AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
878Cevap
niye karışayım? sevgilim o benim malım değil. Kendi öz iradesi var :)
👏👏
:)))
Ben de giyemez diyorum. Ne kadar batılı gibi düşünsek de bikini bana aşırı geliyor. Çok açık bir giysi be :/ Denize giricen de ne olacak hem. Türkiye gibi metrekareye 5 abaza düşen ülkede giymese daha iyi.
Tabiki giydirmem. Erkeğimin kılları gözükür, kıskanırım.
Kızlarda meraklıydı senin erkeğinin kıllarına bakmaya dimi. :D
@ciozen Evet
Haha :)
Hahaha :D ne kıl varmış senin adamda. @Somya
Evvela insan sevdiğini kıskanması ve bir insan kıskandığı kişinin neredeyse çıplak olan bedenini başkalarının görmesine musade etmez, keza bu bağlamda da cevabım, cık olmaz, illaki giyeceğim derse artık bir sevgilisi yoktur...
Karışmasına izin vermem diyen kızların yarısının yüzme bilmediğine adım gibi eminim :)) Bilen varsa yaza kumbağa beklerim :))
Halka açık bir yerde sevgilime bikini giydirmem. Çok giymek isterse basarım tekmeyi gidip giyer. ;)
sevgilisinin bikinili fotografina "askmm ck guzelsn yaaa" yazan erkek, sen de ayri bir cibiliyeti yapilasicasin :D
bizim gözümüzden sakındığımız kişiye başkalarının bakması rahatsız eder ama hemcinslerinin arasında ne yapıyosa ilgilendirmez millet aç kurt gibi
Normalde karsi degildim ama bensizken bikini giydigi halde yanima gelip beraber denize girecekken ozellikle mayo giydigini farkettim, o gunden beri uyuz oluyorum
karşı olacağım bir sevgilim bile yok :( ben bu acıyla yaşayamam ama cart yeşil biberin acısıyla yaşarım zaa
Onu giymek isteyen kadin benim sevgilim veya eşim zaten olamaz. Onu giyen kadin ancak ķör nefsimi tatmin eden et parçasi olur.;)
Kesinlikle olmaz ! öyle bir şeyi teklif bile edemez.
Giydirmem , bikinililerin olduğu yerde de denize girmem.
Bende. adamin sortla girmesine izin vermem o bikiniye. izin vermezsse ozaman mecbur izin vericek :)
Mayo seven hatun var mı :)
Yakismaz ona ya :D aghdjdjk
Giysem o denize son girisim olur heralde :D
Ne bilim. Simdi atıp tutmamak lazim. Daha evlenmedik ama evlenincede bu durum nasil olcak yala. Fatal error 404 :)))))
giyebilir bir sıkıntı olmaz ama belli bir yaşa geldikten sonra giymez bence giymesinde zaten :)
Niye karşı olayım, aksine süper olur, sevgilim gözüme ne kadar seksi görünürse o kadar iyi :)
erkekler genel olarak hemcinslerini tanıdıkları için bikini giydirmeye çok sıcak bakmıyorlar
siz yine de giyer misiniz?
giyerim ama sevgilim istemezse daha çok mayo veya etekli falan giyebilirim saygı duyarım görüşüne
Sevgilimle böyle sorunlarımız olmaz çünkü yüzmeyi sevmiyorum o yüzer ben kenarda elma soyarım ona :D
Niye karşı çıkayım ki, giymek istiyorsa giyer. Rahat rahat güneşlensin, girsin denizine.
abaza tiplerin çok olduğu bir yerde izin vermem çünkü kavga edip sevgilimin huzuru kaçırmak istemem. hormonlarını yönetebilen insanların olduğu yerde giyebilir tabi. sevgilim olsaydı tabi :D
Ya kilot olmasın üst tamam da kilot güneşlenirken bacak açılınca her şey ortada yani şort olsun kısa olsun kapatsin biraz yani öbür türlü her şey meydan 'da
heralde dini islam olanın açık saçık yabancılara özenti moda düşkünü vücut hatlarını öne çıkaran herşeyi giymesine karşıyım benim olanı ben göreyim başkası neden benim helalime baksın
Neyle gireceğiz denize?
Bikini giyerim, bir zahmet karışmasın.
