AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
878Cevap
sadece ben dokunabiliyorsam... benimdir... sadece benim yanımdaysa güvencededir,,,,, sadece benim gözlerime bakabiliyorsa yanumdadır,,,,,, bunların hepsi bir arada ise zaten karışılmamalıdır
Karışılması tercih eden kızlar vücudun kendilerine ait olduğunun bilincine varmalı...
böle şeyleri aşmamız lazım artık... güven meselesi... ama olurda birinin laf attığını görmeyim ağzını burnunu kırarım :))) kıskanıp sahiplenmek başka bir şey... sevgilinin yaşam alanını kıstlamak başka birşey... kültür meselesi
haklısın
oyle biri sevgilim olamaz, o denize girerken memelerini kapatma ihtiyaci bile duymuyor. Bikiniyi alir ona giydiririm
Bence bikininin ic camasirindan bir tek kumasi farkli birde dantel gibi benzer detayi yok. Esim izin versede ben giymem. Tabii herkesin kendi dusuncesi
Sonunda insana benzeyen biri çıktı
Niye karışacağım ki? Bir dünya insan giyiyor denizde ya da havuzda onu.
Abazalar bakınca sinir olurdum ama sevgilime karışmadım ya da kızmadım hiç.
Şöyle düşün erkek arkadaşın pilajda yürüyo plajdaki kızlar iç geçiriyo uufff çocuğa bak hayal ediyo kendileriyle etmezmi? Etmez diyen varsa yalan söyler
Tabii ki hayır... dervişin fikri neyse zikri de odur. burada kiskançlik ayaği çeken kardeşlerim demekki bikinili kizlarsan tahrik olabiliyor. .. fikrinde kötülük varsa haşemadan da tahrik olnlar var... kız arkadaşina güven önemlidir. Giydiği bez parçaları değil...
Ne bikiniymiş arkadaş bir haftadır bitmedi :) giyen giyer giymeyen giymez, giydirmeyen giyirmez giydiren giydirir :)) salak saçma bin tane yorum var arkadaş ya...
eğer ki gerçekten seviyorsam giydirtmem ama sevmiyorsam giyebilir benim vurduğum mala herkes baksın ve desinki ulan bir kıza bir ayıya hoşlaşırım bile bundan :ASD:AS
Erkek bikini mi giyer? Bence giymesin , ha soru erkege ise , denize neyle girelim? Ben dogdugumdan beri bikini giyiyorum hatta ciplaklar plaji varmis oraya da gidicem annem babam karismamis elin erkegi mi karisicak?
Herkesin hayatina kimse karisamaz. :D
Saka maka bir yana, bikini giydiren erkekler cok itici.
Yoo değilim!!! Birlikte tekneyle açıldığımızda veya yurt dışında tatile gittiğimizde olabilir. Yoksa TR'de bunca sığırın içinde çok zor..! Adam katil olur..!
Sevgilim bikini giyecek ahaha Rüyasında göremez.. Giydirtmem!!! Ama 5 yıldızlı bir otelde giyebilir. Bakanın da yüzünü dümdüz yaparım otelde girişde fiskos masası olarak kullanırlar.
valla hayat müşterek kadın diyormu bize çıplak giremezsin denize diyormu biz şortla baksırla girsek ağzını açıyormu? ya da giymedi diyelim siz malmal bikini giyene ağzınızın suyu akarak bakarken o zavallı kadın size l*n ne bakıyorsun hayatunu zükerim diyor mu? bence kaybeden erkek olmayın beyler ;)
Kimseye karistirmam giyerim ben. Karışacaksa yeni sevgilisine karışır. Tekmeyi koyarım çünkü. Biz karisiyor muyuz yok yakan açık aman denize girerken kapat her yerini diye
giysin sorun yok zaten % 99 baş başa oluruz
kumsalı sevmem de ben kum sağıma soluma yapışınca rahat edemiyorum :D:D
giymesin diyenler çıplak girsin istiyorlar herhalde asjkdasd
giysisiyle mi yüzecek abi kız :D
Şimdi giymez desem öyle bir hal aldık ki mayoda giyse abaza abazadır bakar bikinide giyse aynı odun yine bakar tabiki tercihim giymemesi ama yinede sık boğaz etmemeye çalışırım
Evet. elin adaminin esimin vucuduna bakmasini istemem. zaten inancli biri de dikkat eder. ay herkes giyiyo lafi da temel giyme bahanesidir. esim herkes degildir ve bu yuzden giyimine kusamina dikkat etmelidir..
