Sevgilimle para durumu nasıl konuşabilirim?

arkadaşlar ikimizinde maaşları iyi mesleğimiz de iyi. ben bu ara biraz sıkışığım sadece. ayın başında sevgilim kesinlikle bu ay ekstra harcama yapma düze çık borçlarını kapat vs diye akıl vermişti. neyse ama ben ona bu ay hediye ayakkabı aldım. üstüne gittim tişört aldım. (onun durumu benden iyi altın birikimine kafayı takmış çok fazla birikim yapıyor.) kendisine de bi şey almıyor bana da hediye vs benim kadar almaz. neyse biz bu ay İstanbul'a gezmeye gittik. kalma yerinden tut, bilet harcama yemek vs her şeyi karşıladı. işte ben atıyım sana yarısını öyle olmaz falan dedim. o da açıkçası atmanı beklemiyorum zaten 2 -3 nöbet parası bir şey değil dedi. ben yine de hani olmaz falan deyince. o zaman borcun olsun düze çıkınca at dedi. arkadaşımızın (esas sevgilimin arkadaşı) nişanı var ona kolye aldık 4 bin tl onu ben aldım direkt mesela. bu ay hediye, kolye vs derken ben zaten tatilimi karşılayabilirdim. kolyeyi onun alması gerekmez miydi. onun arkadaşı sonuçta, bana ayın başında harcama yapma diye akıl veriyodu ayakkabıyı d aldırtmayabilirdi. ve bu an zaten bu harcamalardan dolayı eksiye girdim iyice. bi de istanbuldan dolayı 10 bin borçlanmış oldum. ısmarlıyormuş gibi davranıp sonra böyle yapması ayıp değil mi. sizce bu durumu nasıl konuşmalıyım.

Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar akıl verinnnnn
Sevgilimle para durumu nasıl konuşabilirim?