Takipten çıkmalı mıyım bu karaktersizi?

üç haftadır falan biriyle konuşuyorum tiktoktan başkasına göndermeli videolar falan atiyo bunlar ne diye sordugumda etkilesim icin atiyorum diyo videosuna bi kiz yorum yapmisti kiza yazdim onun yuzunden kiz bana baya sovdu o da ayri kasar buna soyledim e yazmasaydın dedi kızın yorumunu silmedi bile neyi sorsam sacma sapan cevaplar veriyo ben de bi daha sormam diyorum sorma diyo ben onun takip ettiklerine falan karisiyodum onun umrunda olmuyodu benim takip ettiklerim falan unutamadıgın biri varsa soyle essek bası mıyım diyorum yok diyo bana sizofrensin kafanda kuruyosun diyo sadece işine gelinve yazıyo geceleri yazıyo nud3 istiyo yazınca da sonra işi bitince istedigi saatte uyuyo iki gündür konusmuyoduk dün gece yazdı konuşmak istemiyo musun diye ben de her şeyi söyledim yüzüne vurdum bana yine şizofrensin kafanda kuruyosun dedi ben de bi kızın birden fazla hesabını takşp ediyosun ben sorunda mı sprun oluyo dedim sonra ben senin gibi g@vat olamiyorum dedim diye sinirlendi allaha emanet dedi ben de goruldu attim takipten de çıkmadı hçbi yerden @ptal kendince umrumda degilsin demeye valisiyp herhalde şu an yazarken bile elim ayağım titreşd ya takipten çıkmak icin neyi bekliyorum bilmiyorum size de soylemek isteidm fikir verin bunu kopek gibi surundurmek istiyorum napabilirim kizlarr acill yardiimm
Takipten çıkmalı mıyım bu karaktersizi?