Ömrü hayatım boyunca hiçbir yakışıklı erkekle konuşmadım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sahsen ben alimli cilveli olan kadinlari begeniyorun
Max erkek esclara bakın
Bizim aç goppek yine ava çıkmış seni de kedini deee
Ne yaşıyorsun aç köpek ne avındasın oe
Kürdo anandır aççç köpek tipsiz göbekli leş şişko kurdo seni sen erkek misin kem tipsiz köpek hiçbir kız sana bakmaz red yersin çirkin bir maymunsun çünkü tercih edilmiyorsun tipsiz bir maymunsun diye havlama köpek seni etini kemiğinden ayırayım domuz s ktir git orspu köpek anan sever seni tipsiz çirkin domuz
Sarışın ve beyaz tenli tiplere bakıyorum
Sende 190 kaslı fit saçlı baklavalı mısın
Yok ben küt saçlı 1.66 mineyim.
Şans be
Şans değil esc olsak bakar adım atarlar
Yok bakmam :D
Yapma ya nerede yakışıklı erkek görsem yanında hep esc travesti gibi tipler var
zevk meselesi
Yaşınız kaçki
23
Nerede yaşıyorsunuz
Ne yapcaksın
Tanışmak isterim
Niye yakışıklı mısın
Evet
Koy pp görelim
Yaz atıyım
Yok pp yap görelim ona göre
Niye
Niye ne yakışıklıyım dedin öyle misin onu kanıtla önce
Ne alaka sen güzel midin çok
Sen yakışıklıyım dedin kanıtla işte
Yani seni görsem
Niye göresin ne alaka ya ne alaka
Peki boş ver
Yakışıklı mısın
Ona sen karar ver
Bıktım sizden.
Niye kızım ne oldu
Lan koyacaksan koy şu resimi
Koyuyum tama
Güzel
Ciddi misin sen?
Olmasam böyle soru mu sorarım yakışıklı erkekler nerede esc var onların peşinde
burada var tanışmak istersen tabi ya da elinin tersi ile hayırda dıyebılırsın
Yakışıklı mısın
Foto koy görelim
Oldu sen koy sergile kendini yapar mısın?
Ben kızım koymam sen erkeksin esc sitelerine mi düşeceksinde sergilemiyorsun erkek olacaksın birde kadın gibi korkuyorsun sakladığın şey ne
Hayırdır biyerını mı aç dedık normal fotonu koy dedim herkesin gördugu kız olarak foto koycaksın duyar kasma
E sen yap işte normal fotonu koy herkesin gördüğü duyar kasma işte duyar kasan sensin ne oldu bana kendimi sergileyemem diyordun
Ozelden sadece ikimizin gördüğü durum fatklı bu durum farklı sen iyi misin?
Bir yerini aç demiyoruz herkesin gördüğü fotonu koy işte ppye ne duyar kastın be
Senin neden yakışıklı bır erkekle konuşamadığın belli oldu bikere cok ınatsın ıkıncısı ketunsun
Bu sitedeki abazalara niye güveneyim yakışıklı olsan zaten buraya düşmezdin bir pp koyamadın
Duyar kastın sanki aç göster dedik niye foto koyamadın altı üstü herkesin gördüğü yüzünü koyacaktın bana derken iyiydi hep kızdan bekleyin kendini sergilemesini sizde korkak gibi saklanın
Yakışıklı olmakla burayı dusmenın ne alakası var bu fantezidir sohbet etmek vs ama senin ufkun dar oldugu ıcın goremıyosun bunları
Ya bırak bir pp koyamadın korkak duyar kasma hadi
Senin için kendimimi göstercem be iatiyorsan gelirsin ıstemıyosan ben kimseye kendimi gosteremem senin görmen için
Hayırdır biyerını mı aç dedık normal fotonu koy dedim herkesin gördugu erkek olarak foto koycaksın duyar kasma
Hadi by by
Bunun kız olanını yazdın bana ne oldu sen niye yapmıyorsun da ben yapayım hayırdır sen
Kaç kaç korkak
akşam akşam güldürdün 😅😅😅 süpersin
Öyle ama nerde yakışıklı erkek görüp konuşmaya çalışsam yüz çevirir
normal bişey bu. güzeller ve yakışıklılar her zaman çok seçicidir. tanrı eşit davranmaz güzellik konusunda maalesef
Aslında güzel biriyim ama yakışıklı erkekler çok açık olanlara bakıyor şişme olanlara travesti gibilere
kapalı mısın
ha bi de şu var tabi, artık kızlar arasında rekabet inanılmaz herkes her ürünü ve operasyonu yaptırıyor, üst segment kızlar çok çekici olup makası çok açtı
Kapalıyım
Üst segment dediğin bende bakım yaptırıyorum cildim temiz yani ama botoks şişme değilim üst segment dediğin buysa
sadece dolgu botoks değil, giyim , estetik, kişisel bakım ürünleri vs vs herkes kendini en iyi şekilde pazarlama ve en iyiyi kapma derdinde
Giyim kişisel bakım var zaten dedim. Ama erkekler vücudunu şişirip ortaya atanları helede yakışıklı olanlara onlar cazip geliyor öyle seküler erkeklerle işim yoktur bu dediğim yakışıklı olanlar muhafazakar tipler bu arada bu muhafazakarların profiline bakınca görürsün escları takip ederler
evliyim bi tane de sevgilim var, geride kalanlara bol şans 😅
sana katılıyorum genelde o tipleri seviyorlar