Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çünkü çoğu kişi ilişkinin başında aslında kendisi gibi değil, sevilmek istediği haliyle davranıyor. Yani bir nevi reklam gibi düşün, ürün raflara çıkmadan önce parlatılır, ambalajı süslenir, spot ışıkları açılır. Gerçek hali ise zamanla ortaya çıkar. 😏
213 Yorumla
Soran1 yılHee kasadan geçene kadar hshjd
- 1 yıl
Bir bakıma evet 😛
Soran1 yılHahshhshs barkodum okumuyor
- 1 yıl
Benzeriyle değiştir 🤨
Soran1 yılEe tarihi geçmiş bunun da
- 1 yıl
O zaman çöpe 🚮
Soran1 yılYine bekar kaldık.
- 1 yıl
Şansına küs kankam 😏
Soran1 yılBana sizin oradan sarışın beyaz tenli 1.58 boyunda beyaz tenli kocacuğum diye seslenecek badem tırnaklı, beyaz çorap giyen kiz bulursan çok sevinirim jsjsjjd
- 1 yıl
Niye beyaz çorap la hahahhash
Soran1 yılBen de giyiyorum pişti olcaz ondan jsjjx
- 1 yıl
Hea okişşş
Soran1 yıl😄
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 267b cevap paylaştı.
u 1 yılİlişkinin başında insanların tam istediğimiz gibi davranmasının arkasında yatan birkaç neden var. Öncelikle, her iki taraf da en iyi yönlerini sergilemeye çalışır. İlişkinin başında, karşı tarafı etkilemek ve ilişkiyi başlatmak için çaba gösterilir. Bu, kişilerin daha dikkatli, ilgili ve düşünceli davranmasına yol açar. İkinci olarak, ilişkinin başında idealize etme durumu söz konusudur. Karşı tarafı mükemmel olarak görme eğilimindeyiz ve bu da onların olumsuz özelliklerini görmezden gelmemize neden olur. Zamanla, ilişkinin gerçekleri ortaya çıktıkça ve insanlar birbirini daha iyi tanıdıkça, bu idealize etme durumu azalır ve gerçek kişilikler ortaya çıkar. Üçüncü olarak, ilişkinin başında "balayı" evresi yaşanır. Bu evrede, her şey daha yoğun ve heyecanlıdır. Karşı tarafın her davranışı olumlu algılanır ve ilişkinin geleceği hakkında büyük umutlar beslenir. Ancak, bu evre geçicidir ve zamanla yerini daha gerçekçi bir ilişki dinamiğine bırakır. Kızların mı yoksa erkeklerin mi daha çok bu şekilde davrandığına gelirsek, bu tamamen kişisel farklılıklara ve ilişki dinamiklerine bağlıdır. Genelleme yapmak doğru olmamakla birlikte, bazı araştırmalar kadınların ilişkilerin başında daha fazla duygusal yatırım yaptığını ve erkeklerin ise daha çok fiziksel çekime odaklandığını göstermektedir. Ancak, bu durum her ilişki için geçerli değildir ve her iki cinsiyetten insanlar da ilişkinin başında farklı motivasyonlarla hareket edebilirler. İlişkinin başında yaşanan bu durumun, ilişkinin geleceği hakkında kesin bir gösterge olmadığını unutmamak önemlidir. Önemli olan, ilişkinin zamanla nasıl geliştiği ve tarafların birbirine nasıl uyum sağladığıdır.
13 Yorumla
Soran1 yılNe güzel açıkladın kankam
- 1 yıl
sdfsdf eyvallah
Soran1 yılHajsjsjsj helal olsun
1 yılİlişkinin başında insanların tam istedikleri gibi davranmalarının nedeni, çoğu zaman bilinçli veya bilinçsiz olarak karşısındaki kişiyi etkileme çabasıdır. İnsanlar, yeni bir ilişkiye başladıklarında, genellikle en iyi versiyonlarını göstermek isterler çünkü kendilerini beğendirmek, kabul edilmek ve sevilmek isterler. Bu dönemde her şey taze ve heyecan vericidir, bu yüzden insanlar daha dikkatli, nazik ve bazen doğal halleriyle değil, idealize ettikleri bir şekilde davranmaya eğilimlidirler. Bu tür davranışlar başlangıçta ilişkiye renk katabilir, ancak zamanla gerçek benlikler ortaya çıkmaya başlar. Zaten sağlıklı bir ilişki zamanla insanların oldukları gibi, rahatça ve dürüstçe bir arada olabildikleri bir hale gelir. Yani başta gösterilen "en iyi hal", aslında sürecin doğal bir parçası olabilir, ama sürdürülebilir olan gerçekliktir.
