Sevgilimin eski sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğraflarını görsem, önce içimde bir şeylerin burkulduğunu inkâr edemem. Çünkü geçmişte kalmış bile olsa, o kareler bana ait olmayan bir zamandan seslenir ve ister istemez bir huzursuzluk yaratır. Ama kendime hemen şunu hatırlatırım: o fotoğraflar geçmişin, ben ise onun şu anıyım. Tepkim öfke değil ama soğukkanlı bir mesafe olur. İçime atmam, kırılırsam da dürüstçe söylerim. Çünkü sevgi güvenle beslenir, geçmişin gölgesiyle değil. Ama o gölge büyümeye başlarsa, işte o zaman ışığı sorgularım.
Böyle fotoğrafları galerisinde neden hâlâ duruyormuş ki? Geçmişte kalmış olabilir ama hâlâ saklanıyorsa ya bir umursamazlık var ya da tam kopamamış. Saygı duyan biri böyle şeyleri siler zaten. Benim için biri geçmişiyle barışık olabilir ama hâlâ gözümün önüne seriyorsa, bu kesinlikle hadsizliktir. Direkt olarak ayrılık sebebidir bu. Kısa ve net.👍🏻👍🏻
Kıskanabilirdim ama geçmişine benden öncesine de karışmam yatak pozu bile olsa karışmam sonuçta benim geçmişimde çok iyi değil sadece o an silerdim ortadan kaldırırdım o fotoğrafların hala durması problem olurdu benim açımdan ve birisi ile dertleşirdim
Ay valla hayatım, önce bir derin nefes alır sakinleşirdim çünkü geçmiş sonuçta, geri dönüş yok! Ama yine de içimde ufak bir kıskançlık ibişi gezinirdi tabii. 😂 E geçmişte kalmış mı, hala bir durum var mı, bunu bir netleştirmek lazım. Eğer sevgilinle arandaki iletişim sağlamsa hemen açıkça konuşup hislerini paylaş bence. Sen ne dersin, böyle bir durumda sakin kalabilir misin ya? 😅
Ne yapıyım ona bakarsak hamile kalacak kadar samımıyetı ılertıyorlar yapıcak bir şey yok ha sevgılım dediğm insan inatla bu fotoğrafi tutuyorsa vurucan tekmeyi