Eğer giymek istiyorsa giyer. Zaten sevgilimse aklı basindadir ne giyip nasıl davranması gerektiğini bilir. Ama ben daha bikinili görmedim * elalem görmesi kötü tabi :D
Baş başayken giyebilir ama millet in içinde olmaz ilaha havuz derse gideriz havza ya kapatırım hamamı , hamamın havuzuna girer ohhh miss gibi birde kese atarim :)
Dinimiz müsade etmiyor böyle şeylere Hıristiyanlar a özentiliktir gidiyor bakalım 😬 Toplum içinde giymesine müsade edemem ama evi havuzlu alabilirm orda istediği gibi takılsın çözümse çözüm 😃
Sevgilim kendini nasıl rahat hissederse öyle giyinebilir
Evet karsiyim cunku. her erkek bikinili bir kadin gorunce icinden ister istemez degisik fikirler olusur bunu bildigimden sevgilimin bikini giymesine izin vermen biraz daha duzgun bisey olursa sorun olmaz
ahaha slip mayo giyen erkekten iğrenirim diyebilirim :D
Allah'dan korkan birisin yapabileceği bir iş değil bu.
Öküzlüksede, bencilliksede, odunluksada kabülüm giydirmem.
Ne mal olduğumuzu biliyorum cins olarak.
Bu onun vereceği karardır. Kendine güvenen erkek kadınına özgürlük verir.
ne güzel bir yorum
Teşekkürler:) sizin anlayışınız.
taşıyabildiği sürece istediğini giyebilir 250 gr yüreği olanda laf yapar :)
Sevgilim yok ama eğer olursa kesinlikle karşı çıkarım, başka bir şey giysin...
Gayet normal bence. Ben sorun etmezdim. Plajda ne giyecek ki başka, haşema mı?
bikini giymedende dikkat cekenler var, yasaklara karsiyim
Tabiki de karşı değilim.
Kimse kusura bakmasın da sevgilimi denize çırılçıplak sokturacak kadar geniş değilim. Bikini giyecek o kadar.
bikini giymek de neyin nesi ya. Hatun benim sevgilim mi milletin ereksiyon kaynaği mi? Giyemez tabiki.
Bir sevgilim yok ama olsaydı kesinlikle sonuna kadar karşı çıkardım.
Bikini nin üstüne kıyafet giyerse kızmam biraz modern olun lütfen
sevgilim bikini giyebilir ama ben yokken hayır asla
Niyetim ciddiyse giydirmem ciddi degilse isterse ciplak gezsin :)
giyebilir abi denize eşofmanla mı girecek veya ben denize girerken o kadın olduğu için bundan mahrum mu kalacak.
Giysin yakışır sevgilime. Sonuçta benim için giyiyor.
tabiki hayır hangı toplumda yasıoruz oylelerı kaldı mı yaa
Yerine göre giyilir orası deniz o giyenler birilerinin sevgilisi değil mi oradaki insanlar giyiyorsa giyebilir giymiyorsa zaten kendisi cesaret edemez
insanları giyimine karşılması saçma geliyor
özgürlükse özgürlük kardeşim kısıtlamaya gerek yok
benim kocam karşı cıkmıyor
Giyemez hadi giydi diyelim göz teması kuran her çocuk , adam'ın haline acırım
deniz, havuz kenarında giysin. ama su olmayan bir şehirde giymesin :)
Sevgilim yok ama olsaydı şayet KESİNLİKLE !!! KARSI CIKARDIM...
Denize nasıl girecek, haşemayla mı? Bence normal olanı mayo veya bikini ile denize girmesi.
Giyemez tabiki !! Bana baksın ben giyiyor muyum, hayır :D O zaman o da giyemez.
Saygı duyarım aslaaa karşı değilim. ister bikini giyer ister şort ister çıplak girer kaç yaşında adam
:-)
Hayır değilim bikini giyebilir sadece aşırı mini ve fazla göğüs dekoltesi istemem.
Benim Hoşuma gider. Plajda bilikte denize girince özellikle
Giymese hoş olur. Ama giymeyeceksin diye zorlamam. yani olunca öyle yapcem
Karşıyım çünkü benim olanı paylaşacak kadar cümert değilim. Onu başka insanlarla paylaşacak kadar basit görmedim
Ne giyerse giysin , benim karışmaya hakkım yok , kendi isteği...
Orda herkes öyle olacağı için giyer ama gideceğimiz yer seçkin bir yer olur. Öyle itin köpeğin olduğu yere de gitmem yani.
Tabiki karşıyım..
Sevgilim bikini giyicek erkekler onu izlicek bende rahat durucam? Yuzdurmem daha iyi...