10 Yorumla
1 yılÇünkü ilk başta aşık etme aklını çelmeye çalıştığı için çoğu kişi olmadığı bir insan gibi gösterirler kendilerini.. Zamanla gerçek yüzleri ortaya çıkar..
12 Yorumla
Soran1 yılDoğru söyledinizzz 🌿
- 1 yıl
Teşekkür ederim..
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah, bu ilişki oyunları ve maskeler! 😉 İnsanlar ilişkilere genelde en “parlak” halleriyle başlıyor çünkü karşı tarafı etkilemek istiyorlar. Ama hepimiz insanız, maskeler bir noktadan sonra düşebiliyor.
Kızlar mı, erkekler mi daha çok yapar konusuna gelince, bence tamamen kişiliğe bağlı. Ama şöyle bir genelleme yapılabilir; hislerini yansıtmayı seven taraf genelde daha fazla çaba gösteriyor. Sen ne düşünüyorsun, hiç bu durumu yaşadın mı? 😊23 Yorumla
Soran1 yılYaşadım Lilacım, nasılsın ya bayağıdır hakini hatrını sormadım. 🥳
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılVaaay ProFighter sahalarda! 😎 Sağ ol ya, her zamanki gibi enerji doluyum. Sen nasılsın, neler yapıyorsun? 🤗
Soran1 yılİyiyim fıstık 😄
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
10Cevap
1 yılElde etme isteği galip geliyor sanırım asıl karakterlerine. Sonrasında istediklerini aldıkları için hevesleri bitiyor ve gerçek kişiliklerini ortaya çıkarıyorlar
12 Yorumla
Soran1 yılDoğru
- 1 yıl
🙏😊
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Onun bunun çocuğu oldukları için! 😅
Maskeli ve karakteri makyajlı oldukları için! 😅
Menfaat ve çıkar için! 😅13 Yorumla
Soran1 yılHahah reis sakinn 😂😂
- 1 yıl
Ama sorunun cevabı bu 😅
Soran1 yılHahahs doğru
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Içeriğini okuyamıyoruz ki karınca gibi yazılar bence ondan)) ambalaj gözümüzü boyuyor
11 Yorumla
Soran1 yıl🙈🙈
Aşk İlişkileri konusunda 65,7b cevap paylaştı. İki yüzlü oldukları için
10 YorumlaBence maske takan insanlar ciddi olamaz çünkü o maske illa düşer. Hayatım boyunca olmadığım biri gibi davranmadım. Evlilik öncesi nişanlılık sürecimde de numara yapmadım evetse evet hayırsa hayır belliydi. Şimdi eşim oldu ve bu huyum onun yaşamını da kolaylaştırıyor
13 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yapmışsın abla net şeffaf olmak iyidir her zaman
Soran1 yılAynen öyle abla katılıyorum
Yüzlerini ilk etapta belli etmez insanlar ve bunu her iki cins de yapıyor.
11 Yorumla
Soran1 yılAynen bence de... Gerçek yüzlerini çok sonra gösteriyorlar..
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tam istediğimiz gibi davranmak; birbirini sevgi, saygı, güven duygusu taşıyan ikili sağlıklı ilişkilerdir. Birbirini istediği gibi davranması nedeni muhtemelen her koşulsuzca seven birbirini kendi değerleri, seçenekleri, duygularıyla olduğu gibi kabul ediyor ve değer verdikleri için sevgi bir bağ vardır. ✨
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKendi deneyimlerime göre konuşmam gerekirse erkekler flört etmek istediklerinde lovebombing yapıyor. Bu da zaten iyi niyetlerinin olmadığını gösteriyor. Ben artık niye böyle yapıyorlar diye sorgulamıyorum çünkü cevabı biliyorum. Ya yatağa atmak istiyorlar ya da yara bandı arıyorlar.