Valla acikcasi , mayo giydiririm, illa bikini olucaksa ustte oyle Abartisi bir bikiini altinada artik bayanlar icinde deniz sortu satilyor kisa şik sportif ondan kabul edebilirdim..
Adını bikini koyduğunuz sey k bakmayın sütyen kilot izin veren erkek o zaman dışarda gezerken giymesinede izin versin hayatta izin vermem
Sevgilim izin vermiyor. Bende o izin verse de giymem. Tercih meselesi.
neyle giriyorsun?
Çok da açık olmayan fırfırlı mayalor var. Onun haricinde kısa suya göre yapılmış şort ve üstler var. onları tercih ediyorum.
helal olsun
pardon sözümü geri aldım, ben kısa şeylere karşı olduğunu sanmıştım taki ikinci yorumunu okuyana kadar :D
:))
bikini giyen bütün kızlar fah. işedir... çarşamba pazarı gibi ortalık malı olmuşlar karaya vurmuş foklar gibi yatmışlar yerlere... sırf hristiyanlara özendiği için ebedi hayatını 3 günlük zevk için satmıştır. bütün bunları çağdaşlık zanneden edepsizler.. çıplanmak çağdaşlıksa maymunlar sizden daha çağdaş.. bu zihniyet yüzünden aileler yıkılıyor boşanma davaları gün geçtikçe artıyor.. insana özel hiç bir şey kalmadı
Bence bir erkeğe bikini yakışmaz. Ama karışırım yani giymesin ne o öyle.
Tamam uzaklaşıyorum. :D :D :D
Olursa izin vermem zaten verirsem sorun vardır bence kıskanirim ben kiskanmakla ne alakası var mı deme benim elini tutmaya çekindiğim bir kizin millet gotune bakarsa * öyle isi.
Karşı değilim. Giyebilir, karışmam benim sevgilim ne yapacağını bilir. De sevgili yok ortada.
olsaydı öyle demezdin belki
Olduğu zamanlarda da aynı fikirdeydim. Gereksiz müdahaleler ilişkiye zarar verir.
Karşıyım milletin içinde çıplak çıplak mı gezicek. (O çıplaklık mı diyenlere söylüyorum o zaman siz dışarı sütyen kilot çıkın aynı şey çıplak değilsiniz...)
Sevgilim esim degil
karsi olursam bu duruma ayrilirim oolur biter
ama esim giyemez
izin vermem
bu kadar:)
Şimdi yorumlara bakınca giyemez şunu yapamaz bunu yapamaz toplumsal cinsiyetin de bir sınırı var abi kadın sen de şort giyme kıskanıyorum diye bir tepkiyle de karşılaşabilirsin benim cevabım yanımda giysin ya denize de beraber gideriz :)
benim özelimi herkes görecekse benim ne özelliğim var?
İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş. Ben köpek mi besliyorum. Köle mi satın alıyorum? Buna karışmazdım.
nerdeyse kimse bikini giydirmiyor, plajlardaki bikinililer kimlerin sevgilisi anlamadim ben.
:D Süpersin
Karısmam Gıysın , Bodrumda Tatıle Gitmısız Tutup HA-ŞE-MA Giy Diyecek halımız yok.
ister giyerim ister giymem normalde giymem ama giyme diyen birisi olursa inadına giyerim benim sevgilimde ister giysin ister giymesin
Yorumlara bakilirsa yazanlarin cogu seriatla yonetilen ulkede yasamaktalar , acaba turkceyi nasil ogrendiler ilginc hayat ne gaeip kara carsaf falan
Sevgilimin vücudunu benden baskası göremez çağ disi diyim isterseniz Modernleşme adi altında genişlemenin anlamı yok
karşı olmam istediği modeli giyebilir. mayolarda çok şık.
ne yapacak denize çöp poşeti ile mi girecek.. insanların yarı çıplak dolaştığı bir ortamda buna karşı çıkmak ayrı bir zeka bence.
