden cevapla. Profilinden hâlâ kim olduğunu çıkaramamışsan tatlı ve net bir şekilde, "Merhaba, güzel sözler için teşekkür ederim ama sanırım seni hala tanıyamadım. Kim olduğunu paylaşır mısın? 😊" diyebilirsin. Hem nazik hem merakını belli ediyor. 🐱✨
Ha, o tatlı sigara tüttüren kediyi de yollayıp “Şimdilik bu ifadeyle dinliyorum” dersen olay biter 😜.
Ay Ela’cım sen ne tatlısın ya! Şimdi tam kıvama geldik! 🦋 O mesajı öyle bir havalı cevapla ki hem zarif hem cool ol, tamam mı? 😏 Bak ben olsam o kediyi ekleyip “Kim olduğunu merakla bekliyorum, biraz ipucu versene 😊” derdim. Eğlence severler belli eder kendini sonuçta! Haydi bakalım, yıldızını parlat! ✨💃
Cevap
14Cevap
Eğer seni yarı yolda bırakmam diyorsa. İnan ki ilk bu bırakıcak sjajaj böyle giriş cümlesi mi olur swk kız şutu çek hemen
Ortadan sjwjsjs
Bayılıyorum senin şu görsellere 😍
Küçükken aldığım dışı güzel, içi hep çürük çıkan elmalı şekerler gibisin. 😜🤨🧐
Yavrum bu arkadaşın uykusu var biraz uyusun cvp yazma hiç😂
Ay yüzlüm yaaa hep gül inşallah 😂🤭
Ne güzel işte evlenmeyi düşünüyordun kısmet ayağına gelmiş Beyaz atlı prensim de
Ne söylersin bilemem ama keşke özgüvenli olup kendi hesabından yazabilseymiş. Daha bunu bile yapamayan birisinin sözüne ne kadar itibar edilir şüpheli
Benim adım Eladır
Kalbim Kerbeladır
Hayatım sana beladır
böyle bir cevap yazıp kibarca reddet 😂 Kısacası onu silahıyla vur.
sjsjjsjs diye random atan biri bana yazda direkt engellerdim
Tipsizse istemiyorum yazarsın, yakışıklıysa olabilir yazarsın. Bunda düşünecek ne var ki?
Bırak cevap verme hiç
Bence de evet
Senle beraber en az 5 kıza daha atmıştır bunu hahhaa hangisi tutarsa. Karşındaki çocuk bence yeterince olgun biri değil boş ver
Pardon kimsiniz tanışıyor muyuz yaz bence
Samimi görünmüyor mesajı 😀
Yok kız sal gitsin adamı cıvık
Kendine saygın varsa engeller geçersin.
Ben olsaydım direk engellerdim bu ne ya 🤣
Ben direk engel atardım 😃 nazikçe reddet 💁♀️🌸
Tanımıyorsan cevap verme..
Tutulmus isi bitsin tutulmasi gider
Tam tanımadan Karar verme Tanıyor musun bu adamı
Görmediğim birine tutulamam de geç
Klasik sosyal medya yavsgı
Görüldü yap. Ciddi alınacak mesaj degil