Hoşlandığım kıza takip isteği attım 1.5 gündür bekliyor ne kabul ne reddediyor. Profili yoktu profil resmi de koymuş.
İki seçenek var onay vermek ya da reddetmek bu neden bu kadar zor?
Hoşlandığım kıza takip isteği attım 1.5 gündür bekliyor ne kabul ne reddediyor. Profili yoktu profil resmi de koymuş.
İki seçenek var onay vermek ya da reddetmek bu neden bu kadar zor?
Daha takip isteğine bile dönüp iki tık yapamayan biri için kafanı yorma. Bu kadar basit bir şeye bile karar veremiyorsa sana ne zaman net olacak? Hayat kısa uğraşılmaz böylelerle. Birini beklemek güzeldir ama beklediğin kişi buna değer olursa... Şimdi seni bekleten biri yarın seni anlamaz bile. Kendini yorma, enerjini düşürme. Yoluna devam et doğru insan zaten seni bekletmez.
Teşekkürler , doğru söylüyorsun ama insan olumsuz da olsa bir adım atmaz mı. Kaç yaşında üniversite bitirmiş meslek sahibi olmuş insan böyle mi yapar. İletişim neden bu kadar zor oldu
Haklısın insan üzülse bile netlik ister. İstemiyorum desin, yine saygı duyarsın ama bu belirsizlik insanı sinir ediyor. Gerçekten bazen yaş büyüyor ama kafa yerinde sayıyor..
Evet sanki kafasına silah dayayacağım yaşımız zaten aldı başını gidiyor eyvallah der geçerim yani
Bazen insanın sabrı tükeniyor işte. Ama beklemektense, ilerlemek çok daha değerli. Zamanı harcamaya değmez.
ha bi de kafamı kariştiran da onlar. Annesi takip ediyor çıkıyor falan ama aman neyse içinde istek olan yazardı benim aşka ara vermeme rağmen o kadar zaman sonra gururumu hiçe sayiyorsam o öylece bekliyorsa dediğin gibi zaten hâyır gelmez
O kadar zaman sonra bir şeyler hâlâ hissediyorsan demek ki bir umut var. Ama dediğin gibi gururunu hiçe sayıp bekliyorsan, o zaman ordan hayır gelmez. İçinde istek olsaydı yazardı.
Yani ve beni de tanıyor tanımasa neyse diyeceğim.
Artık tamamen net oldum bende (:
Teşekkürler…
Anladım, tanıyorsa ve hala böyle davranıyorsa o zaman hiç uğraşma.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.☺️
Ah be efkarbabba, şimdi hislerini çok iyi anlıyorum ya 🙈. Beklemek kolay değil, hele hoşlandığın biri söz konusuysa! Ama bak, bunu kişisel alma hemen. Belki yoğun bir dönemden geçiyordur, belki de düşünmek için zamana ihtiyacı vardır. Bazen biz kızlar kararsız olduğumuzda böyle yapabiliyoruz, ne yalan söyleyeyim 😅.
Ama bence sabırlı ol. Hem kurcalayıp düşünmek yerine onun hoşlanacağı bir şeyden bahsetmeye başlayarak dikkatini çekmeyi de deneyebilirsin. Belki bir gün onunla profille ilgili sohbet bile edersiniz, kim bilir? ✨ Sana bol şans o zaman, hadi bakalım neler olacak 😍! Sence seninle iletişim kurmak isteyecek biri mi?
Cevap
2Cevap
istemiyor
onu anladım işte onun için reddetsin ya da engellesin
Konuşmak istemiyor ayıp olmasın diye reddetmiyor takip isteğini
ne ayıbı olacak ki beni düşünecek kadar samimiyetimiz yok
Kendini bulunmaz sandığını göstermeye çalışıyor. Ego tatmini..
Kafa karışıklığından bekletiyor ya da reddederse yine istek atarım diye çekiniyor olabilir inatçi olduğumu biliyor..
Ama kahretsin halen iyi niyetli düşünüyorum.
Hem bu arada bununla nasıl bir ego yapıyorlar ki anlamadım hiç
Yapılır merak etme
ondan da ego olmaz be reddetsin istemiyorum desin direkt daha iyi değil mi
Daha iyi tabikide ama gerçekten de bir isteği bekletmekle bile ego tatmini yapanlar var. Veya yedekte tutuyor. her şey olabilir. Ama istemediği aşikar. Umursama derim.. Yine de sen bilirsin
Ben anlamıyorum annesi takip ediyor çıkıyor bu istekte bekletiyor rüya dese keşke birisi
zaten öyle iyi düşünecek ümidim kalmadı
boş ver annem boş ver. Sen daha iyilerine layıksın
Elim niye takip isteğine gittiyse benim
Gitmesin boş ver geri çek hatta
o da biliyor ne amaçla istek attiğimi yav engellesin hatta isterse ama yeter ki ikilemde bırakmasın
İkilemde bırakıyorsa sen vazgeç abicim niye değersizleştiriyorsun kendini
ya ben sadece istek attım başka bir şey yapmadım reddetse engellese üstüne gitmeyecektim cidden gitmeyecektim
o benim kafamı kariştirdi hem annesinin takip edip 1 ay 1.5 ay takipte kalıp çıkması , benle benzer bio koyması ne bileyim ufacıkta olsa ümitlenmiştim gururumla savaş verdim bir adım attim ama neyse
Geri çek ve uzak dur boş ver
yapacak başka bir şey yok zaten , teşekkürler
Rica ederim
hmm. acaba şeyinin konya bamyası kadar küçük kürdan gibi ince olduğu falan söyledide benim böylesiyle işim olmaz diyemi kabul etmiyorki
ya bi kes aklınız fikriniz orada !!!
O kalir oyle
neden peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?