Kızlar, Ciddi düşündüğümüz Sevgilimle ile saçma bı hatamdan dolayı ayrıldık ve çok hata yaptı ne yapmalıy8m?

Kız arkadasim ile ciddi dusunerek 7-8 aydir bir ilişki yaşıyoruz çok güzel şeyler yaşadık hep birlikteydik bana karşı sürekli ağır hatalar yaptı ama affettim çünkü çok seviyordum onunda beni sevdiğini dusnuyorum bı olay oldu cidden basit bir olay ve benden ayrildi bende biraz sakinlesmesi için bekledim 1 hafta sonra açık giyinip videolar paylaştı tiktokta benim inadima eski flortunu ekledi erkekler ekledi (ilişkimizde kız erkek arkadaş gibi kavramlara asla izin verilmez) ondan sonra karışık spor salonuna vs yazildi eski erkek arkadaşın ayazdi eskiden sevgilimden hoşlanan erkek arkadaşına barışmak istediğini vs soylemis ben bunu öğrenip hesap sordum çocuk tisrti gitti sevgilimde sana hırsından yaptım dedi nerdeyse 2 aydır ayrıyız ne yapnaliyim bı kız bı hataya larslik bukadar ağır şeyler yapması normal mi

Kızlar, Ciddi düşündüğümüz Sevgilimle ile saçma bı hatamdan dolayı ayrıldık ve çok hata yaptı ne yapmalıy8m?