AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
878Cevap
Giymesini isterdim aslında, hoşuma gidiyor. Gideceğimiz yerleri zaten ben seçer daha nezih yerlerde hiç sıkıntı duymam.
Angarada deniz yok nasıl giyecek
Bende bikini var ama giyecek sevgilim yok :₺
Problem yok Konya yolundayım
Denize girerken mayo giyerim, o da bikini giyecek. Bikini/mayo giyilmeyecekse denize kimse girmeyecek.
Tarzina gore degisir cunku kimse cook acik ve tahrik edici bikini giymesini istemez ama onun haricinde bir sorun olmaz
giyecekse bana giysin
başka türlü olmaz. ancak tenha mı tenha bir yere gidersek erkek olmazsa olur..
Sevdigim insan ilk once allahi sonra beni sevmeli bana deger vermeli bu nedenle bu tarz giyime zaten kendisi giymemeye karar verir
Kendini bildikten sonra istediğini giysin. Derdim ama demicem. giyemez tabii illa giycekse şalvarla girsin denize
Bikini giydirmemek adamlik degilki adamlik ciplak dahi olsa gotu yiyen baksin endamiyla yaninda olmak bana gore
ne yani denize nası girecek bikini olmadan? çıplakmı? yoksa ninesi gibi şalvar veya mayo ilemi? nasıl bronzlaşıp D vitamini alıcak
Herkezin kendi terci ister mayo giyer ister şalvar istesede haşoma bunun ninelikle alakası yok herkez orasını burasını gösterecek diye bir şey yok
anladık tamam haşemalı gecenin çığlıkçı kızı
medeniyet dediğin açıp saçmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni (modern cart curt diyenelere)
Bazi arkadaslar yakisiyirsa giyebilir demis la kiz denize giriyr disarda oyle dolasmayacak bence giyebilir ama plajda:D
Bize ters böyle şeyler Hatunum bikini giyecek herkes bakacak bende yanında adamım diye dolanacağım ! Peh...
Ben üstsüz gidiyorum plaja. Bazende brazilian ya da tanga giyiyorum.
Sen bence b*kunu çıkartmışsın. mahremini saklamak sana gore değil sanırım. plajda ben seni öyle gorsem gel biblatör vercem diye kandırır derinlere goturur bogardim :D
zoruna gitmesin canım. bu benim düşüncem bizim buralarda insanlar böyle hep gayet normal.
Güney sahillerinde çok yaygın bişey hatta bazı yerlerde üstlü gunesleneni yadirgiyorlar
Sevgilime bu konuda karışmıyorum
ama
kibarca
sadece tavsiyede bulunuyorum.
Kıskancım biraz
Kendim alıyorum Ped-tanga- G string-gece kıyafetlerini falan
Karşıyım tabi... Benim yanımda yalnızda çırılçıplak gezebilir 7/24, ama öyle mini etekmiş şortmuş taytmış, yok öyle :)
yalnızsa*
Tabiki kizarim erkek adam bikini giyermi ne o öyle 😂😂
evey benim sevgilim bikini giyse vururum onu ahahahha.
kendisi giymez zaten benim karsi oldugumu bilecegi icin.
Giyiyorum da ben kendim için giyiyorum yoksa banane elin çocuğu bana bakacak diye gizleyim kendimi
bikini falan herşey yasak leğeni alsın balkonda girsin suya :@
Bikini mayo bize ters bırak giymeyi teklif dahi edemez günlük hayatta dahi açık kiyafet giyemez
Ne derece acik giyinebilir
giyebilir. denizden çıktıktan sonra pareo havlu vs birşeyle sağını solunu kapatsın yeter.
Karşı olsanda götünü yırtsanda kız giycem derse giyer hiç bir cacıkta yiyemezsin :)
Önce bir Sevgilimiz Olsun Sorna Düşürünürüz Bikiniyi Falan.
o kadar kişi giydirmem demiş. ulan sahillerde bikini giyen hatunlar ne o zaman :D
Bu soruda ne kadar cevap aldı be. Giydirmem başkalarının sevgilime bakmasını istemem kıskancım.
