Kızlar size sormak istediğim bi soru var lütfen cevaplar ve yardımcı olursanız çok sevinirim çevremde danışacağım kimsem kalmadı?

Kızlar merhaba erkek arkadaşımla öncelikle 2 buçuk senedir birlikteyiz ve kavgalarımızdan dolayı birbirimize cok zarar verdik erkek arkadaşım başlarda Şu an ki gibi agrasif sinirli biri değildi büyük ihtimalle onu bu hale ben getirdim ne desem yanlış anlıyo kendimi ifade edemiyorum cok agrasif davranıyo onu nasıl düzeltebilirim cok seviyorum birsürü hediye aldırıyorum ama napsam kavgamızda agrasif birine dönüşüyor lütfen yardımcı olun
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar merhaba erkek arkadaşımla öncelikle 2 buçuk senedir birlikteyiz ve kavgalarımızdan dolayı birbirimize cok zarar verdik erkek arkadaşım başlarda Şu an ki gibi agrasif sinirli biri değildi büyük ihtimalle onu bu hale ben getirdim ne desem yanlış anlıyo kendimi ifade edemiyorum cok agrasif davranıyo onu nasıl düzeltebilirim cok seviyorum birsürü hediye alıyorum ama napsam kavgamızda agrasif birine dönüşüyor lütfen yardımcı olun
Kızlar size sormak istediğim bi soru var lütfen cevaplar ve yardımcı olursanız çok sevinirim çevremde danışacağım kimsem kalmadı?