Ve bu görüşme tam tersi yöne değişti önceden esmer kara kuru kızlardan hoşlaniyordum, ciddi manada delisiysim.
Ama şu an beyaz tene taparcasına bağlıyım. Kızlar hemen beyaz ve dolgun olun zayıf beyaz tene asla yakışmıyor.
Ama şu an beyaz tene taparcasına bağlıyım. Kızlar hemen beyaz ve dolgun olun zayıf beyaz tene asla yakışmıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Gendendir ama bak üzdün😭😭😭
Esmer misinnn, boy kilo kaç?
Tenim buğday
Zayifya45 kilo boy 1558
Hım yine iyisin koyu tenli olup kilolu olsan hiç yakışmaz bu yine yakışır sana
Çokta tin senin dedilklerin ben onu troll ettim de ama şu var sarisin ve kiloluk defil zayif daha iyu
Kilolu demedim ki sana iyi oku ahaha dolgun dedim dolgun, mesela 165 boyu olup en az 65 kilo olmasi harika olur yakışır her türlü ona. Ama sizin gibi kısalara yakışmaz siz kemikli gezin :dd
Yok sarisin zayif daha iyi
Onu dedim konun benle alakasi yok
Ben zayif olması kötü olur demiyorum ki, onlarin teninden dolayı avantaji var diyorum zayıf da olsa kilolu da olsa aşırı yakışıyor beyazlara her ikisi ama kapali tenlerin öyle şansı yok kesin zayif olmali yoksa çingene gibi olurlar
Beyaz tene kurban olayım isterse koltuk altı bile koksun ben yalarım orayı bebişimin. Siz kudurun ahaha :d
Kodurduk ok
Ahaha belli ki birilerini kızdırdik yuppii hadi şimdi al o piyon boyunu ufaktan naş burdan saçını başını yolmaya devam et minnak senii oyy buyuyunce ne oycan şenn 😂
Sevgilierim sana bin cekecegi icin sikinti yok neyse ve ben bir erkek icin aglamam ama senin sarisin ve dolgun sevmen cok doğal benim esmer uzun zengin maço sert sevmem gibi bişey saygi duyuyom
He tammmwmmm
Buldum zaten
Ağlama lan belki kısa tıknaz saçı dökülmüş senin gibi hindistanli bulursun tamam tamam bişey demedim
He he buldun da burada benim dediğime ağladin yorum yaparken shshshsh
Sensin sana bisey kanitkama gerek yok
Gggghh
Ne yaran vardida bu jadar saldirip hakeret ettinki
Yo valla gayet keyfim yerinde , hatta yarin da kız patlaticam bi tane ama haberi yok :)))
Ne cirkin bi tabir bu patlatma ne
Artık ne anladıysan 😈😈