AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
878Cevap
bikini evet ama vucudu taşıyabilirse kararında evet tanga hayır ufak ust hayır kararında.)
ben yokken mayo giysin ben varken bikini :) Şaka bir yana bazı bikiniler de çok tehlikeli standart olanları güzel
Sağda solda plajda yarenimin bikinili göğüslerine bakan erkeklere ses etmeyecek kadar rahat olsaydım sorun olmqzdı lakin.. Olmayacağı için öyle birşey dont panic
karşı değilim plajada gittik karşı hiç olmadım ama plaj da kımse olmadıgı ıcın rahatımm yanı :)) sadece ikimiz olunca hiç bir sorun olmuyor birileri varsa denıze gırmek yasaktır :)
kışın hasta olur giymemeli zaten. zaten benim sevgili erkek. bikini yakışık almaz :P
Yakışıyorsa karışmam tabikide sahilde ve tatil bölgesinde genel olarak bikini yasa mayo giyiliyor ama yakıstıgı sürece tabikide bikini. Haşema ile güneşlenilecek degil ya :)
Asla
Denize cok mu girmek istiyor
Kimsenin olmadigi bir yere gideriz giyerse orda giyer.
Herkesin kendine gore bir hayat felsefesi var. Ben asla ve asla giydirmem. Aklından bile geciremez. Bunu soranlara sunu sorarim bikinin amaci nedir? Guneslenmek mi? Denize girmek mi? Oyleyse bikinisizde giderilebilir. Yani usturuplu
O nerede ne giyeceğini nasıl giyeceğini bilir ;) Eğer adabı ben öğreteceksem gitsin bir zahmet.
Giyip giymeyecegim benim kararim kim olursa olsun saygi duymayi ögrenecek
sokağa da bikiniyle çıkabiliyosa buyursun giysin...
Giyebilir tabi ki de. Kadın bedeni cinsel bir mahsen mi ki onu sadece o şekilde göreyim:)
Yanımda oldugu sürece ve gözü fıldır fıldır olmadıgı aürece tabikide giye bilir
Sevgilim bikini giymek istiyorsa gideceğim plaj özel olmalı
Kesinlikle karşı değilim. Çarşafla giricek hali yok herhalde havuza veya denize :)
Çarşaf yok haşama var:-)
Hayir ya giyebilir ama ortamada bagli abaza kekolarin bakip azicagi yerde giydirmem
Vu-ru-rum. Karadeniz erkeğinde gevşeklik olmaz kardeş.
denize donlamı girsin kız ya :) tabiki bikini giyecek. ama plajda :)
Benle beraberken giymesinde sakinca yok aksine hosuma gider
ben çok özeniyom ya pikiniye :/ yüzme bile bilmiyom :/
Yaşın daha genç ögrenmeni isterim
git kursa 1 ayda öğretirler. Dert etme o kadar.
evet karşıyım. evde istediğini giysin ama dışarda hanımefendi olmalı...
Herkes Akp'ye ben oy vermedim der gibi. Giydirmem ha giydirmem demis.
O zaman kim ulan bu %52 misali,
Kim ulan bu sahilde ki bikinili gacılar :)))
Üç günlük sevgilimse giysin zaten benlik bir olay değil kendi bilir :)
Hakikaten sevipte birlikte olduysak kesinlikle giyemez.
yerıne gore gıymelı aılemın yanında gıyemez kusura bakmasın ama benımle tatıle cıktıgında gıyebılır tabıkı
medenıyetı batıdan ogrenıyorsa sevgılım gıysın dogudan ogrenıyorsa yıne gıysın sonucta banyodan dısarda gıyemez o kadar.
Sergilesin kendini baskalarinin g. tune g. gsune bakmalari beni mjtlu eder... diyen yavvvvvvvvvvvvvvvvvvsa... lardan degilim cok şükür
düzgün bir plaj ise giyebilir yanındayım zaten veya aileside olabilir farketmez ama itin kopuğun olduğu yerde giyemez.
Böyle abazan bir toplum'da bikini değil çarşaf bile giyse gözleri ile soyarlar. Düşünce değişmesi lazım.