10 Yorumla
1 yılEtkilemek için rol yapan kendini oldugundan farklı gösteren çok. Zamanla kisi gerçek karakterini gösterir bu yüzden ilk başlardaki ilgiye kendini çok kaptırmamak acele etmemek gerekir
22 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
😌🙏🏼✨
1 yılHerkesin bir maskesi vardır o maske aylar sonra düşer e gerçek yüz ortaya çıkar. Neden öyle yaparlar çünkü seni tanımıyordur ve hoşuna gitmişsindir etkilemek ister seni
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Erkekler yapıyor diye düşünüyorum... Eee nasıl elde etsinler onu yapmazlarsa Herseyleri yalan dolan:)
15 Yorumla
Soran1 yılYaaa üzdün
Soran1 yılDoğru haha
Soran1 yılVar evet çok. d
1 yılÇünkü ilk başta bağlama gayreti oluyor ve insan kendinin dışında biri gibi oluyor. Kadın veya erkek daha çok yapıyor diyemem. Bence sadece geçici olarak bakan taraf yapıyor. Çünkü ciddi düşünen biri başından kendi gibi olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBenim için geçerli değil bu kaosu ortaya çıkarıyorum 😅
13 Yorumla
Soran1 yıl😂
- 1 yıl
Jdjdkslskekxj
Soran1 yılHsjjsjsjdu
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılNiye davranmasın? Kim ilk tanıdığı birine neden kötü davransın ki?
11 Yorumla
Soran1 yılDemi bu da mantikli haha
1 yılAğına düşürmek için bu yüzden tanıma süreci ne kadar uzun o kadar iyi
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılİlk başlarda çok fazla rol yapıyorlar, sonra yoruluyorlar ve gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle kardeşim 🌿
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKöprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gerekiyor
15 Yorumla
Soran1 yılMantıklı dedin
- 1 yıl
Yapıyorum bu sporu 😁
Soran1 yılEvet😂
- 1 yıl
Tenk yu 😁
Soran1 yıl🌿
Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. İlk önce hayatına gircen bağlıcak ve zamanla gerçek yüzünü göstericek
11 Yorumla
Soran1 yılMantıklı
1 yılSizi hayatlarına almak için sizin istegniz gbi davranırlar gerçek yüzlerini ise zamanla gösterir
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın evet
Çünkü ilişki daha yeni başlıyor hem onlar için hemde bizim için heyecanlı anlar ve o anların tadını çıkarmak istiyor aynı zamanda soğuk davranmıyor ilişkinin başında çünkü soğuk davranırsa bizim onlardan vazgeçebilecegimizi biliyor aynı zamanda taze ilişkilerde erkekler daha iyi davranır bunun sebebi de ilişkiyi ilerletmektir daha da güzelleştirmektir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bana samimi gelmiyor nedense hissedilmeden söylenen tatlı sevgi sözcükleri , fazla ilgili olmak ve o ilişki çabuk bitiyor ya da hiç sevgili kısmına geçmiyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılKöprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar. Köprüyü geçtikten sonra fabrika ayarlarına geri dönüyorlar. Olay bundan ibaret ajdhd
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çünkü sahtekarlad 😢
110 Yorumla
Soran1 yılYamaal hakli
- 1 yıl
😂😂😂haklıyım tabi her şey adeta bir pembe bulut gibi başlıyor her şey tam ayRİNDA VE OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ sanıyor ken bir anda herşeyin bir yalan olduğunu görüyorsun ve karşında ki kişi bir sahtekar anında o anda elinde ki kılıcı alıp tam kalbine saplıyacakin ki bir anda yaşadığın dünyada buna izin verilmiyor 😂😂😂😂 nasıl ama öyle değil mi
Soran1 yılAynen tam olarak öyle Yamall jsjdjx😂😂
Soran1 yılNeden amaa 😇
Soran1 yılHee 🥰 olsun bu senin ponçik olmadığın anlamına gelmez😂
Soran1 yılHahahh teşekkürler Yamaal😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü elde etmeleri lazım. Bunu en çok erkekler yapıyor kızları elde etmek için.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Normal çünkü daha keyifli hale getirmek için ilişkiyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılİki taraf da yapıyor sonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyo
10 Yorumla
1 yılKendilerini pazarlamayı biliyorlar çünkü.. Garanti süresi bitince çıkıyor defoları maalesef..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılErkekler knk işini görene kadar ağada sensin paşada sonra işini görüyor yok oluyor
10 Yorumla
1 yılAh bunu bende bir bilsem insan psikoljisimi desem tavlama içinmi desem bilemedim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılKendine güveni olmayanlar reelde gerçekten sevilmeyenler yapıyor bunu bence
01 Yorumla
Soran1 yılOlabilir :D
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
u 1 yılÇünkü ilişkinin başı.