Nerede giyeceğine bağlı öncelikle. Bikini giydiğinde dikkat çekecek bir yerde giymesine karşı tavrımı koyarım. Fakat yaptırım noktasında asla..
yok hayır benile beraber ken herşey giysin ama (beraber iken ) ;) bunun dışında ÜLKEDE ABAZA ÇOOOK MİLLETE HAYAL OLMASINI İSTEMEM :D :) teşekkürler :)
canı nasıl isterse öyle girsin. beni tanıyıp seven biri illa ki biliyordur o konuda da ne düşündüğümü.
Giyer ama bakan adamı görürsem sülalesini sikerm söyleyeyim o adam pert unutun onu R. I. P zaten bikini giyerse kıçının dibinden ayrılmam zaten bikini giydirilmezmi sevgiliye hangi çağdayız yahu?
Bikini giyemez diyen zirbolar kiz denize yururken arkalarindan bakip hatunda pek guzel kardesim diyorlar kendi kendilerine bikinilerine bakip milletin namusu halen kafasinda
yok arkadaş hatunun orasına burasına bakacaklar kızgın gumda arizona kertenkelesi gibi uzanacaklar bende bikini giymesine izin verecem yok ağa o yüzden cıplaklar kampı forever
gittiğin ortama bağlı... herkesin bikini giydiği yerde haşemo giydiremezsin :) o yüzden ya öyle yere götürmeyecen ya da götürdünmü kasmayacaksın...
Eşim olacak kişinin benden milletten değil Allah korkusundan giymemesi lazım :) izinde veririm jakuzimizde giyinir :D
Of gerçekten çok saçma yani bikini giymek neden bu kadar sorun ya Off gerçekten anlamıyorum. Ne yalan söyleyeyim iyice soğudum ya
katılıyorum tek başına bikini giymek saçma denizde 100 lerce bayan giyip 1-2 tanesi giymezse saçma bence bende böyle düşünüyorum
Yani
İzin verirdim kısıtlamazdım da sonra olacakları dusunmek lazım plaj daki ya da havuzda butun erkekleri hastanelik etmem gerekir sonra artık oda beni karakoldan toplar
Yo giysin sıkıntı yok. Giyebilir sadece bacakları kırılmış bir insana bikini yakışmaz diye düşünüyorum :)
Yuh.
isterse çıplak dolaşsın yanlız bizler dadanına nekadar pisler erkekler dedemsinler çünkü kaşınan sizler oluyorsunuz
Buna izin veren erkeği erkekten saymıyorum
giymiyormusun sen?
hyr
güzelliğini kime gösteriyorsa artık onlarla olsun. bana ait olmayan şeyle artık yaşamam. sözde hayatı beraber paylaşacaktık hani. anca lafta sözde kalmış insanlık kalpler pislik
Sevgilim zaten evlenmeyi düşündüğüm insandır. Evlenmeyi düşündüğüm veya evli olduğum insanında bikini giymesini istemem...
Alevli şort ve çorabın üstüne parmak arası terlik giymesin de ne giyerse giysin. Bir de o zibidik zibidik iğrenç kot pantolonları giymesinler.
Evet karşıyım..!
Neden biliyor musun?
Yüzmede kendisi olunca çevresinde ki erkekler onu taciz etmemesi için..
Issız bir yerde tekken giyebilir canım neden karşı oluyumm :D :D ama çok ıssız olcak erkek sinek dahi olmayacakk
bir kere zaten herkesin bikinili oldugu ortamda hasemolar daha cok dikkat cekiyor. Karismaz benim sevgilim bana o konuda bilir beni giyinmeme karismaz cunku ben bana yakismayani giymem.
Karşı cıkmam ancak sürekli bakan olursada lafımı esirgemem gerekirsede bakan kişiye gerekli mudahaleyi yaparım :)
bugune kadar kimse ben varken giyemedi, sagolsun cok anlayisliydi. ;) insanlar konusa konusa anlasirmis hatta bikini mi o ne diye bana soruyordu ;)
Hayır karışmam, seviyor ve yakışıyorsa kendine istediğini giyebilir... Üstelik estetik ve kadına yakışan da bir şey...