Hayır karışmam benden önce nasıl rahat ediyosa benleykende öyle olmasını isterim sevmem bunaltan ilişkileri
Kimse kimse nin giyim tarz karışamaz hak yok bence özgür hür dür ama bana karşı saygı sevgi 😍 varsa eminim sevgilim yokta olursa olurda bir gün giyimine dikkat eder 😊 etmese beş kardeş yer 😊😊😊
Sevgilimse giyerse ekime giymezse :)) dizime kadar ama eşimse giymeyecek abi giyeceksede onu güzel bir otele götürürüm öyle yanından ayrılmam ama götünü başını sallarsa o zaman yandı
Bikini giymeseler mayo giyicekler o daha sakıncalı.. Havuza, denize de şort-tshirtle girilmeyeceğine göre.. Bu biraz havada kalan bir soru olmuş bence.. Ayrıca herkesin giyimine kimse karışamaz :)
mekana göre değişir. bizim yazlıkta giyebilir mesela herkes bikini giyiyo nerdeyse orda. ama bakan olursada tanrısı olurum o bakanın o ayrı
ahahaha
Tabi ji de hayr giysin gezsin dolassn benden baska kimse bakmaz hem 😄😄😄
kesinlikle hayır hangi devirdeyiz yaşadığınız şehir oldugunuz yer önemli ama =))
denize etekle girecek hali yok. D tabiki giyebilir. ama kapalı havuzda :DD:D
Lara plajında çarşaf peçeyle gezdirecek kadar yobaz değilim.
Evet :P karşıyım. Benimle yalnızken istediğini giyebilir.
Sevgilim olmadığı için bu souda pas hakkımı kullanmak istiyorum
şort bile giydirtmem karaçarşafa zorluyordum sokaktakiler ninja sanıyor diye vazgeçtik
Ortamın durumuna bağlı. %70inden fazlası sap olan bir ortamda giydirmem.
Önceden bikinimi vardı annelerimiz legenin içinde yıkardı bizi kafamıza tasla vura vura :D
türkiyedeyse karşıyım, yabancı ülkelerde sorun olmaz
Kararsızım ya:) yakışıyosa giymesine izin veririm heralde:)
Ben sefgilime bikini giydirtmem giyemez evde giysin
Hem cinsinle ilişki yaşıyo olman bu cevabın tek açıklaması gbi duruyo :)
Bikini giydigi yerde arizona kertenkeleleri bolsa alnımızı kaşındırmak tabi ki de istemeyiz
aslında gıymesını ıstermıyım ıstemem ama sevgılı degılde yok zaten :D sevdıgımden dusunursek herhalde bıse demem ama dıssarısı abaza dolu dısarıya guvenmıyorum bilmiyorum ınsallah sevgılıde oluruzda konu bıkını olur sıkıntı olmaz
Sevgilimin bikini giymesine karşıyım. Çok iddialı bir kıyafet, meraklı bakışlarla plajda göz hapsinde tutulması partnerini rahatsız edebilir.
O zaman bende sevgilimin Slip giymesine karşıyım kardişim allah allah:p
Plajda bikini giyilmesinden daha doğal bir şey var mı... :)
niye karsi olayim yaliz bu bikini giymek derken sadece bikinili olmasi mi?
Karışamaz bana ben istediğimi giyerim. Dikkat çekmedikten sonra problem yoktur :)
bikinide giymesin kot pantord giymesin sacıda acık olmasın kara carsaf ile gezsin yanımda :)
hayatta giyemez şort ve uzun salaş bir tişortle girer
nooolur eksi vermeyin l*n :D
bu sitedekki bütün erkekler kadınlar plajı mantığında olan tipler sanırım. o. O
Oyle slip giyip kalabaligin icinde dolasamaz gelsin yanimda dursun :D
tam aksine hiçte karşı değilim sevgilim ne isterse onu giyiyor sıkıntı yok yani. (sevgilim yok)
Sevgilim benim kocam mi? Ne giycegimle niye bu kadar ilgileniyor? Nikahina alacak sanki :)
Sevgilim bikinime karışırsa fena ederim onu. O zaman bende ona kumaş pantolonla yüz diyim.
Kesinlikle izin vermem namahrem bir noktadan ibaret değildir bilin isterim 2015 ye yaşıyoruz onlar içinde ayrı imkanlar var bu bir yana erkek dediğin kıskanç olcak bu kadar rahatlık bizi bozmalı bizce...