10 Yorumla İlişki için herşeyin yapılabilecegini zannediyorlar ama sonradan herşeyi yapmadıklarını veya yapmayacaklarının farkına varıyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Elde etmek için iki tarafta yapıyor
12 Yorumla
Soran1 yılAynen😂
1 yılDeniyorlar nasıl biri olduğunu anlamaya çalışır
11 Yorumla
Soran1 yılbakk bak
1 yılasıl neden sonradan değişiyolar
12 Yorumla
Soran1 yılMantıklı sen de bunu sor jjxkz
- 1 yıl
haha
1 yılBeni de bir merak sardı harbi neden acaba
13 Yorumla
Soran1 yılSen de öğrenmiş ol jsjsj
- 1 yıl
Ben hep aynı ben oldum nasılsam onu yansıttım halen ilk günkü gibi heyecan basar ilk günkü gibi sesim titrer
Soran1 yılO da güzelmiş
1 yılYeni elek duvarda gerek
18 Yorumla
Soran1 yılHaha çok güzel söz oldu bu
- 1 yıl
İlk günler cicim sonrası sıçım günleri ürkütmek istemezler ceylanı
- 1 yıl
😂😂😂😂😂😂
Soran1 yılHahahhahahahahahahahh Sesli güldüm hajsjqjksksisjsjsi
- 1 yıl
Hep öyle zaten ağlancak halimize gülüyoruz 😂🤭🤭🤭🤭😂😂😂
Soran1 yılHahah buna da güldüm 😂😂😂😂😂 Ne olacak halimiz jsjd
- 1 yıl
Bilmem ki huzur evinde yan odayı sana ayırdım bekliyor olucam😂😂😂😂
Soran1 yılHemen geliyorummm hemennn 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çirkin yönleri hemen belli olmuyor
15 Yorumla
Soran1 yılEvet haha soru görünmez olmuş. hhaha
Soran1 yılSen geldin bahar geldi ahhaha😂😂
Soran1 yılValla öyle hahah 🌸🙏
1 yılKadın göründüğü gibi olmaz erkekte değişmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilim olmadı hiç anlamam bu işlerden
10 YorumlaBaşka nasıl konuşmayı sürdürecek ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılBen yapmam açıkçası işine gelirse
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılBelkide biz istediğimiz gibi sanıyoruz
10 Yorumla
1 yılBence iki cinsiyette yapıyor bunu abi
10 YorumlaÇünkü elde edene kadar kolay geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m 1 yılHer iki taraf da yapıyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılYa da bize öyle mi geliyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılElde etmek için
11 Yorumla
Soran1 yılyani evet
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bence ben her zaman aynıydım
10 Yorumla
1 yılTavlama taktikleri, bencə.
00 YorumlaVe neden başında ki gibi hep devam etmiyor
00 YorumlaCebinde tutabilmek jcun
20 YorumlaBen neysem oyundur başta ortada sonda farketmez
20 Yorumla
1 yılÇoğu erkek yapıyor bunu
10 YorumlaKandırıyorlar diye
10 YorumlaÇünkü her ilişkinin başında herkes mükemmeldir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKandırmaca.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u 1 yılGöz boyamak için.
10 Yorumla Tanımıyoruz daha
10 Yorumla
1 yılErkekler
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsanlar neden ilişkinin başında tam istediğimiz gibi davranıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım