Erkek arkadaşım sizce tekrar arar mı?

dün akşam erkek arkadaşım oyuna çok sinirlendi ve biraz olaylar bana patladı. hadi ordan git sevmiyorum seni gibi kelimeler kullanarak ve burada belirtemeyeceğim bazı hakaretler kullandı. en son benim de canıma tak etti. sevdikte adam mı oldun dedim sonra bende 3 harfli bi kötü kelime kullandım. sonra öncesinde bana hakaret edeyen o değilmiş gibi beni her yerden engelledi. ilk defa 1 gündür haber alamıyorum hiçbir şekilde. ibanına bile pars gönderdim 1 TL engelimi aç diye ama açmadı. ne yapacağımı bilmiyorum. ondan tek beklediğim sevgi.3 yıldır ilişkimiz var son 6 aydır böyle patlamalar yaşıyoe kalkıyor engellihor bazen kendi kendine kaldırıyor ama ilk defa bu kadar uzun sürdü. ben onu gerçekten çok seviyorum. benim için çok değerli. yanımdayken gözümün içine aşkla bakıyor ama internette telefonda arada böyle davranıyor. ne yapmalıyım sizce kendime engel olamıyorum ağlamaktan gözlerim perişan oldu sabahtan beri ağlıyorum. aramaya ulaşmaya çalışıyorum dakika başı nokta atıyorum whatsapptan engelimi kaldırdı mı acaba diye ama kaldırmamış. napayım ne önerirsiniz? okuduğunuz için teşekkür ederim.

Güncellemeler
1 yıl
yaşım 26
Erkek arkadaşım sizce tekrar arar mı?