Kesinlikle giyemez Bize cok ters Dinende normal degl
amma öküz varmış la sitede. kıskanmıyor değilim çok güzel görünüyor ama giyebilir tabi ki.
Seviyorsam kıskanırım düz mantıkta kıskanınca da giyemez :D
elbisenin altına giyecekse sorun olmaz canım niye karsı olayım :)
Bence giymese iyi olur, yakışmaz çünkü kjdkjflascnksalckna.
Benim için sorun yok yakışıyorsa bikini de gidebilir mayoda :))
Sorumu la bu pantalonlamı denize giricek bu kız * ne sacma soru :D sevgilimde yok gerçi :Dd
Asla zaten beni azda olsa yanıyorsa böyle birşeyi aklının ucundan bile geçirmez.
(Olsaydı) yanımda oldugu sürece giyebilirdi yiyorsa baksınlar :) ben yokken giyemez tabi
Benim esim izin werio baska insanlar ne giyerse kendimi ona uygun olmak gerek tabi
Hee ben izin verecem millet hayvan gibo bakck oyle mi? girmesin denize
kesinlikle giyemez kesinlikleHAYIR OLAMAZ yani oyle bisey imkanı yok anca mayo falan oda belki.
Hayır yabancı ulkede olsak göğüslerini acmasinada musahade ederim
Daha öyle sevgilim olmadı yakisiyosa olabilir mesela
medeni olcaz diye pezevenkleşmenin alemi yok lütfen :)
Sevgilim olmasına karşıyım. Eskaza olsa hayatta bikini giyemez...
Bikini giyecek karakterde biriyle sevgili olduysam
Karşı çıkmam...
hayır karsı olanlarıda anlamıorm. denızde bıkını gıymek kadar dogal bısımı var
Yaaa yok canim niye kizim kiii hatta 2 tane alalim beraber giyinelim canimm
Ciddiyse karışırım eğer denize havuza girmek isterse tatile götürürüm giyecekse yanımda giysin
plajda herkes giydiği için sorun olmayabilir belki
ama açık seçik giyinmesine izin vermem
bana sorsan istemem ama kendi kararı pek karışmam fikrimi sorarsa söylerim direk söylediğimde ağır kavga çıkıyor
Karsıyım tabıkı el kadar bıkını ıle ortalarda gezen sonra da mıllet sapık dıye dolasan bı kadın furryası ısytemıyrz gıdın baska yerde yasayın gıyın
Evet karşıyım. Vücudunu o şekilde niye başkaları görsün ki sadece ben göreyim. Bana özel olsun isterim.
Sevgilim hakkında okadar net bişey diyemem ama eşim olacak kadın kesinlikle giyemez gerekirse içanadoluya taşınırız :)
Değilim Sonuçta Elbise ile Denize Girmeyecek :) e mayoda göz zevkini bozar o yüzden benim yanımda giymesinde sakınca yok
ortama bağlı.. heryerde olmaz.. aslında hiç giydirmeyebilirim de.. yani sevgilimin külotla gezmesini istemiyorsam, bikini de giydirmem.
Benim sevgilim veya karım olcak kişi zaten giymeyecek biridir ayriyetten izin alması bile çok büyük sorundur
Biraz önce biri türk kızları neden bikini giymiyor diye konu açmıştı sanırım ordan esti aklına :)
görmedim :D
kesinlikla hayr sadece tek tatilde oda havuzlu tek villada izin veririm
Sevgili cümlesini her kez seks olarak bilir sevgiyi asli tadan saçma yorumlama giyen bilir ama bana karesi giyen bilir benimle yanyanayken denizde benim ekimi tutarak tan olursa sorun olmaz
Hoslandigimkiza bikini yok desem sevgili olsak kesin birakir beni ama evlendikten sonra on deniz yasak :)
Bayan dediğin erkeğine helaline cilveli tahrik edici olacak ama dışardan baktiginda sessiz sakin giyimi kuşağın dikkat edecek yani ben giydirme taraftarıyim
Ben karşıyım kimine normal gelebilir ama bence sevgilm giyerse orası burası acık gözkr ve etrafta bukdr abaza varken kuytuda köşede giyckse giysn kimsenn görmiyceği yerden